- 30 Ekim 2020
- 43
- 6
- 3
- 31
- Konu Sahibi pembemacarons
geçmiş olsun..Neyse ya deprem oldu konusahibi biz hala sendeyiz ahahsh bir konu açtın yer yerinden oynadı burda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun..Neyse ya deprem oldu konusahibi biz hala sendeyiz ahahsh bir konu açtın yer yerinden oynadı burda![]()
hanımefendi tüm yorumları okumadan muhaletliğe soyunmuşsunuz. daha kaç defa yazacağım? madem sevgilisi var o zaman o beni takip edip yazmama müsade etmesin? ben evli veya sevgilisi olan birini mi taciz edeceğim bu yaşta?hep soylerım sevgılısı varmı yok mu evlı mı degıl mı bılmedıgınız kısıler bır sohbet muhabbet onceden tanısıklık yok hırlı mı hırsız mı bellı degıl ekleyıp konusmanız aslında dogru degıl
An la ta maz sın böylelerine.hanımefendi tüm yorumları okumadan muhaletliğe soyunmuşsunuz. daha kaç defa yazacağım? madem sevgilisi var o zaman o beni takip edip yazmama müsade etmesin? ben evli veya sevgilisi olan birini mi taciz edeceğim bu yaşta?
benım yazdıklarım sızın anladıgınız kadardır tabı.hanımefendi tüm yorumları okumadan muhaletliğe soyunmuşsunuz. daha kaç defa yazacağım? madem sevgilisi var o zaman o beni takip edip yazmama müsade etmesin? ben evli veya sevgilisi olan birini mi taciz edeceğim bu yaşta?
Ilgisini cekecek bir story paylaşabilirsiniz.siz tam benim kafadansınız vallahi bir sarılasım geldi
ikinci kez yazarsam dm den çok cepte görünür müyüm yani adım atalım atmasına ama kaale almayacak kadar da olmasın...
onun adım atmasını nasıl sağlarım bir de??
yazdıklarınız oraya çıkıyor ama imayı yapıp karşınızdaki böyle anlıyor demeyin.benım yazdıklarım sızın anladıgınız kadardır tabı.
ben evlılerı bastan cıkarmayın mı dedım ? anlatamazsınız boylelerıne demıssınız de ben nasıl bırıyım kı anlatamıyorsunuz anlamadımAn la ta maz sın böylelerine.
Onlara göre baştan çıkaran ayartan kadındır onların kocaları sevgililleri evli veya nişanlı olduğunu belirtmese de olur ama sen düşüneceksin o adamın düşünmediğini senin düşğnmeni bekler bu zihniyettekiler sonrada aldatılırlarsa da kocam zorla aldattı ayağına yatarlar.
işte nasıl mesela siz olsanız ne atarsınızIlgisini cekecek bir story paylaşabilirsiniz.
hep soylerım sevgılısı varmı yok mu evlı mı degıl mı bılmedıgınız kısıler bır sohbet muhabbet onceden tanısıklık yok hırlı mı hırsız mı bellı degıl ekleyıp konusmanız aslında dogru degıl
su yazdıgımdan evlı erkeklerı tacız ettıgınızı ıma ettıgım bırsey goremedım ?yazdıklarınız oraya çıkıyor ama imayı yapıp karşınızdaki böyle anlıyor demeyin.
Bana da aynısını demişti ve ben dinlemeyip takip etmiştim ben de ilk adımı atmayı düşünüyordum iyi ki de atmadım sadece takip ettim sonra evli olduğunu öğrendim aynı yorumu bana da yaptı kötü bir niyet yok yani . Siz bekar olduğundan eminsiniz ondan sorun da yokyazdıklarınız oraya çıkıyor ama imayı yapıp karşınızdaki böyle anlıyor demeyin.
Çekirgen olayım yetiştir beniBen instadan 2 kişiye yazmıştım oda tek kelime Selam :) sonrasın da onlar benim peşimde koştu ben çok sabırlıyımdır yazması 1 saat sürüyorsa ben de 1 saat sonra cevap yazarım bir keresin de tam muhabbetin ortasında kapattım instayı çektim gittim 2 gün sonra açtım destan yazmış adam naptın ? ne oldu ? nerdesin ?meraktan öldüm halbuki hiç bir şey yoktu sırf keyfim öyle istedi diye en tipsiz adam bile şuan bu şekilde kızları delirtip kendine bağlıyor biraz sabırlı olup karşınızda kişiye ayna olsanız peşinizden öyle bir koşarlar ki ?
