Benim hayat sinavimda buymuş....

Çok zor gerçekten bir meslek edinebilmek sonra ondan ekmek parası kazanmak. Bende çok bekledim anlıyorum sizi. Ben artık kpssden bıktığımda yarım yamalak çalışmayla girdiğimde kazanmıştım. Tamamen nasip olduğunu düşünüyorum. 2 sene kalem bile oynatmadım bu yılki sınavda daha da yüksek yaptım. Belkide işin sırrı kasmamaktır. Bilemiyorum umarım gönlünüzce olur herşey. Sabır zor ama sonu güzel oluyor
Bu arada bu guzel msj icin cok teşekkürler.

sizin sınavınız değil memleket sorunu bu bence

yığınla üniversite ve bölüm açıldı mezunlara istihdam alanı yaratılmadan

devletin bu konuda ciddi bir çalışma yapması gerek

aksi takdirde üniversiteli işsiz sayısıyla dünya birincisi olcaz

Sizi cok cok iyi anliyorum..mezun olduktan tam 7 yil sonra atandim..ve hep gecici islerde calistim..en son 3 sene herseyle bagimi koparip kpssye hazirlandim epey bunaldim..cok ugrastim cok.
29 yasimda atandim nihayet.
Ben ogretmn olmak icin yillarimi verdim o yuzden baska meslek dusunemiyordum..
Cevremde hep mudahale ediyordu ama sukur ki gecti o gunler..yani nasip.kismet..insallah tez vakit hayalinize kavusursunuz
Azminiz icin tebrik ederim. Darısı başıma diyeyim. Görevinizde başarılar dilerim. Mesajınız icinde cok teşekkürler.

Dert olarak görmeye bilirler kendi fikirleri diyip geçerim ama üstüne bi de dalga gecer gibi laf sokmaları cok üzdü gerçekten. Sanki keyfinden bu haldeyim. Yorumunuz icin tesekkur ederim. Halden anlayan birisi olduğunuz icinde :KK200:
Ahh ahhh merhaba canim. Ben de sinava hazrlnirken kucuk bebegim vardi oturdum kpssye calistim youtbe videolaryla kazandim. Ama o kadar uzuldumki ben o donemler yapamazsinlar edemezsinler. Cok sukur atandim. Ama simdide tayin problemim var. Insallh hal yolu bulunur cok bunaldim.

Sizin değil ortak sorun iuan tam olarak bu malesef.
Yüksek lisans yapanlar bile lise mezunlarının başvurduğu toplu mülakatta olan ilanlara başvuruyor. Mağazada çalışsanız saatleriniz çok düzensiz olacak o nedenle de ders çalışmaya fırsatınız olmıcak.
Bu sene tam anlamıyla sayısala ağırlık verip çalışmanız daha doğru olcaktır çünkü puanınız gayet iyi inşALLAH yaparsınız inşALLAH benim eşimde bu sene bu puanları yapar amin çok amin :)

Back
X