iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

Eşinizin tavrı yanlış tamam ama sizde haksızsınız, iki saat önceden köfte nasıl yetişmez anlamadım ki , bildiğimiz köfte değil mi içli köfte falan değil?
Dün yemeğim olduğu halde şiddetli baş ağrım olduğu halde, büyük oğlum köfte istedi diye bir saat kalası Kaşarlı köfte yaptım patates kızarttım, o arada sofrayı hazırladım ve benimde bebeğim var bir dk durmayan, önüne tencere tava ne varsa yığdım dursun diye.
Fedakarlık da karşılıklı olmalı, bütün gün dışarda çalışanla evde iş yapan çocuk bakanın orucu bir olmuyor, dışarda ki insan daha çok yıpranıyor oruçtan. Eşiniz yemeğe önem veriyorsa sizde özen gösterin biraz ne olur ki.
Eşim yemeğe önem vermediği halde ramazanda itina gösteririm sofraya, cok çeşit değil kastım, eşimin çocukların sevdiği yemekleri yapmaktan bahsediyorum.

iyi olmus
Şaka gibi değil mi,gerçi normal anneanne anne hep dayak yemiş çile çekmiş kendi kocasi da böyle olunca kadın saniyo ki normali bu, kocalar bunları dövdükçe ya ölürse napariz diyip motive olmuşlar, yoksa sağlıklı bi kafa ne var 80 yaşında anneannem de dayak yedi tezini savunamaz
iyi olmuslerde kurtulmuslar dicem kusura bakma konu sahibi dayak olayi cok aci

Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan

Yok artık....Şaka mı bunlar

Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan
Oruç ve hava çarptı zaar yoksa akli dengesi yerinde olan bir kadın bunları yazamaz.

sizin gibilere mustehak demekki.
Benim babam anneme vurmadi diye arkasindan uzulen olmayacak sanki.
Burnunu kirdi diye gidip alnindan optun mu bari babanin? Opmediysen icinde kalmistir belki. Bir de soyle insanliktan yoksun adamlari makul gostermiyo musunuz deli oluyorum.

Allahim cocugumdan colugumdan bu zihniyetti ki insanlari uzak tutsun insallah

sizin gibilere mustehak demekki.
Benim babam anneme vurmadi diye arkasindan uzulen olmayacak sanki.
Burnunu kirdi diye gidip alnindan optun mu bari babanin? Opmediysen icinde kalmistir belki. Bir de soyle insanliktan yoksun adamlari makul gostermiyo musunuz deli oluyorum.

Allahim cocugumdan colugumdan bu zihniyetti ki insanlari uzak tutsun insallah
amiinnnnnn

şark bülbülünü izledin dimi? hani ordaki mazlum var ya, sen osun işte, adamın stres topu, değer vermediği, canı isteyince çöp çuvalı muamelesi yaptığı... nasıl olsa dövse de sövse de arkasından ağlayacağını, gurur yapmayacağını, gece yatağına girip bi de orda her istediğini yapacağını bildiği.
halinden hoşnutsan bize sadece allah dayağınızı arttırsın demek düşer, ailece yediğiniz ve kaybedince özlediğiniz dayaklar için afiyet olsun, güle güle yiyin :KK14:

Son düzenleme:
insanları gaza getirmek yanlış evet . ben de burda mesela sadece bir tarafı suçlu gösteren yorumları yanlış buluyorum . iki tarafın da hatası varsa söylenmeli . evet burda konu sahibinin eşi çok haksız ama konu sahibinin de hataları var bence . dayak yiyip sus yeterki boşanma tarzı yorumları kınıyorum . lütfen çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin .çocuklarınız ne birisine şiddet uygulasın ne de şiddet görünce kabullensin . bir de çocuklarınız için demişsiniz . nasıl bir İRONİ.

Şiddeti nasıl kanıksadıysanız herkes sizin gibi sanıyorsunuz. Kız evladınız var mı bilmiyorum ama varsa lütfen onu bu düşünceyle yetiştirmeyin. Eğer oğlunuz varsa babasının yaptıklarını normal göstermeyin ki yarın öbür gün elin kızına zorbalık yapmasın.

Babanız annenize yumruk atmış,üstüne kuma getirmiş ve siz benim eşim iki katını yapıyor demişsiniz. Kolunuzu bacağınızı mı kırıyor anlamadım valla.

Bir insan evladı kendine bunları nasıl reva görebilir. Anormal düşüncelerinizi kendinize saklayın Allah muhafaza biri çıkar örnek alır falan.

