• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftiralar atıp adımı çıkarmaya çalışanlar amaç nedir ?

Rebekahh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
291
45
0
35
Bursa
Selam bayanlar..
Ben küçük bi ilçede yaşayan 24 yaşında bakımlı çevremde oldukça beğenilen bi genç kızım. 8 aylık bi ilişkim var ve sözlüyüz yaklaşık 4 ay sonra nişanımız olacak Allah nasip ederse . Sözlüm bana çok düşkün, herşeyimle ilgilenen sevgisini çok derinden hissettiren bi insandır. İmrenilecek bi aşkı var bana karşı maşallah :nazar:
Benim derdim bulunduğum ilçede hakkımda konuşan bir sürü insan olması hatta direk gidip sözlüme 'barbibebek iyi bi kız değil ondan uzak dur şu şu şu erkekle afedersiniz eve gitti birlikte oldu' tarzında laflar söylüyorlar.Hiç hayatımda adını duymadığım insanlarla sevgili olduğumu duyuyorum. Bu tarz şeyleri söyleyen sadece bir kişi olsa takmıcam ama bi kaç kişi olunca sözlüm canından bezecek diye korkuyorum. İnanmadığını hatta o kişilere ağzının payını cok güzel verdiğini üzülmememi gerekirse bu laflar bitmezse bu yerden başka bi yerde yaşayacağımızı söylüyor. Ama insanın ister istemez içine bi kurt düşer diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım nasıl engel olurum bu iftiralar ne zaman biter :14:
Bi de anlam veremediğim konu bi çocuk vardı ben daha sözlenmeden önce beni araştırmış soruşturmuş çok beğenmiş ve ben kabul edersem annesiyle bile geleceklermiş kaç kişiden haber yolladı tabi annemler kızımın sevdiği var yakında sözlenecek deyince bıraktı. Peki bu çocuğa kötü şeyler söylemediler mi okadar araştırmış beni :31:
Bu insanların amaçları ne ?

Pislikler !
Benimde adım ağızlarında çoğunun .
Günah yahu .
Günah .
Bilip bilmeden sadece konuşurlar .
Dar görüşlü pislikler .

eğer bahsettiğin kadar güzel bunlar daha ne ki ? bleki de o çocuk seni isteyen çocuka dını çıkarmaya çalışmıştır ve ondan dolayı ona senden kötü bahsetmemeişlerdir .
Sevdiğini sakın kaybetme hem korkma o sana inanıyor ve o sana inandıktan sonra aslında hiç bişey o kadar da önemli değil millet ne derse desin sen takma kafana üzme tatlı canını :) hem 8 aydır tanışıyoruz dediğin insan yani sözlün sein dediğin kadar seviosa bu söylenenler umrunda bile olmaz .

Pislikler !
Benimde adım ağızlarında çoğunun .
Günah yahu .
Günah .
Bilip bilmeden sadece konuşurlar .
Dar görüşlü pislikler .

İnsanın gerçekten canı çok acıyor.Hani doğru şeyler söylense bi derece ama bi de yalan yanlış olunca..Düşünüyorum annem dışında bi arkadaşımla bile çok nadir çıkar gezerim kendi halinde yaşayan sakin bi kızım :43:

eğer bahsettiğin kadar güzel bunlar daha ne ki ? bleki de o çocuk seni isteyen çocuka dını çıkarmaya çalışmıştır ve ondan dolayı ona senden kötü bahsetmemeişlerdir .
Sevdiğini sakın kaybetme hem korkma o sana inanıyor ve o sana inandıktan sonra aslında hiç bişey o kadar da önemli değil millet ne derse desin sen takma kafana üzme tatlı canını :) hem 8 aydır tanışıyoruz dediğin insan yani sözlün sein dediğin kadar seviosa bu söylenenler umrunda bile olmaz .

Sözlümün umrunda değil ama kendimi onun yerine koyuyorum bana gelip 3-5 kız deseydi 'ya bula bula onu mu buldun o kötü biri kızları eve atıyodu vs vs çok kötü olurdum yani :(

İnsanın gerçekten canı çok acıyor.Hani doğru şeyler söylense bi derece ama bi de yalan yanlış olunca..Düşünüyorum annem dışında bi arkadaşımla bile çok nadir çıkar gezerim kendi halinde yaşayan sakin bi kızım :43:

Ya hayır istediğin her şeyi yap .
50 Tane sevgilin olsa ne olur ?
Kime ne ?

Zamanın da bana yapmadıklarını bırakmamışlardı.
Mah. de kadınlar matinesinde dans etmiştim "pavyonda dansözlük yapıyor bu" diye laf çıkarmışlardı.(fab çalışıyordum vardiyalı gecede gitmek zorundaydım).
Üvey babam rahmetli olduktan sonra annemle bana o.....luk yapıyorlar diye damga vurmuşlardı.(her akşam kapımıza dayanırlardı mah.nin gençleri pislikler).
Arkadaşım kalmamıştı kötü kadındık ya...onunla yatmışım bununla yatmışım ohoooooo film gibi.
Söylerler güzelim söylerler vicdandan nasibini almamış Allah korkusu olmayan yaratıklar.
Evlenince orada yaşamayın bence,çok başınız ağırır.
Sevdiğin ne kadar ağızlarının payını versede,öyle bir an gelirki yorulur laflardan ve pes eder.

