İftarda eşimim bana hazırladIğı hakaretleri yedim

Her türlü teşviği yapmış ve en sonunda hakaret ederek, harekete geçirmeyi düşünmüş anlaşılan

Yaptığının yanlış olduğunun farkında o da, "doğru söyledim kötü oldum" demiş olmuş zaten, tıpkı okumalısın yazan üyeleri görmemezlikten gelmen gibi o durum da.

Dereceyle mezun olacaksın diye kaide yok. Elinin altında internet var, her dersin, her konunun videolu anlatımları mevcut. Yine olmadı, ilgili bölüme konu aç sor, öğretmen arkadaşları takip et, özelden sor, hiçbir öğretmen "yardımcı olamam, okuldakiler bana yetiyor" sırt dönmez bu platformda.

Böyle devam ettin ve eşin artık olmayacağını, ayrılmak istediğini söyledi varsayalım;
Köye dönüp ne yapacaksın? İlde, ilçede çalışırım diyemezsin, kimse ilkokul mezununa iş vermiyor.
Şu yaşına kadar sıkılıp, boğulduğunu düşündüğüm köye dönmek, senin de istediğin değil.

Kendini okumakla geliştiriyorsun, evet. Tamamen akademik okumak değil kastım, eğitim; sana aslında farkında olmadığın yeteğini, ilgi alanını keşfetme imkanı sunuyor.

Kesinlikle. Ve bu yüzden bide kadını aşağılıyor. Yoksa okuyabilse kendisi için de çocukları için de faydalı olur
Ben asıl niyetinin aşağılama olduğunu düşünmüyorum,
Aksine fitili ateşlemek,
Kim bilir bundan önce ne kadar tatlı dille söyledi, ve artık bunu da denedi

Back