- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
nerden baslasam bilmiyorum 2 yillik evliyim bir yasinda bi oglum var esimin ailesiyle altli ustlu oturuyoduk bi suru skntilar yasandhergun beraberdiken bastan isinamadim ama baska yere tasincaz diye altli ustly kabul ettim dogum icin izmirden erzincana goturduler kaynana kalp hastasi brda dayanamaz diye annem de biraz rahatsz oldugu icn tam ilgilenemez benle bebekle diye esim annesine guvenyodu bi gitmycem dye cok soyledm dinlemedi uc ay ayri kaldk esimle ordada skntilar oldu agza alnmycak seyler soylediler tek sucum yuzumun gulmemesi istenmedgim biseye zorlandigim icin cok digal bide kucuk gorumcenin laf sokmalari hamileyken esimle aram bozulmasin diye hep sustum en sonunda da bundan bes ay once bana hirsiz dediler annesi ozellikle polis cagrcam parmak izi aldiralim sen caldin o kdar eminler ki cagr dedim benm alnim ak ben asagilik bi insan degilim dedim ve 11 yasimda yetim kaldim hem yetim hakki hemde iftira Allaha havale ettim ve en kotusu esim onlara inandi bi an senmi aldin dedi esyalarimi aradi ne yazik ki ve ertesi gun abimlere gittik konustuk hep beraber ben eve donmedim ama esim gelcem saniyordu emindiler geri donecegime kimsesiz sandilar kimsem olmasa bileRabbim var da.. donmedim cocugumla dort gun kaldm geldiler ailecek bni hotrmeye gtmedim cocugu gotrduler emzikli cocugu ve iftranin ustunu kapatip iki saat beni kotuledler iki ay snra cicugum da var dye onlar yada biz tasnmamiz sartyla dondum eve ama esim burnmdan getrdi surekli ssagilamalar vurmalar ailesine asla toz kondrmuyo simdide diyo kin gutme eskisi gibi olsn girip cikalm srekli istemyorm anlamyo kiz krdesi var herseye sebep olan o .. o geliyo bu eve esim yuznden benm ailem onlar gelck dyo anlamyorum napmaya calsyo cok sk grmek istemiyorum onlari ama esim dozunu asiyo bosanma tarafi dehil huzursuzlugu hep benm ckardgmi soyluyo ama hep kndi dedigi olck bnim fkrlerime sayhi dymuyo napmaliyimm bilmiyorum kalmalimiyim gitmelimiyim?