İftiraya maruz kaldım:(

Kopusluhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
54
5
1
28
Arkadaslar mrb
Esimle bni aldattigi icin bosanma kararı aldım. Ailemin yanina geldkten sonra facebook hesabimi caldi. Hesabimdan son 1 yilin konum geçmişini çıkarmış. Benmle alakası olmayan seyler çıkartılmış durumda ve üzerime iftira atılıyor :( yalniz gece dışarıya kesinlikle ckmadim ve bu mümkün değil bende mahkemeye sunmasını bnm boyle birsey yapmadığımı soyldim. Mahkemede detayli sekilde kesin çıkar mı? Çok üzgünüm güvendiğim insan tarafından böyle bir iftiraya maruz kalıyorum iyice psikolojimi bozdu

Sizinle alakalı değilse ozaman rahat olun.

Arkadaslar mrb
Esimle bni aldattigi icin bosanma kararı aldım. Ailemin yanina geldkten sonra facebook hesabimi caldi. Hesabimdan son 1 yilin konum geçmişini çıkarmış. Benmle alakası olmayan seyler çıkartılmış durumda ve üzerime iftira atılıyor :( yalniz gece dışarıya kesinlikle ckmadim ve bu mümkün değil bende mahkemeye sunmasını bnm boyle birsey yapmadığımı soyldim. Mahkemede detayli sekilde kesin çıkar mı? Çok üzgünüm güvendiğim insan tarafından böyle bir iftiraya maruz kalıyorum iyice psikolojimi bozdu
Gece disariya cikabilirsiniz ben mi konuyu kavrayamadım... başka iftiralarda var ama iclerinden sadece bunu mu yapmadiniz. O zaman digerlerini kanitlayabiliyor mu??? Çok karışık bir anlatim yontemi ya da benim algılarım kapandı.

Neyden korkuyosunuz yapmadiysaniz :)

Neyden korkuyosunuz yapmadiysaniz :)
Birseyden korkmuyorum çok şükür ben kendimden eminim. Detaylı çıkartılabilir mi diye sormamdaki amaç korktuğumdan değil. Ortak kullanıyorduk zamanında hesabı. Mesela konumda X bir yer yazıyor oranın ev mi başka yer mi neresi olduğu yazmıyor kendisi ekran görüntüleri üzerinden farklı farklı yerleri yazmış. Asıl sormak istediğim X bir yer yazan yerlerin nereler olduğunu çıkarabilirler mi? Sanırım yanlış telafuz ettim

Gece disariya cikabilirsiniz ben mi konuyu kavrayamadım... başka iftiralarda var ama iclerinden sadece bunu mu yapmadiniz. O zaman digerlerini kanitlayabiliyor mu??? Çok karışık bir anlatim yontemi ya da benim algılarım kapandı.
Evet başka iftiralar da var içlerinden sadece bunu yapmadım değil söylenenlerin hiçbirini yapmadım. Yapmış olsaydım iftira olarak nitelendirmezdim. Benimle alâkasız şeyler ortaya atılıyor.
Evet haklısınız gece dışarıya çıkmak suç değil fakat hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve bu durumu sık sık yaşıyoruz zaten. Kadın dışarıya tek çıkamaz gidemez yapamaz vs.. vs..

Ne lanet kocalarimiz var kendi pisliklerini üstümüze atmak için bekliyorlar benim ki de beni aldattı şimdi bekliyorum ne iftiralar atacak beni nasıl kötüleyecek diye Allahın belası
Çok zormuş... Karakterle alâkalı olduğunu düşünüyorum siz yine de kendinizi herşeye hazırlayın. Bizimki de akrabalarına beni sebepsiz yere elveda bile demeden gitti olarak gösteriyor üstüne de şu an yazdıklarımı ve daha nicelerini söylüyor... Allah yardımcımız olsun...

Birseyden korkmuyorum çok şükür ben kendimden eminim. Detaylı çıkartılabilir mi diye sormamdaki amaç korktuğumdan değil. Ortak kullanıyorduk zamanında hesabı. Mesela konumda X bir yer yazıyor oranın ev mi başka yer mi neresi olduğu yazmıyor kendisi ekran görüntüleri üzerinden farklı farklı yerleri yazmış. Asıl sormak istediğim X bir yer yazan yerlerin nereler olduğunu çıkarabilirler mi? Sanırım yanlış telafuz ettim
Evet x bir yer mapste etiketli olmadığı için isim olarak görünmez ama konum görünür. Zaten üstüne tıklayınca x ve y koordinatlarını kendinizde görürsünüz.

