Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.081 HanimKelesimiGetir .!.: Ne ayıpı öyle bende çok severim özllikle sallanmayı. Genişletmek için tıkla... Ya ortam uygunsa sallanırım. Mesela geçen yıl bizim çevre uygun sürekli bisiklet sürdüm.Öyle kaba saba değil karışmaz.
HanimKelesimiGetir .!.: Ne ayıpı öyle bende çok severim özllikle sallanmayı. Genişletmek için tıkla... Ya ortam uygunsa sallanırım. Mesela geçen yıl bizim çevre uygun sürekli bisiklet sürdüm.Öyle kaba saba değil karışmaz.
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 63.704 159.912 898 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.082 Nevreste .!.: En güzeli Genişletmek için tıkla... Kesinlikle sallanmalisin nevoş, iki dakika bile olsa uzaklasiyorsun herşeyden
Nevreste .!.: En güzeli Genişletmek için tıkla... Kesinlikle sallanmalisin nevoş, iki dakika bile olsa uzaklasiyorsun herşeyden
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.083 ASSOSyal .!.: Bende banane yaaa sallancam işte modunda koşarak uzaklaşır Genişletmek için tıkla... İşte hepsi başka ama içleri çocuk
ASSOSyal .!.: Bende banane yaaa sallancam işte modunda koşarak uzaklaşır Genişletmek için tıkla... İşte hepsi başka ama içleri çocuk
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.084 -cantanem- .!.: Ooo senin ki misafir ağırlar gibi nevoş. Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Evet öyle olacak Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdıkIspanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor.
-cantanem- .!.: Ooo senin ki misafir ağırlar gibi nevoş. Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Evet öyle olacak Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdıkIspanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor.
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 63.704 159.912 898 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.085 Nevreste .!.: İşte hepsi başka ama içleri çocuk Genişletmek için tıkla... Millet deliye biz akilliya hasret nevoşum
Nevreste .!.: İşte hepsi başka ama içleri çocuk Genişletmek için tıkla... Millet deliye biz akilliya hasret nevoşum
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.355 155.073 898 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.086 Nevreste .!.: Evet öyle olacak Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdıkIspanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor. Genişletmek için tıkla... Yaprak sarma güzel olur. Börek te iyi fikir Kaç çeşit yapacaksın
Nevreste .!.: Evet öyle olacak Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdıkIspanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor. Genişletmek için tıkla... Yaprak sarma güzel olur. Börek te iyi fikir Kaç çeşit yapacaksın
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.087 -cantanem- .!.: Yaprak sarma güzel olur. Börek te iyi fikir Kaç çeşit yapacaksın Genişletmek için tıkla... Çorba Ana yemek Pilav Salata Sarma ya da börek Tatlı
-cantanem- .!.: Yaprak sarma güzel olur. Börek te iyi fikir Kaç çeşit yapacaksın Genişletmek için tıkla... Çorba Ana yemek Pilav Salata Sarma ya da börek Tatlı
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.355 155.073 898 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.088 Nevreste .!.: Çorba Ana yemek Pilav Salata Sarma ya da börek Tatlı Genişletmek için tıkla... Daha ne olsun 2 tabaktan fazlası yenmiyor bile :)
Nevreste .!.: Çorba Ana yemek Pilav Salata Sarma ya da börek Tatlı Genişletmek için tıkla... Daha ne olsun 2 tabaktan fazlası yenmiyor bile :)
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.034 214.104 1.423 60 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.089 ASSOSyal .!.: Hâlâ boş salıncak bulunca koşar sallanırım Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Yapan kendine yapar abla Genişletmek için tıkla... Orası öylede huy işte,artur özellikle kızdırır bein tepki vereceğimi biliyor ya hemen sen ne kadar güzelleşiyon kızınca diyor hemen ASSOSyal .!.: Hee nalet tâbi, çifte kavrulmuş öküz modeli naletin Genişletmek için tıkla... 2021 modeli bunlar Nevreste .!.: Ya ortam uygunsa sallanırım. Mesela geçen yıl bizim çevre uygun sürekli bisiklet sürdüm.Öyle kaba saba değil karışmaz. Genişletmek için tıkla... Bazen beb bile ne tepki vereceğini kestiremiyorum adsmın,tipik ikzler burcu ya ondan Nevreste .!.: Evet öyle olacak Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdıkIspanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor. Genişletmek için tıkla... Ben sütlü tatlı diyom o şerbetli diyor,salça az olsun diyom yemekte salçalı diyor