Zamanın da bana yapmadıklarını bırakmamışlardı.
Mah. de kadınlar matinesinde dans etmiştim "pavyonda dansözlük yapıyor bu" diye laf çıkarmışlardı.(fab çalışıyordum vardiyalı gecede gitmek zorundaydım).
Üvey babam rahmetli olduktan sonra annemle bana o.....luk yapıyorlar diye damga vurmuşlardı.(her akşam kapımıza dayanırlardı mah.nin gençleri pislikler).
Arkadaşım kalmamıştı kötü kadındık ya...onunla yatmışım bununla yatmışım ohoooooo film gibi.
Söylerler güzelim söylerler vicdandan nasibini almamış Allah korkusu olmayan yaratıklar.
Evlenince orada yaşamayın bence,çok başınız ağırır.
Sevdiğin ne kadar ağızlarının payını versede,öyle bir an gelirki yorulur laflardan ve pes eder.

Çok iyi anlıyorum seni yaşadıkların gerçekten zormuş Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Bende uyuşturucu kullanıyor muşum, alkolik mişim daha neler neler :50: Benimde asıl korkum sevdiğim insanı kaybetmek başka hiç bişey umrumda değil :(

Hayatımın en güzel günlerini mutsuz geçiriyorum nişan elbisem dikilecek yaza nasipse düğünümüz var ama ben her gün yeni iftiralar duyuyorum çok üzülüyorum :14::14:

Çok iyi anlıyorum seni yaşadıkların gerçekten zormuş Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Bende uyuşturucu kullanıyor muşum, alkolik mişim daha neler neler :50: Benimde asıl korkum sevdiğim insanı kaybetmek başka hiç bişey umrumda değil :(
O olaylardan sonra deprem oldu ve 9 ay çadırkent macerası ki o sırada laflar devam..
Çadırkentte ki askerler ilişkiye giriyormuşum bu yüzden hiç eksiğimiz yokmuş vs....
Sonra başka bir şehire tanıştık ve kurtulduk.
Sen kendini biliyormusun???? Bittigitti.
Ama tavsiyem ne yapın ne edin taşının ordan.

O olaylardan sonra deprem oldu ve 9 ay çadırkent macerası ki o sırada laflar devam..
Çadırkentte ki askerler ilişkiye giriyormuşum bu yüzden hiç eksiğimiz yokmuş vs....
Sonra başka bir şehire tanıştık ve kurtulduk.
Sen kendini biliyormusun???? Bittigitti.
Ama tavsiyem ne yapın ne edin taşının ordan.

Allah kimsenın yaptığını yanına bırakmıyor işte. En iyisini yapmışsınız nişanı atlattıktan sonra bu konuyu bizde ciddi ciddi düşünmemiz lazım yaşayacağımız yeri vs

Bence cekemeyenler oyle soyluyorlar sozlun iyi bi ailedense istemezler.
Bende nisanlanirken bi kac kisi istememisti biri demiski onun gece gozu
Gormez kulagida duymaz salaklar alakasi yok demem Oki agzi olan konusuyor

Son düzenleme:
Bence cekemeyenler oyle soyluyorlar sozlun iyi bi ailedense istemezler.
Bende nisanlanirken bi kac kisi istememisti biri demiski onun gece gozu
Gormez kulagida duymaz salaklar alakasi yok demem Oki agzi olan konusmuyom.:47:

Evet sözlüm gerçekten iyi bi aileden :) İnanamıyorum yaa benim anneannemden için de sara hastası o demişler nişanlıyken. Bende bu tarz şeyler benim başıma çok geliyor sanıyodum hastalıkla ilgili bile varmış ne tuhaf insanlar ..

bence seni istemeye gelecek olan çocuk ve ailesi belli kı gurur yapmış istenmeyince

millet sormus onlara nıye istemeye gitmediniz diye o da çünkü kız şöyle böyleymiş o yüzden istemedik diye ordan da dedikodu ondan ona ondan ona yürümüş gitmiş..

günahlarını almak istemem ama aklıma başka hiçbirşey gelmedi...

Sözlümün umrunda değil ama kendimi onun yerine koyuyorum bana gelip 3-5 kız deseydi 'ya bula bula onu mu buldun o kötü biri kızları eve atıyodu vs vs çok kötü olurdum yani :(

senin de dediğin gibi onunda umrunda değilse kafana takmanın hiç bi anlamı yok hem sen kendinden eminsin ve o da senden emin kimseyi takma .

iftira en büyük günahlardan.insanlar bu kadar vebal almaya nasıl cesaret edebiliyor anlayamıyorum.
bana da - eşimle konuşarak evlendik diye- o...demişler. ben bunu duyduğumda evlenmiştim.düşün ola ki evlenmeseydik neler olacaktı.haftalarca ağladım.birde şöyle birşey var annem bunu söyleyen insanlarla hala görüşüyor ve beni onlara bayram seyranda el öpmem için baskı yapıyor.bu yüzden annemden soğudum.5,5 yıllık evliyim iki bebeğim var.eşimle hiçbir sorunumu kimseler duymamıştır.ki öyle büyük problemlerimiz olmadı.insanları anlamak ne zor.herkes dedikoducu, iftiracı, nankör olmuş...

bu arada söylenenler sözlünün ailesinin kulağına giderse sorun olmaz umarım.bilgileri yok ise karşılarına geçip hakkımda şöye iftiralar var desen nasıl olur acaba?

küçük yerlerde çok oluyo yaa ne kadar kendimiz e dikkat etsek de millet masasına meze arıyor işte..
şeref yoksunları

Zamamanında bir kadında evine aşığına alıp duruyordu türlü bahanelerle sonra laf söz olunca bade için geliyor o demişti
Yani resmen adımı çıkarmaya çalışmıştı. Allahtan şahitlerim vardıda kendi planı ayağına dolandı çok kötü şeyler yaşadı o kişiyle
Yakasını zor kurtardı
Sen korkma, haklının yanında her zaman hak. En büyük günahlardan biri iftira atmak.
Ben hakkımı hala helal etmiyorum.

Back
X