• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftiracı komşu

Bizde de vardı böyle ağır manyak komşu. O evden çıkmadan kurtulamazsiniz huzursuzluk tan. Yaşanmış bir tavsiye.
Çok direndik niye biz gidelim ki dedik ama hergün huzursuzluk çekilir gibi değil.
O kadın asla pes etmez manyak belli.
Hiç direnmeyin çıkın kurtulun.

Sen en üst kattasın ve asansör var..

Bu kadın neden senin katında dolanıyor..

Ve sen direk asansorle kendı katına çıkmıyor musun..nereye basmandan oturu laf sokuyor..

Ona inat şarkı soyleye soyleye cık evine..

Seninki baya ileri manyakmis bendede var bitane ayni 50 55 yasinda merakli komsu.
Gecenlerde kendi kendine yònetici olmus biz falan secmedik oysa bigün kapiya geldi binada su borusu patlamis degstrdler 25 lira ver diye neyse verdim.
Bu sfer 1 ay gecmedi gene geldi 50 lira istiyor su borusu icin her dairedenmis ne bu dedim 12 daire var ne boruymus bu dedim.
Esim gelsin ondan iste vermem dedim
Esim geldi kapiya dayandi esimde cokmus ne o okadar dedi kil yapti dedi adamin adini sòyledi esim ben taniyorum onu bizim dükkanada geliyo ona sorarim dedi hayir sorma ona falan parayi ver vermezsem gtmem demeye durdu iki saat gtmedi en son ver ya gtsin şu dedim verdik.
Bi arada dadandi kapiya geliyodu sabahlari hem kapiya vuruyo hem zili caliyo hemde esimin adini hitap ederek bagiriyo 1 oldu 2 oldu 3 oldu bigün dyanamdim actim cocugu yeni yatrmistim uyandi onun sesine sen niye sürekli esimin adini bagiriyon apartmanda dedim hem zile hem kapiyada vuruyon dedim ee belki tanimazsn diye dedi senin adini bilmiyom dedi illa adimizi söylmene gerek yok kapiyi calip vuruyon zaten duyuyorum dedim.
Kim oldgnu blmezsn diye dedi delikten grüyom ben merak etme illa isim söylemene gerek yok dedm bidahada yapamadi.
Ilk evlendimiz zamanlarda ise pazardaydik esimle ben bisiler seciyorum gelmis esime iste apartman bosluguna ekmek ufaciklari atilmis sizmi attiniz siz yapmisinzdir döndük ters ters bi baktim yürüdü gtti elimde kalcak kadin bigün ama hayirlisi bakalim cok konusuyo susmak blmiyo.
Cok merakli esime ne is yapiyon ev seninmi dükkan seninmi araba seninmi sanane napcan allah allah.
Markete giderim elimdeki posetlere bakar ne almis diye akillisi bulmaz bizi :))

:KK48: Bunlar bi yaştan sonra cemyılmazın dediği
Emekli albay gibi bişeylerle uğraşmaları son bulunca etrafa atıyolar kendilerini
Enerjilerini başka yönlere çekiyolar, sonra milletin işine gücüne karışıp heryere salça oluyorlar tee allahım ya :rolleyes:

Sen en üst kattasın ve asansör var..

Bu kadın neden senin katında dolanıyor..

Ve sen direk asansorle kendı katına çıkmıyor musun..nereye basmandan oturu laf sokuyor..

Ona inat şarkı soyleye soyleye cık evine..
Aynı kattayız
Asansör onun kapısının önünde

Ahahah Drew Berrymore la Ben Stiller in filmi vardi duplex diye. Yasli kadin emlakcinin annesi ve poliste arkadaslari. O kadinda boyle her yeni gelene cektirip kaciriyordu alinan paralarda yanlarina kar kaliyordu :KK48: aklima o geldi

Valla aynen öyle sanırım bide ben izlim şu filmi
Bana öyle diyo zaten gülerek bana sildirmicen öylemi buraları paramı başka temizlikçiye vercen öyle mi
Ben mahkemede kat kat alcam görcen diyo :confused:

niye sahibi olmadığınız eve o kadar masraf yaptınız?

Biz eşimle ev almayı düşünmüyoruz
9 yıllık evliyiz daha çocuk bile yapmadık
Aldığımız parayla turlara katılıyoruz yiyoruz gezip tozuyoruz
Ev alma gibi düşüncemiz yok onu yaşlanınca düşünürüz şimdiki zamanımızı borçla harçla kös kös oturup geçirmek istemiyoruz
Ve kendi zevklerimize görede bu evimizi döşemek istedik bundan dolayı

Eşinize terlik fırlatmak mi? :KK57:
Yerinde olsam o terligi ona monte ederdim.kusura bakmayın uslubum kötü oldu ama gerçekler bunlar.ağzının payını verin polise şikayet edin.
Konunun devamında yazdım
Biz yaşlı diye geçiştircektik gitmicektik polise ama o hemen koşmuş şikayet etmiş

Biz eşimle ev almayı düşünmüyoruz
9 yıllık evliyiz daha çocuk bile yapmadık
Aldığımız parayla turlara katılıyoruz yiyoruz gezip tozuyoruz
Ev alma gibi düşüncemiz yok onu yaşlanınca düşünürüz şimdiki zamanımızı borçla harçla kös kös oturup geçirmek istemiyoruz
Ve kendi zevklerimize görede bu evimizi döşemek istedik bundan dolayı
keşke bi evim olsaydı da sizin gibi bi kiracıya denk gelseydim. :)

