- 4 Mayıs 2016
- 3.010
- 8.197
- 158
- 28
- Konu Sahibi Kopusluhayat
Insanlar ses kaydini bile delil olarak sunamiyor sizin hesabinizi yasadışı yollardan ele geçirip oyle mi mahkemeye sunacakmış?
kolay gelsin o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukatim suç duyurusunda bulunduğunu söyledi fakat bana işlem yapıldığına dair hiçbirşey göndermedi bende bu süreçleri bilmiyorumHesabınızı çalması siber suç yalnız. Şikayetçi olma hakkınız var. Yasadışı yollarla elde edilen bilgi mahkemede geçerli değil.
Amin aminSizi bu beladan allah bir an önce kurtarsın
Hicmi Iyi günün olmadi p.slik
Bende telefon dokümanları var ayrıca mahkemeden talep ettim. Dokümanda 60-70 dakika görüşmeleri var. Ayrıca mesajları var birbirine iltifat ettikleri ilişki yaşayıp kızın hamile kaldığından şüphe ettiklerine dair mesajlar var. Sadece bunlarla sınırlı değil. Gece travestileri aradığına dair ekran görüntüleri var. Sizce yeterli olmaz mı :)Kendisi toto korkusundan size b*k atmaya calısıyor. Ortak kullanıyorsanız felan neyin ispatı bu? Sadece korkutmaya calısıyor bellı. Bi cacık cıkmaz. Umarım sizinde asıllı kanıtlarınız vardır.
Namusuma laf ediyor etmesine garip olan şu beni namussuz ilân ederken aynı zamanda barışmakta istiyor :)Esiniz suan gozumde tam bir serefsiz afedersiniz ama oyle. Insan eski esinin namusuna laf gelsin diye boyle seylere bulasirmi terbiyesiz. Birakin ne yaparsa yapsin Allah bilsin. Siz korkmayin. Mahkemede gucunuzu toplayip konusma yapin. Yalanci sahitlerin sonu belli.
DengesizNamusuma laf ediyor etmesine garip olan şu beni namussuz ilân ederken aynı zamanda barışmakta istiyor :)
Oo daha neler neler hepsinin ekran görüntüsü var whatsapp-gmail hepsini çalmaya çalıştı adıma resimleri kullanarak fake hesaplar açtı ordan devam ediyorInsanlar ses kaydini bile delil olarak sunamiyor sizin hesabinizi yasadışı yollardan ele geçirip oyle mi mahkemeye sunacakmış?kolay gelsin o zaman
Güzel kardeşim. Hemen savcılığa suç duyurusunda bulun. Hesabım çalındı ve tehdit ediliyorum diye. Elinizde evrak olsun şikayet ettiğinize dair. Yaptığı suç. Bu hesabı ortak kullanıyoruz demeniz için iki farklı telefondan ip ile giriş yapmış olmanız lazım. Bu da yazıyor sanırım Facebook ta. Şurdan girildi vs diye. Lütfen sessiz kalmayın ve hemen savcılığa gidinRuh hastası kendi aldattığı halde gercekleri öğrenince pişman olcaksin diyor kadınla oynasmalarini kulaklarimla duyuyorum itham diyor bana da atacakpislik bulamadığı için mutfağı toplamadı gitti diyor allahın belası tez.zamanda belasını bulsun inşallah
Oooo. Hamilelik şüphesi falan da mi varmış. Yuh ahlaksız adama bakın. Hem böyle ileri gidip hem de size iftira atacak kadar ahlak yoksunu demek.Bende telefon dokümanları var ayrıca mahkemeden talep ettim. Dokümanda 60-70 dakika görüşmeleri var. Ayrıca mesajları var birbirine iltifat ettikleri ilişki yaşayıp kızın hamile kaldığından şüphe ettiklerine dair mesajlar var. Sadece bunlarla sınırlı değil. Gece travestileri aradığına dair ekran görüntüleri var. Sizce yeterli olmaz mı :)
Yanlıs alıntı yaptınız galiba ama benim ki de bunu yapabilir hesabım yok ama WiFi onun üstüne dökümünü cıkarabilirmi acaba wifininGüzel kardeşim. Hemen savcılığa suç duyurusunda bulun. Hesabım çalındı ve tehdit ediliyorum diye. Elinizde evrak olsun şikayet ettiğinize dair. Yaptığı suç. Bu hesabı ortak kullanıyoruz demeniz için iki farklı telefondan ip ile giriş yapmış olmanız lazım. Bu da yazıyor sanırım Facebook ta. Şurdan girildi vs diye. Lütfen sessiz kalmayın ve hemen savcılığa gidin
Evet yanlış alıntı olmuş. Wi-Fi dökümü çıkarılmıyor diye biliyorum.Ya
Yanlıs alıntı yaptınız galiba ama benim ki de bunu yapabilir hesabım yok ama WiFi onun üstüne dökümünü cıkarabilirmi acaba wifinin
Gece disari cikmak kusur degil ki. Sosyal medya hesabini calmasi suc degil mi? Ozel hayatin gizliligi diye birsey var kocan da olsa. Sikayet etsen cunku yaptigi suc. Avukatin yok mu?Arkadaslar mrb
Esimle bni aldattigi icin bosanma kararı aldım. Ailemin yanina geldkten sonra facebook hesabimi caldi. Hesabimdan son 1 yilin konum geçmişini çıkarmış. Benmle alakası olmayan seyler çıkartılmış durumda ve üzerime iftira atılıyoryalniz gece dışarıya kesinlikle ckmadim ve bu mümkün değil bende mahkemeye sunmasını bnm boyle birsey yapmadığımı soyldim. Mahkemede detayli sekilde kesin çıkar mı? Çok üzgünüm güvendiğim insan tarafından böyle bir iftiraya maruz kalıyorum iyice psikolojimi bozdu