- Konu Sahibi pembemacarons
Cocuk seni nasıl farketsin ki? Yani instagramdan sürekli foto hikaye atmakla olur mu ki?haklısınız ama hislerimi bastırmak istemiyorum farkettirmek istiyrm kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk seni nasıl farketsin ki? Yani instagramdan sürekli foto hikaye atmakla olur mu ki?haklısınız ama hislerimi bastırmak istemiyorum farkettirmek istiyrm kendimi
Cocuk seni nasıl farketsin ki? Yani instagramdan sürekli foto hikaye atmakla olur mu ki?
bir kere daha yazayım ama ne yazayım nasıl yazayımAy sakın alev falan atmayın hikayelerine, aman öyle bişey olmasın
Valla ben ‘ilk adımı erkekler atsın’ tarafında olmadığım için ‘bir kere daha yazın’ diyenlerdenim.. Çoğu zaman da denedim, pişman olmadım :)
Branşıyla ilgili gönderi atabilirsiniz. Yada arkadaşınız gitmiş keşke onunla gideydiniz belki karşılaşırdınız
Karşılaşmasanız da yazmak için bahaneniz olurdu ‘geldim; aklıma geldin ama yoğunsun diye rahatsız etmek istemedim!’derdin. Ben kesin böyle bi plan uygulardım, oradan yürürdüm açıkçası
Tamam heveslenin yazsın hatta ilk adımı atsın hatta telefon numarasını yazsın.Niye insanların hevesini kırmak için yorum yapıyorsunuz? Benim de konularıma böyle yorumlar yapıyorsunuz. Size ne insanlar ihtimallerle olasılıklarıyla kader yasayabilirler.
teşekkür ederim ben de alev atmaya gidiyordum.Tamam heveslenin yazsın hatta ilk adımı atsın hatta telefon numarasını yazsın.
Hmm, arkadaşının durumuyla ilgili bir şey mi sorsan? Evde devam edebilir mi hastane ortamından korkuyoruz açıkçası malum durum git gide kötüleşiyor, falan gibi konuş. Zaten hareketler kritik hareketlerse hastaneye gelmesi gerekiyor evde devam edilebilecek bir tedavi değil gibi gibi açıklamalar yapar konu uzaryok, estafurullah beni yanlış anladınız. konu açtırıcam derken ifşa olurum diye korktum.
fizik tedavi branşı, hatta kız arkadaşımda fizik tedvi almak zorunda kaldı aynı hastaanede. ben bilerek gitmedim karşılaşmak için mi geliyor gibi düşünmesin diye![]()
Asker mühendis polis de nöbete kaliyorÇok özlemişim böyle heyecanları beklemedeyim![]()
Doktor sanırım branşı nedirOna göre konu açtıracağım da ahhaah
Bende bilmiyordum. Öğrenmiş oldumTek bilmeyen ben değilmişim![]()
![]()
Merhaba sevgilisi olmadığından yada evli olmadigindan eminmisinizteşekkür ederim ben de alev atmaya gidiyordum.
İçime doğdu, doğru da çıktıAsker mühendis polis de nöbete kaliyor
kızlar birisi evli olsa illaki bir ipucu bırakmaz mı en kötü fotogarflarının altına canım kocam yazan biri kadıın görrüdüm demi?Merhaba sevgilisi olmadığından yada evli olmadigindan eminmisiniz
yok onu da düşündüm doktor-hasta prosedürü diye bir şey var yazarsam çok sazana gelirm bence :) teşekkür ederim tavsiyelriniz için gerçekten muhabbetinz iyi :)Hmm, arkadaşının durumuyla ilgili bir şey mi sorsan? Evde devam edebilir mi hastane ortamından korkuyoruz açıkçası malum durum git gide kötüleşiyor, falan gibi konuş. Zaten hareketler kritik hareketlerse hastaneye gelmesi gerekiyor evde devam edilebilecek bir tedavi değil gibi gibi açıklamalar yapar konu uzar
Ama iyice araştır lütfen, hayatında biri yoksa dene![]()
Ben cok ilk adim attim, sosyal medyada da reelde de. Cekinmem hicsizce nasıl deneyeyim bir daha? yani nasıl yazayım ilk ben yazmışım o da gerçekten arkadaşça
ya sizin adınıza çok sevindim çok severim böyle spontane gelişen olayları kasmadanfalan :)
siz tam benim kafadansınız vallahi bir sarılasım geldiBen cok ilk adim attim, sosyal medyada da reelde de. Cekinmem hic
Eger ustunden bayagi gectiyse durup dururken degil de bir storysine yorum olarak bir sey yazabilirsiniz ama soru cümlesi olsun ki yanit vermesi gereksin. Oradan devam edersiniz.