Çıkın o evden parayı boşverin katil olursunuz bu karı yüzünden boşverin Allah'in cazgiri alsın asansörünü başına çalsın

:KK48: Bunlar bi yaştan sonra cemyılmazın dediği
Emekli albay gibi bişeylerle uğraşmaları son bulunca etrafa atıyolar kendilerini
Enerjilerini başka yönlere çekiyolar, sonra milletin işine gücüne karışıp heryere salça oluyorlar tee allahım ya :rolleyes:

Aynen canim valla güzel örnekti haklisin allah bize sabir versin ne diyelim ;)

Neyse bir gün ben kız arkadaşlarımla eve geldim bu arada biz y. Lisans yapıyoruz sürekli işimiz oluyo koşuşturmaca falan.. bizi yine yakaladı gel bakim buraya diyo bana ne oldu yine dedim burayı silceksin çöp dökülmüş diye kendi kapısının önünü gösterdi
Dedim nerden biliyosun biz döktük
Diyoki sen döktün çabuk sil
Bende kızların yanında uzamasın diye tmm dedim sonra
Hayır şimdi dedi bende kapıyı açtım kızları geçirirken kolumdan tutup çekti beni şimdi dedim diye

Kızlarda ya teyze tmm sileriz ama şimdi işimiz var dediler bu ısrar edip içeri bırakmayınca benim gözüm döndü bunu ittim git diye silmiyecem dedim çingene dedi bana
Bende aldım çöpü ortaya döktüm al hadi diye gerçi çöpte bizim müsvetde kağıtlar işte ..
Defolup gitceksin burdan burada ben ev sahibiyim sen kiracısın çık git bağırdı durdu ve küfürler etti bizde içeri girdik amakızlar beni sakinleştiremiyor ben delirdim ya delirdim yani..

Sonra eşimi aradım yetti artık şunun kocasını bul anlat bu laftan anlamıyo diye
Eşimde beni öyle duyunca endişelenmiş olmalıki on dkkya apartmanda sesini duydum

Kavga ediyolar..
Kapıyı bi açtık eşime terlikler fırlatıyor apartman ev terlikleriyle dolu.
Eşim kocasını sorunca dellenmiş.. Bizde eşimi almaya gittik gel diye ama onuda delirtmiş bu hala laf anlatmaya çalışıyo
Ya gel dedik cahil işte laf anlamaz
O ara banada vurdu terlikle
Sonra kız arkadaşım kapısını çekti kapamaya çalıştı teyze içerde kal diye
Bırakmadı kapıyı örtsün açtı onada fırlattı bi terlik dudağını patlattı kızın
Sonra içeri kaçtı içerden tahrik ediyo bide diyoki hadi girinde görelim başınıza bela alın diyo haneme tecavüzden mahkemeye veririm diyo
Neyse biz eve girdik arkadaşın dudağına bakmak için

Ne ettim gelmedi benimle arkadaşım sağlık raporu alalım dedim lazım olur diye
Yok boşver cnm dedi yaşlı işte dedi uğraşmayalım
Günümüzü berbat etti kız iki gün şiş dolandı düşünün

Sonra polis geldi kapıya bizi şikayet etmiş
İfade almaya geldi okula gidecez gidemedikte tüm işlerimizi mahfetti danışman hocamız bi yandan arıyo biz karakollarda

Sonra ne duyalım kolu kırılmış :KK57::KK57::KK57: içeri zorla girip Kolunu kırmışız

Buna benzer bir vakayla karşılaşmıştım. Başta kadina parayı kes. Apartmanın karar defterini getirsinler ona göre.
Kadından önce siz şikayetçi olacaktınız.
Kadının kolu kırıldıysa dava açılır arkadaşlarinızı tanık olarak göstermeye bakın. Kadın kafayı yemiş.
Buna benzer olayda sizin durumunuzdaki kişi kapısının üstüne kamera takmıştı, kadın kapıya gelmiyordu kameradan korkup.

Bu kadar olmasa da beni her fırsatta lafları ile taciz eden bi kadın vardı apartmanda.. 30 yıllık komşu ama kötü kalpli iftiraci daha neler neler.. hep ya sabır çektim takı küçük kızımın yanında ileri geri konuşunca.. kızımı hemen oradan uzaklastirip tüm mahallenin duyacağı şekilde yaptiklarini bir bir yüzüne vurdum ağzıma geleni söyledim.. en son eşi yalvardi ne olur tamam diye de sustum.. esi bomboş dururdu eşi konuşurken zor kaçırdı karisini benden evlerine kaçtılar.. o günden sonra kaldırım değiştirdi beni görünce.. göz göze gelemedi.. yani siz baştan sert tavrinizi koysaydiniz keşke.. ben çok bekledim sonunda patladım.. sil burayı diye emir verecek viledayi başında parcalarim.. kapısına hergün düzenli çöp dokerim valla.. ya tasinin ya çok sert davranın..

Aaaa, manyak mı ne, bunak karı :KK53: Buna çirkef olacan, işe yaramıyorsa taşınacan başka yol yok. Kanıt topla kanıt.

Back
X