Şu KK beni hergün şaşırtıyor gerçekten......"kadın çalışmak zorunda değil, erkek çalışıp evine bakacak ,evi geçindirmek onun görevi" diyen bir kısım var ki, "kadın çalışmıyor bütün gün evde bir zahmet mübarek ramazanda yemeğini yapsın" denildiğinde "kadın isterse yemek yapmaz, canı istemezse yapmaz, mecbur mu?, yok çok istiyorsa adam girsin kendi yapsın" demeye başlamışlar :KK48:

Konu sahibinin eşi, orucun etkisiyle belli ki ağzından çıkanı kulağı duymamış. Eşini fazlasıyla kırmış, bu kaba saba sözlerin affedilir yanı yok mutlaka. Fakat ben bu olayın, tek günlük olduğunu düşünmüyorum. Bana daha çok birikmiş birşeyler var gibi geldi.
Bir gün de erkek çalışmak istemezse ne olur merak ediyorum.bir de maaşından kesilecek.
"Bugün canım ise gitmek istemiyor.yorgunum.başım ağrıyor. Özel günümdeyim.sana para kazanmak zorunda mıyım. canım isterse giderim istemezse gitmem.bu benim görevim değil.mecbur değilim.senin işçin degilim.bi gün de kendin git. ali ise gitmediği zaman karısı gidiyor. bazen işteyken karısı gidip ona yardım ediyor.sen hiç gelip bana yardım etmiyorsun.anca kadınlarla gün yapıyorsun.bıktım! " :D :D

Bir gün de erkek çalışmak istemezse ne olur merak ediyorum.bir de maaşından kesilecek.
"Bugün canım ise gitmek istemiyor.yorgunum.başım ağrıyor. Özel günümdeyim.sana para kazanmak zorunda mıyım. canım isterse giderim istemezse gitmem.bu benim görevim değil.mecbur değilim.senin işçin degilim.bi gün de kendin git. ali ise gitmediği zaman karısı gidiyor. bazen işteyken karısı gidip ona yardım ediyor.sen hiç gelip bana yardım etmiyorsun.anca kadınlarla gün yapıyorsun.bıktım! " :KK70: :KK70:

Tuhaf değil mi gerçekten :KK48::KK48: Adam para kazanmak zorunda, adam ev işlerine yardım etmek zorunda, nazik-kibar-saygılı olmak zorunda ama kadın isterse çalışmayabilir, isterse yemek yapmayabilir, isterse temizlik yapmaz yardımcı alabilir, kafası atarsa "mutfağa gir sen yap çok istiyorsan" diyerek kabalaşıp saygı sınırlarını zorlayabilir.... Burada bir adaletsizlik var gibi değil mi?

Ben dayak yiyorum demedim benim kocamda bende dört dörtlük değiliz diyorum o konu sahibinin kocası suçlu kadın sanki dört dörtlük gibi davranmayın dayak hoş bişey değil elbet ama insanlar bunun gibi şeyleri cekiyordabi yemek yapsaydın diyen adam mmı kötü oluyor yani onu diyorum ben size seksen yaşında anneannem dayak yiyor ve hala dedeme katlaniyor ve ölünceaağlıyor ise bu adamın ki onun yanında hiç kalır diyorum ben ki adam kadına bişey yapmamış çıkmış gitmiş uzatilacak bi durum yok bu konu da böyle dedi diye kötü hediye alırken yemeğe götürürken buralarda harcayacak internet parası verirken iyi mi yani onu deyin bi

Bazı insanlar o kadar saygısız ki kocayı necaset yerine koyuyorlar benim kocamda kızar bağırır bigün sonra gelir kurban olur o pişman olur ben bişey demem çünkü ben pişman olmayım diye atalarından kocanın ne demek olduğunu görmemiş insanlar tedavi görsün ben değil keşke babam olmeseydi de benimde burnumu kırsaydı

Mata Hari Mata Hari iki katı derken konu sahibinin eşinin yaptığını kastediyoruz bağırmak kızma titizlik falan dayak değil yani dayak iyi demiyorum insanlar nelere katlanmış ve hala ölen eşlerini özlüyor bizler iki lafı cekemiyoruz

Tuhaf değil mi gerçekten :KK48::KK48: Adam para kazanmak zorunda, adam ev işlerine yardım etmek zorunda, nazik-kibar-saygılı olmak zorunda ama kadın isterse çalışmayabilir, isterse yemek yapmayabilir, isterse temizlik yapmaz yardımcı alabilir, kafası atarsa "mutfağa gir sen yap çok istiyorsan" diyerek kabalaşıp saygı sınırlarını zorlayabilir.... Burada bir adaletsizlik var gibi değil mi?
O kadar güzel yazmışsınız ki
Kadın canı isterse yapar, erkek mecbur.
Yardım etmeye mecbur, özür dilemeye mecbur, yemek yapılmasa önüne koyulanı yemeye mecbur, hep trip çekmeye mecbur, piki karıcım diye ortalarda dolaşmıyorsa burda topa tutuluyor. İlginç.

Yani gene cılkını çıkarmışsınız hanımlar..
Ne tarz kutuplar var ya.. Dayağı meşru görenlere hayret ettiğim kadar kadın çalışmak zorunda değil, yemek yapmak zorunda değil, kadın temizlik de yapmaz. Kadın ne yapar? Doğadaki gibi sadece doğurup, yavrusuna bakmakla mükellefse bu kadın, o Zaman erkeklere de erkek kediler kadar sorumluluk yükleyin.

koca kabalık etmiş, halt etmiş kabul ama karısı da hiç naif değil ya..

Hayat müşterek her konuda.

Konu sahibesi sizden özür dileyerek konunuzu kapatmak zorundayım zira üyelerimiz birbirine girmeye başlamışlar.
Herkesin evliliği de eşine nasıl davranacağı da kendini ilgilendirir hanımlar, mübarek günde gerek yok tartışmaya.

Back
X