Ancak gece bir yere gittiğinizin kanıtlanması aldatma olarak kabul görmez mahkemede. Somut delil sunması lazım karşı tarafın

Evet başka iftiralar da var içlerinden sadece bunu yapmadım değil söylenenlerin hiçbirini yapmadım. Yapmış olsaydım iftira olarak nitelendirmezdim. Benimle alâkasız şeyler ortaya atılıyor.
Evet haklısınız gece dışarıya çıkmak suç değil fakat hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve bu durumu sık sık yaşıyoruz zaten. Kadın dışarıya tek çıkamaz gidemez yapamaz vs.. vs..
Türkiye de yasamiyorum ama yaşadığım dönemlerde böyle bir kuralim yoktu. Gerci devir öyle kötü ki cikmamamiz yararimiza. Rahat olun o zaman. Stres ve korku sizi yanlış eylemlere sürükler. Iftiralarin ne olduğunu yazmislar bu karsi tarafin bir hatasi ama sizin leyhinize. Bunlarin aksini ispat edebilirsiniz. Hesaplarınız calinmissa bildirin. Avukatinizla detaylica görüşün ve asla yanlis bilgiler sunmayin avukatınıza.

Bu gps değil ki belki baska birinde var sifrenız, hatta bende vardı aha, ben arkadasınızım arada girdim, gece de cıktım sevıyorum gece yurumeyı, napacak bakalım beyefendı? Erkek kafasına gore cıkar kadın cıkınca rererö. Ben markete gidiyorum bazen gece 1 de hava guzelse yuruyorum, alla alla ya

Ne g
Arkadaslar mrb
Esimle bni aldattigi icin bosanma kararı aldım. Ailemin yanina geldkten sonra facebook hesabimi caldi. Hesabimdan son 1 yilin konum geçmişini çıkarmış. Benmle alakası olmayan seyler çıkartılmış durumda ve üzerime iftira atılıyor :KK43: yalniz gece dışarıya kesinlikle ckmadim ve bu mümkün değil bende mahkemeye sunmasını bnm boyle birsey yapmadığımı soyldim. Mahkemede detayli sekilde kesin çıkar mı? Çok üzgünüm güvendiğim insan tarafından böyle bir iftiraya maruz kalıyorum iyice psikolojimi bozdu
ibi şeyler çıkarmış.Gecede dışarıya gayette çıkabılırdınız.Evlıler gece çıkamaz diye kaidemi var.Evlisiniz köle deil.

Ne yazıkki instagram facebook kendş kendine konumlanıyor ben bakıyorum ki bi gün rusyadan konımlanmis 😂bi bakiyorun rizeden neden öyle

sizin hesabınızdaki konum hareketlerinizi mahkemeye sunması suç diye biliyorum.
bunu sunsa bile mahkeme kabul etmez. üstüne belki de hesap çalmaktan dolayı siz hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. kanıtı da zaten mahkemeye sunduğu sizin konum bilgileriniz olur.

Çok zormuş... Karakterle alâkalı olduğunu düşünüyorum siz yine de kendinizi herşeye hazırlayın. Bizimki de akrabalarına beni sebepsiz yere elveda bile demeden gitti olarak gösteriyor üstüne de şu an yazdıklarımı ve daha nicelerini söylüyor... Allah yardımcımız olsun...
Ruh hastası kendi aldattığı halde gercekleri öğrenince pişman olcaksin diyor kadınla oynasmalarini kulaklarimla duyuyorum itham diyor bana da atacakpislik bulamadığı için mutfağı toplamadı gitti diyor allahın belası tez.zamanda belasını bulsun inşallah

Sallıyor bence eşiniz ya
Kendi dar beyni gibi görüyor dünyayı yazık sanıyor ki kadın dışarı gece tek çıkamaz hiçbir hakim de gece dışarı tek çıkan kadına iyi gözle bakmaz 😂😂😂
Allah aşkına mahkemeye sun gece dışarı çıktığımı da biraz eğlenelim deyin

Avukatınızla konuştuğunuzu ve kendisini şikayet ettiğinizi, bu iftiraları ip adresi üzerinden kanıtlayabileceğinizi söyleyin

Back
X