Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dünden kırmızı mercimek çorbası ve erik kompostosu arttı, onların yanına fırında köfte patates ve kaşık salata yapmayı düşünüyorum, dün keşkül yapmıştım bugün ne yapsam ???
biz anne tarafından manisa kırkağaçlıyız oralılar bilir paça denen bir yemeğimiz var o var iftara şehriye çorbası hoşaf meyve tabağı birde soğuk çorba koyuyor annem yiynlere ayran aşı sanırım adı
Kpss'ye bir hafta kaldı, ders çalışıyorum diye oruç tutamıyorum malesef bu hafta ama annemle babama güzel sofralar hazırlamaya bayılıyorum. Allah herkesin sofrasını bereketli etsin inşaallah...
Kpss'ye bir hafta kaldı, ders çalışıyorum diye oruç tutamıyorum malesef bu hafta ama annemle babama güzel sofralar hazırlamaya bayılıyorum. Allah herkesin sofrasını bereketli etsin inşaallah...