İftiraya uğramak üzereyim acil yardımmm

Jareau

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
351
172
23
30
Merhaba KK hanımları
Bugün çok üzücü bi olay yaşadım.Aylar önce beni biri eklemişti kocaelinden ben Balıkesir de oturuyorum ama kabul ettim arkadaşlık isteğini ama hiç konuşmadık.Bugün benim üniden bi arkadaşıma mesaj atmış kızın ismini yazmış ismi Ayşe diyelim.sadece Ayşe yazmış.

Arkadaşımın nişanlısıda çocuğun beni takip ettiğini görünce delirmiş sanırım numarayı benim verdiğimi düşünüyorlar asla öyle bişey yapmam.Asla kimsenin numarasını kimseye vermedim vermemde
Durumu açıkladım ama ne kadar inandılar bilmiyorum.Yapmadığım bişey yüzünden iftiraya uğramak üzereyim.mesaj atan çocuk açmıyormuş telefonu arkadaşımın nişanlısıda savcılığa vericem o çocuğu dedi.Çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım.Mesaj atan çocukta bana iftira atarsa ondan aldım derse napıcam bilmiyorum.Yemin ederimi vermedim ben :KK43:Sizce ne yapabilirim ?

Herkes birbirine iftira atsa, herkesin her söylediği kabul edilse ve ona göre yargılama yapılsa dışarda kimse kalmaz. Saçmalamayın lütfen diyaloga dahi girmemişsiniz, lafla mı siz suçlanacaksınız. Derse desin nasıl ispat edecek sizin verdiğinizi? Ki küfür yok, hakaret yok, ayşe dedi biri. Ee, suç ne?

Arkadaşınızın nişanlısı savcılığa verirse eğer sosyal medya dökümlerinden numarayı sizin verip vermediğiniz belli olur zaten. Bence aşırı abartmış ama nişanlı bey. Bir mesaj atılmış sadece taciz yok hakaret yok rahatsız etme yok. Ama bırakın madem uğraşacaksa uğraşsın. Siz de tanımadığınız insanları sosyal medyanıza kabul etmeyin,bu çok yanlış.

Merhaba KK hanımları
Bugün çok üzücü bi olay yaşadım.Aylar önce beni biri eklemişti kocaelinden ben Balıkesir de oturuyorum ama kabul ettim arkadaşlık isteğini ama hiç konuşmadık.Bugün benim üniden bi arkadaşıma mesaj atmış kızın ismini yazmış ismi Ayşe diyelim.sadece Ayşe yazmış.

Arkadaşımın nişanlısıda çocuğun beni takip ettiğini görünce delirmiş sanırım numarayı benim verdiğimi düşünüyorlar asla öyle bişey yapmam.Asla kimsenin numarasını kimseye vermedim vermemde
Durumu açıkladım ama ne kadar inandılar bilmiyorum.Yapmadığım bişey yüzünden iftiraya uğramak üzereyim.mesaj atan çocuk açmıyormuş telefonu arkadaşımın nişanlısıda savcılığa vericem o çocuğu dedi.Çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım.Mesaj atan çocukta bana iftira atarsa ondan aldım derse napıcam bilmiyorum.Yemin ederimi vermedim ben :KK43:Sizce ne yapabilirim ?

Hiç anlam veremedim açıkcası..

Tanımadığın birini kabul etmişsin hadi neyse, hiç konuşmadım demişsin. O zaman seninle ne ilgisi var olayın niye korkuyorsun?

Numarayı nerden bulmuş?
Neden o arkadaşına ulaşmış?
Kafamda deli sorular..

Siz sadece isteği kabul etmişsiniz. Arada hiçbir iletişim yok. Varsayalım size ki iftira attı. O zaman ispatlamasını istersiniz. İspat edecek bir durum da olmadığına göre içiniz rahat olsun

Sırf biri birine ismiyle mesaj attı diye savcılığa mı verecekmiş?
Ne kadar abartmışlar yahu. Engellesin gitsin yani..

Ayrıca iddia sahibi iddiasını ispat etmekle yükümlüdür, siz değil..

Rahatsız ederlerse "ben numara falan vermedim beni rahatsız etmeyin. Tacize devam ederseniz asıl ben hepinizden şikayetçi olurum" deyip geçin. Eziklenmeyin..

Arkadaşınızın nişanlısı savcılığa verirse eğer sosyal medya dökümlerinden numarayı sizin verip vermediğiniz belli olur zaten. Bence aşırı abartmış ama nişanlı bey. Bir mesaj atılmış sadece taciz yok hakaret yok rahatsız etme yok. Ama bırakın madem uğraşacaksa uğraşsın. Siz de tanımadığınız insanları sosyal medyanıza kabul etmeyin,bu çok yanlış.
Bi daha kimseyi eklemem zaten :KK43:

Hiç anlam veremedim açıkcası..

Tanımadığın birini kabul etmişsin hadi neyse, hiç konuşmadım demişsin. O zaman seninle ne ilgisi var olayın niye korkuyorsun?

Numarayı nerden bulmuş?
Neden o arkadaşına ulaşmış?
Kafamda deli sorular..
Numarayı nereden bulduğunu bilmiyorum ama çocuk benim instamda ekli olduğu için benim verdiğimden şüpheleniyorlar ben öyle bişey yapmadım ama nasıl ulaşmış bilmiyorum

Bukadar panik yapmani gerektiricek bi durum yok bence.. eger boyle panik yaparda devamli ben vermedim diye uzuldugunu belli edersen uzerine gelirler baski yaparlar.. sen kendini biliyosan yapmadiysan yapmadin budur gerisi onemli degil burda herkesin yazdigi gibi diyelim ki o cocuk numarayi senden aldigini soyledi.. ispat etmesi gerekir bunu..

Sırf biri birine ismiyle mesaj attı diye savcılığa mı verecekmiş?
Ne kadar abartmışlar yahu. Engellesin gitsin yani..

Ayrıca iddia sahibi iddiasını ispat etmekle yükümlüdür, siz değil..

Rahatsız ederlerse "ben numara falan vermedim beni rahatsız etmeyin. Tacize devam ederseniz asıl ben hepinizden şikayetçi olurum" deyip geçin. Eziklenmeyin..
Teşekkür ederim moral verdiniz bana.Nişanlısı çok kıskançmış delirmiş o yüzden üzerime gidiyorlar

Aynı kişinin hem sizi hem arkadaşınıı bulması çok ilginç arkadaşınıza mesaj geldikten sonra numaranın ait olduğu ismi bulup instadan mı bakmışlar. Bu işte bişey var ya sosyal medya tamam da arkadaşınızın nosunu nerden buluyor altından bişi çıkabilir size inanmazlarsa zaten bırakın gitsinler elin adamı için sizi harcarlarsa yazık olur

Savcılığın işi gücü yok bir kere biri mesaj attı diye hemen soruşturma açacaklar aynen.Taciz yok birşey yok savcılık ilgilenmez bile komik yani abartmasınlar.Korkmayın birşey olmaz.

Back
X