hahahah ben de öğrenciniz olmayı isterimÇekirgen olayım yetiştir beni![]()
yaaa o sızdınız degıl mı dogru cok tesekkur ederım gercektenBana da aynısını demişti ve ben dinlemeyip takip etmiştim ben de ilk adımı atmayı düşünüyordum iyi ki de atmadım sadece takip ettim sonra evli olduğunu öğrendim aynı yorumu bana da yaptı kötü bir niyet yok yani . Siz bekar olduğundan eminsiniz ondan sorun da yok![]()
Adımınızı atmış, ilginizi göstermişsiniz. Sizinle konuşmak gerçekten hoşunuza gitmişse, o kişinin de size adım atması gerekiyor. Bekleyin bir süre.kızlaar bi yadırgamadan dalga geçmeden yazın öperim hepinizi koronasız günlerde :)
geçen yıl eski sevgilimin yeni hayat kurması istemesi üzerine ayrıldık sınava girip başka hayalleri vardı zor günler geçirdim ama iyiyim hatta ona suan nötrm mesaj attığında bile cevap yazmadım .
1 yıl sonra gerçekten daha çok beğendiğiim özellikleri konumu tipi hoşuma giden biiri çıktı karşıma. işin sıkıntı kısmı ig de tanıştık.ben aslında çok sosyal biriyim bu pandemi süreci beni böyle sitelere itti :) yani dısarda da herkesle tanışıp görüşebilen iletişimi iyi olan biriyim.
yani bunu niye diyorum dışarda tanışıp çok kolay kaynaşabilirim ama bunu laçkalıkla ilişkilendirmeyin yani herkesle laubali olan biri değilim.
her neyse bu kişi neden bilmiyorum ama ilgimi çok çekiyor bana yazanlarda var ama ben bu kişiyi tanımak istiyorum. dm den yazdım bir kere kısa konuştuk nöbette olduğunu yoğun oldunu söyleyince üstelemedim. kendisinden de bir adım göremedim yalan yok ama konuşunca güzel konuşşmutu. kovalayan olmak istemiyorum siz olsanız ne düşünrsünüz?
Ya ciddi şekil de bunu yaptığım bir kaç arkadaşım var o kadar güzel kızlar ki süründüren hanzoları gördükçe deliriyordum aynen bu dediğiniz gibi bir durum oldu çocuk yazınca ne yapayım diye soruyordu bana mesajı ne zaman yazacağını ne yazacağını bile söylüyordum sonuç hep başarılı oldu benim ki bir yöntem değil içgüdüsel bir şey aslında ama olması gereken bence bu kadınların en büyük handikapı tezcanlı olmaları sabırsızlık hemen olsun sevgi aşk kelebekleri filan ben sadece deneyimlerimi göstermeye çalıştım erkekler nasıl rahat niye biz olamayalım ? Bir kere başarınca bunu devamı geliyor zatenÇekirgen olayım yetiştir beni![]()
Zevkle konu erkekleri süründürmekse en sevdiğim şey olduğundan aşırı mutlu olarak yardımcı olurum hem de :) geçenler de telefon da bir arkadaşa böyle nasıl coşarak anlattıysam eşimin gözlerini açık beti benzi atmış gördüm :) elinde fincan donmuş kalmış adamhahahah ben de öğrenciniz olmayı isterim![]()
yazık adamaZevkle konu erkekleri süründürmekse en sevdiğim şey olduğundan aşırı mutlu olarak yardımcı olurum hem de :) geçenler de telefon da bir arkadaşa böyle nasıl coşarak anlattıysam eşimin gözlerini açık beti benzi atmış gördüm :) elinde fincan donmuş kalmış adam![]()
Ona öyle kötü davranmadım ya :) eşimden önce çok fenaydım ama yani 4 hafta çok uzun bir süre hiç mi müsait zamanı olmadı ki olmuştur bu durum da dikkatini çekmen lazım ama yazarak değil erkekler görsel varlıklar maalesef ilk etapta dış görünüşten etkileniyorlar baya arkadaşlarınla bir proje gibi düşünüp profosyonele yakın kendini en güzel hissettiğin fotoğraflarını seri şekilde instaya atmalısın video da olabilir gezerken ne bileyim arkadaşlarınla bir klüpte içip dans ederken mutluluk ve neşe saçan video ve resimler olsun yani çok istiyorsan bu kişiyi uğraşmalısın ama o uğraştığını anlamamalıyazık adama
en son konuşmanın üzrinden 4 hafta geçmiş yazmayayım o zaman?
Konumu hoşuma giden diyince herhalde 36-42 kuzey paralellerinden bahsetmiyor konu sahibi.Aynı şeyi mi okuduk?
Bu kadar kişinin arasından bi siz böyle anladıysanız “doktor” olark kendinizi bir ölçüp trtın.
Burda insanlara acımsızca yorum yapamazsınız anonim olsanız bile. Şurda biz bizeyiz be bu öfke? Madem siz çok statülü biriyseniz takılmayın görmeyin mesajları.