İftiraya ugradim ögrenci evinden ayrildim..

Allah'a havale et yoluna devam et. Sakin muhatap olma. Bu tipleri iyi bilirim. Bende sırf kış günü dışarda kaldı diye acıyıp bı arkdasa evimi açtım hazır eve aldım. En yakın arkadaşımla arami açmaya calismasini mi anlatiyim arkamdan ettiği çirkin lafları mi . Ama yolları ayırdık kurtuldum. Allah bı daha hiç bı yerde karşıma cikarmasin inşallah diyorum başka da bı şey diyemiyorum
Ah şu insanin iyi niyetini kullananlari anlamiyorum. Cok uzuldum sizin adinizada. Allah hicbirimizi boyle cikarci nankor insanlarla karsilastirmasin bir daha

Ay yurtta yaşadıklarım geldi aklıma diğer üç oda arkadaşımın beni dışlayıp sürekli kendi aralarında konuştukları birinin bana nispet olsun diye diğerine hediye aldığı geldi aklıma
Valla okuduk ama nasıl okuduk bu da bir dert sonuçta
Onlar yakında birbirlerine düşerler
Vallahi insani okuduguna okuyacagina pisman ediyorlar. Son seneme geldim halende pismanim okul okuduguma. O kadarki cabimdan bezdirdiler

Bir delilik yapip yine dairemi degistirdim. Ama Allaha sukur bu defaki ev arkadaslarim sekermi seker kizlar. Sukurki ciktim ordan. Onlardanda kurtuldum. Ne halleri varsa gorsunler.
Çok sevindim sizin adınıza :KK54: şimdi bunlardan birinin çıkarına ters düşen bişey olduğu anda birbirlerini harcamaya başlayacaklar.İzlemesi keyifli olacak :KK39:

Merak etmeyin Allahın adaleti çok büyük ki iftira çok büyük günahlardan ahirette asıl hesaplaşma o zaman vay hallerine siz içiniziferah tutun
Kesinlikle o hesaplasmanin yapilacagi gunun ferahligi var artik icimde. Ama insallah bu dunyadada yaptiklariyla karsilasirlar her zaman

Evi ayirmissin nasıl olsa hiçbirsey yapma keyfine bak ve birsure sonra birbirlerini yemeye başladıklarında gülümseyerek izle... :KK69:

Zaten yuzlerine dedimki birbiriniz hakkinda konustuklarinizi anlatmaya kalksam birbirinizi öldürürsünüz diye. Ama bu saatten sonra kendi yalanlarina inanmisken bana inanacaklarini sanmiyorum. Kaldiki onlarla muhatap bile olmam. Yuzlerini gormeye tahammulum kalmadi
Peki siz onlar size birbirlerinin dedikodusunu yaparlarken ne yapıyordunuz? Amaç sadece arayı düzeltmek miydi dinlerken. Öyleyse bile koskoca kızlar kendi hallerine biraksaydiniz keşke.

Keske tasinma imkanim olsa. Ama maalesef yillik kira odedigim icin cikamiyorum. Param olsa herseyi hice sayar yine cikarim ama maalesef o da mumkun degil. Apartta sadece bu dairede bos oda vardi yoksa hayatta onlara yakin durmazdim. 1. donem o kadar cok emegim gectiki bunlara Allah sahit. Butun haklarimi haram ediyorum.
Hem o kadar ahlaksızlar hem de tencereleri bile isteyecek kadar yüzsüz. Benzer bir durumu ben üniversite arkadaşlarımla yaşadım. Birlik olup beni gömdüler. Üstelik onlar birbirlerinin kuyusunu kazarken ben aralarını yapıyordum. Çok şükür geçti o günler. Onlar hala görüşüyormuş ama ben işimi ahirete bıraktım.

Peki siz onlar size birbirlerinin dedikodusunu yaparlarken ne yapıyordunuz? Amaç sadece arayı düzeltmek miydi dinlerken. Öyleyse bile koskoca kızlar kendi hallerine biraksaydiniz keşke.
Birbirlerinin dedikodusunu yaptiklarinda her zaman soyledigim bisey vardi onlara. Lutfen bu evden küslükle ayrilmayalim derdim. Herkesin kusuru olur birazda gormezden gelmeyi tavsiye ederdim ama olay basima patladi. Keske hic dinlemeseydim onlari

Hem o kadar ahlaksızlar hem de tencereleri bile isteyecek kadar yüzsüz. Benzer bir durumu ben üniversite arkadaşlarımla yaşadım. Birlik olup beni gömdüler. Üstelik onlar birbirlerinin kuyusunu kazarken ben aralarını yapıyordum. Çok şükür geçti o günler. Onlar hala görüşüyormuş ama ben işimi ahirete bıraktım.
Sanirim cogu insanin basina gelmis benim basima gelenler. Ahirete birakmak en guzeli. Bende şu okulu bitirip kurtulsam artik. Evimden ailemden uzakta birde boyleleriyle ugrasmak cok yipratti beni

Vallahi insani okuduguna okuyacagina pisman ediyorlar. Son seneme geldim halende pismanim okul okuduguma. O kadarki cabimdan bezdirdiler
İnsan evine gelip rahat etmek istiyor ama ev daha da bir stresli oluyor aman neler gördüm ama hepsi geçip gidiyor az kalmış zaten sabret sen

İnsan evine gelip rahat etmek istiyor ama ev daha da bir stresli oluyor aman neler gördüm ama hepsi geçip gidiyor az kalmış zaten sabret sen
Hic sormayin. Eve gitmemek icin okulda dolanip duruyordum resmen. Neyseki tasindim kurtuldum onlardan

Birbirlerinin dedikodusunu yaptiklarinda her zaman soyledigim bisey vardi onlara. Lutfen bu evden küslükle ayrilmayalim derdim. Herkesin kusuru olur birazda gormezden gelmeyi tavsiye ederdim ama olay basima patladi. Keske hic dinlemeseydim onlari
Siz ablalik yapmaya calismissiniz ama bu devirde insanlara akıl verilmiyor büyük de olsaniz. En iyisi etliye sütlüye bulasmadan orayı otel gibi kullanmak. Merhaba merhaba olmalı ev arkadaşıyla bence. Yuttta da aynı şekilde.

Siz ablalik yapmaya calismissiniz ama bu devirde insanlara akıl verilmiyor büyük de olsaniz. En iyisi etliye sütlüye bulasmadan orayı otel gibi kullanmak. Merhaba merhaba olmalı ev arkadaşıyla bence. Yuttta da aynı şekilde.
Kesinlikle bu konuda size katiliyorum. Bu da bana ders oldu. Sonucta elin yabancisi hepsi ne diye dertlerini dinlediysem.

Back
X