• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftira!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
nerden baslasam bilmiyorum 2 yillik evliyim bir yasinda bi oglum var esimin ailesiyle altli ustlu oturuyoduk bi suru skntilar yasandhergun beraberdiken bastan isinamadim ama baska yere tasincaz diye altli ustly kabul ettim dogum icin izmirden erzincana goturduler kaynana kalp hastasi brda dayanamaz diye annem de biraz rahatsz oldugu icn tam ilgilenemez benle bebekle diye esim annesine guvenyodu bi gitmycem dye cok soyledm dinlemedi uc ay ayri kaldk esimle ordada skntilar oldu agza alnmycak seyler soylediler tek sucum yuzumun gulmemesi istenmedgim biseye zorlandigim icin cok digal bide kucuk gorumcenin laf sokmalari hamileyken esimle aram bozulmasin diye hep sustum en sonunda da bundan bes ay once bana hirsiz dediler annesi ozellikle polis cagrcam parmak izi aldiralim sen caldin o kdar eminler ki cagr dedim benm alnim ak ben asagilik bi insan degilim dedim ve 11 yasimda yetim kaldim hem yetim hakki hemde iftira Allaha havale ettim ve en kotusu esim onlara inandi bi an senmi aldin dedi esyalarimi aradi ne yazik ki ve ertesi gun abimlere gittik konustuk hep beraber ben eve donmedim ama esim gelcem saniyordu emindiler geri donecegime kimsesiz sandilar kimsem olmasa bileRabbim var da.. donmedim cocugumla dort gun kaldm geldiler ailecek bni hotrmeye gtmedim cocugu gotrduler emzikli cocugu ve iftranin ustunu kapatip iki saat beni kotuledler iki ay snra cicugum da var dye onlar yada biz tasnmamiz sartyla dondum eve ama esim burnmdan getrdi surekli ssagilamalar vurmalar ailesine asla toz kondrmuyo simdide diyo kin gutme eskisi gibi olsn girip cikalm srekli istemyorm anlamyo kiz krdesi var herseye sebep olan o .. o geliyo bu eve esim yuznden benm ailem onlar gelck dyo anlamyorum napmaya calsyo cok sk grmek istemiyorum onlari ama esim dozunu asiyo bosanma tarafi dehil huzursuzlugu hep benm ckardgmi soyluyo ama hep kndi dedigi olck bnim fkrlerime sayhi dymuyo napmaliyimm bilmiyorum kalmalimiyim gitmelimiyim?

5 ay önce iftiraya ugruyorsun 11 yasında yetım kalıyorsun ve ıftıraya ugruyorsun. bu kısmını anlamadım.
katlanamıyorsun neden o evde duruyorsun hala?

Valla ben sahsen bana hirsiz damgasi vuran karakolluk eden insanlarla muhatap olmazdim, dayakci baskici kocaya da tahammul etmezdim. Ben olsam bosardim izzetim her seyden ustundur cocugumun ezik anasi baskici dayakci babasi olacagina babasini kapiya koymus onurlu anasi olsun derdim ama senin hayatin bir sey diyemem karar senin

annem ve abim var abim evli karisinin agzina bakiyo annemin evi maasi var aslinda cocugunu cok sevyo tehdt edyo gdersen keserim seni cocugu sanada vermm dye bosnmk istemyo ama brnmdan getryo donmem icin neler soyledi ailemle isin yok ben seni ve oglmu istyorum dye ama smdi isler degsti ailesyle cok iyi olcakmisiz ve grumcem melek gibi davranyo ailesi bnle konsmak istyo ama konsmyorum erzincandalar br ay snra doncekler ve esim hep gdip glmek istycek zor seyler yasadm yuzumu assam benm ailem grcek bu eve dyo anlamyorm bde hizmet bekliyo bnden

Tamam anlıyorum, sıkıntı büyük ama lütfen anlışılır şekilde yazın cümleleri. Nokta küçük diye beğenmeyebilirsiniz ama cok sey anlatır insana, kullanın sizde seveceksiniz eminim.
Konunuza gelince, ekonomik özgürlüğünüz varmı, yada boşanınca sahip çıkacak bi aileniz falan varmı? Cünkü bosanmaktan başka biçözüm aklıma gelmedi. iftira atan bi aile ve bu iftiralara inanan ve üstelik Sizin fikirlerinize saygı duymayan bir odun var karşınızda.

esimi taniyamiyorum diyoki bi anda sasirdim inandim ve cuzdanini bile izinsiz acmam bilir iki bin lira para verdi annem tarla satildi esime verdm ve iftra bu paradan snra oldu ve esimde bnm aldgma inanms iki bn lira nerden geldi dye ben o kadar salagim ki dedim iki bnlirayi calcm sana bercm sen nasl bi insansn dedm ya ben ona yardimci oldum borcunu odesin dye o gtti ailesine inandi ailesine tapiyo resmn annesi melek gozunde ve en agr konusan da annesi diyo ki annem fevri hata yaptilar sana blyorum ama pismanlarms evi ayrdilar tasndilar ben istemiyorum onlari diye onlarda bosanmamizi istemiyo nasil yuzume bakiyolar blmiyorum

Evlenmeden once anlamadinizmi esinizin garip hallerini dicem ama basa gelmeyince bilinmiyo gercekten...ben bi cozum goremiyorum acikcasi bu iste..dua edin cokca

sevdik baxi seeri goremedik ve birlikte otrma fikri evlenmeden bir ay once cikti istemedim zorladi bende daymlarib eve tasncz naslsa dye kabl ettim esyalari topladm hamileykn ama tasinamadik vazgecti ailesini brakmadi inat etti bizi huzursuz etti ama kendine gore hep hakli ailesyle anlasamiyomusum sorun bendeymis ailesi kndini begenmis ben sevmiyorum oyle insanlari samimi olmamism onlar istyodu ki onlara uyayim guleyim egleneyim sevmedgn insanlarla zor

Back
X