ASSOSyal .!.: Hâlâ boş salıncak bulunca koşar sallanırım Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Yapan kendine yapar abla Genişletmek için tıkla... Orası öylede huy işte,artur özellikle kızdırır bein tepki vereceğimi biliyor ya hemen sen ne kadar güzelleşiyon kızınca diyor hemen ASSOSyal .!.: Hee nalet tâbi, çifte kavrulmuş öküz modeli naletin Genişletmek için tıkla... 2021 modeli bunlar Nevreste .!.: Ya ortam uygunsa sallanırım. Mesela geçen yıl bizim çevre uygun sürekli bisiklet sürdüm.Öyle kaba saba değil karışmaz. Genişletmek için tıkla... Bazen beb bile ne tepki vereceğini kestiremiyorum adsmın,tipik ikzler burcu ya ondan Nevreste .!.: Evet öyle olacak Ben sarma sarayım yemeğin yanına diyorum eşim börek diyor anlaşamdıkIspanaklı gözleme olsun diyorum o hazır yufka diyor. Genişletmek için tıkla... Ben sütlü tatlı diyom o şerbetli diyor,salça az olsun diyom yemekte salçalı diyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.090 -cantanem- .!.: Daha ne olsun 2 tabaktan fazlası yenmiyor bile :) Genişletmek için tıkla... Aynen canım
-cantanem- .!.: Daha ne olsun 2 tabaktan fazlası yenmiyor bile :) Genişletmek için tıkla... Aynen canım
WunderLost Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe Pro Üye Anneler Kulübü 24 Mart 2020 10.021 36.254 598 32 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.091 Ben de karışık kızartma yapcam
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.355 155.073 898 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.092 WunderLost .!.: Ben de karışık kızartma yapcam Genişletmek için tıkla... Çok severim domates soslu Ellerine sağlık komşum
WunderLost .!.: Ben de karışık kızartma yapcam Genişletmek için tıkla... Çok severim domates soslu Ellerine sağlık komşum
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.034 214.104 1.423 60 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.093 Nevreste .!.: Çorba Ana yemek Pilav Salata Sarma ya da börek Tatlı Genişletmek için tıkla... Aç kapyı hemen geliyorum size
Nevreste .!.: Çorba Ana yemek Pilav Salata Sarma ya da börek Tatlı Genişletmek için tıkla... Aç kapyı hemen geliyorum size
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.094 HanimKelesimiGetir .!.: Ben sütlü tatlı diyom o şerbetli diyor,salça az olsun diyom yemekte salçalı diyor Genişletmek için tıkla... O erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor
HanimKelesimiGetir .!.: Ben sütlü tatlı diyom o şerbetli diyor,salça az olsun diyom yemekte salçalı diyor Genişletmek için tıkla... O erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.095 HanimKelesimiGetir .!.: Aç kapyı hemen geliyorum size Genişletmek için tıkla... Ablam eşimin karakola yapacağım o gün sende gel
HanimKelesimiGetir .!.: Aç kapyı hemen geliyorum size Genişletmek için tıkla... Ablam eşimin karakola yapacağım o gün sende gel
WunderLost Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe Pro Üye Anneler Kulübü 24 Mart 2020 10.021 36.254 598 32 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.096 Hayat yeteri kadar zor bir de yanımıza eş olarak eklenen şahıslarla daha da zor hanımlar. Mükemmel evlilik yok mükemmel idare yeteneği var bence. Konuşulanlara baktım böyle bir yorum bırakmak istedim ben de
Hayat yeteri kadar zor bir de yanımıza eş olarak eklenen şahıslarla daha da zor hanımlar. Mükemmel evlilik yok mükemmel idare yeteneği var bence. Konuşulanlara baktım böyle bir yorum bırakmak istedim ben de
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.034 214.104 1.423 60 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.097 Nevreste .!.: O erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor Genişletmek için tıkla... Kahin bunalr varya her bir şeyide bilirler mübarekler Nevreste .!.: Ablam eşimin karakola yapacağım o gün sende gel Genişletmek için tıkla... Sana gelirim hemen
Nevreste .!.: O erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor Genişletmek için tıkla... Kahin bunalr varya her bir şeyide bilirler mübarekler Nevreste .!.: Ablam eşimin karakola yapacağım o gün sende gel Genişletmek için tıkla... Sana gelirim hemen
WunderLost Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe Pro Üye Anneler Kulübü 24 Mart 2020 10.021 36.254 598 32 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.098 Nevreste .!.: O erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor Genişletmek için tıkla... Evet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor
Nevreste .!.: O erkeklerin çoğunda var ablaBenim eşimde her şey hakkında bilgisi var deli ediyor Genişletmek için tıkla... Evet benimki kendini gurme zannediyor mesela(kendi iddiası ben görmeyim diyor yani), önerilerde bulunuyor falan, kendin yap o zaman diyince susuyor
WunderLost Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe Pro Üye Anneler Kulübü 24 Mart 2020 10.021 36.254 598 32 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.099 -cantanem- .!.: Çok severim domates soslu Ellerine sağlık komşum Genişletmek için tıkla... 6 gibi başlayım dimi komşu 1 saate anca işte eveeet domates soslu, yoğurtlu seviyoruz biz de sağ ol canımmm
-cantanem- .!.: Çok severim domates soslu Ellerine sağlık komşum Genişletmek için tıkla... 6 gibi başlayım dimi komşu 1 saate anca işte eveeet domates soslu, yoğurtlu seviyoruz biz de sağ ol canımmm
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.100 HanimKelesimiGetir .!.: Kahin bunalr varya her bir şeyide bilirler mübarekler Sana gelirim hemen Genişletmek için tıkla... Gel ablam
HanimKelesimiGetir .!.: Kahin bunalr varya her bir şeyide bilirler mübarekler Sana gelirim hemen Genişletmek için tıkla... Gel ablam