Yok devam ettirmiyor veya cabucak kapatiyorsa vaktinizi harcamaya degmez
Ben instadan 2 kişiye yazmıştım oda tek kelime Selam :) sonrasın da onlar benim peşimde koştu ben çok sabırlıyımdır yazması 1 saat sürüyorsa ben de 1 saat sonra cevap yazarım bir keresin de tam muhabbetin ortasında kapattım instayı çektim gittim 2 gün sonra açtım destan yazmış adam naptın ? ne oldu ? nerdesin ?meraktan öldüm halbuki hiç bir şey yoktu sırf keyfim öyle istedi diye en tipsiz adam bile şuan bu şekilde kızları delirtip kendine bağlıyor biraz sabırlı olup karşınızda kişiye ayna olsanız peşinizden öyle bir koşarlar ki ?kızlaar bi yadırgamadan dalga geçmeden yazın öperim hepinizi koronasız günlerde :)
geçen yıl eski sevgilimin yeni hayat kurması istemesi üzerine ayrıldık sınava girip başka hayalleri vardı zor günler geçirdim ama iyiyim hatta ona suan nötrm mesaj attığında bile cevap yazmadım .
1 yıl sonra gerçekten daha çok beğendiğiim özellikleri konumu tipi hoşuma giden biiri çıktı karşıma. işin sıkıntı kısmı ig de tanıştık.ben aslında çok sosyal biriyim bu pandemi süreci beni böyle sitelere itti :) yani dısarda da herkesle tanışıp görüşebilen iletişimi iyi olan biriyim.
yani bunu niye diyorum dışarda tanışıp çok kolay kaynaşabilirim ama bunu laçkalıkla ilişkilendirmeyin yani herkesle laubali olan biri değilim.
her neyse bu kişi neden bilmiyorum ama ilgimi çok çekiyor bana yazanlarda var ama ben bu kişiyi tanımak istiyorum. dm den yazdım bir kere kısa konuştuk nöbette olduğunu yoğun oldunu söyleyince üstelemedim. kendisinden de bir adım göremedim yalan yok ama konuşunca güzel konuşşmutu. kovalayan olmak istemiyorum siz olsanız ne düşünrsünüz?
dediğiniz o kadar doğrusu gerçekten..Ben instadan 2 kişiye yazmıştım oda tek kelime Selam :) sonrasın da onlar benim peşimde koştu ben çok sabırlıyımdır yazması 1 saat sürüyorsa ben de 1 saat sonra cevap yazarım bir keresin de tam muhabbetin ortasında kapattım instayı çektim gittim 2 gün sonra açtım destan yazmış adam naptın ? ne oldu ? nerdesin ?meraktan öldüm halbuki hiç bir şey yoktu sırf keyfim öyle istedi diye en tipsiz adam bile şuan bu şekilde kızları delirtip kendine bağlıyor biraz sabırlı olup karşınızda kişiye ayna olsanız peşinizden öyle bir koşarlar ki ?
Büyük başarıBen instadan 2 kişiye yazmıştım oda tek kelime Selam :) sonrasın da onlar benim peşimde koştu ben çok sabırlıyımdır yazması 1 saat sürüyorsa ben de 1 saat sonra cevap yazarım bir keresin de tam muhabbetin ortasında kapattım instayı çektim gittim 2 gün sonra açtım destan yazmış adam naptın ? ne oldu ? nerdesin ?meraktan öldüm halbuki hiç bir şey yoktu sırf keyfim öyle istedi diye en tipsiz adam bile şuan bu şekilde kızları delirtip kendine bağlıyor biraz sabırlı olup karşınızda kişiye ayna olsanız peşinizden öyle bir koşarlar ki ?
Ben başarı olarak görmüyorum ha başarıysa o biriyle şuan evliyim kim başardı tartışılır tabi ki :) o mu ben mi ?Büyük başarı![]()