İG de ilk adımı adan kadın olmak

Asla ilk adimi desteklemiyorum bunu destekleyenleride anlamiyorum zira kuzum ilgisi olsa yazardi erkekler mevzuya hemen.giren bir cins

en son 4 hafta önce konuşmusuz.. son attığım story de görmemiş.. dikkatini çekemiyorum belli ki..
Devamlı story at, çiçek böcek ne bulursan:) İllaki birine denk gelecektir. Fotoğrafta ileti olarak paylaşabilirsin, like atıyor mu mesela?
4 hafta geçtiyse sen yaz, naber yoğun insan? de. :)

Evet. Yoğun biri olarak bana ısrarla yazıldığında hep cinnet geçirmişimdir. O yazmalı.

İnstoştan dr sevgili kovalamak?? Bana doğru gelmiyor. Bir sürü tip yazıyor bizim dr arkadaşlara. Mesleğine ve parasına ilgi duyduğunuz o kadar belli ki. Bir de eli yüzü düzgünse "dr koca arayan öğretmen kız, dr koca arayan memur kız, dr koca arayan ev kızı" modu olarak yorumlanan dünya kadar kız yazıyor. Siz de onlardan birisiniz işte. Mesleği hoşunuza gittiyse kendiniz doktor olsaydınız. O kazansın

😊Yok yaa. Doktor arkadaşlar bayaa dalga geçiyor da böyle instoştan yürüyenlere. Kezban falan diyorlar. Ondan. Konu sahibi o duruma düşmesin diye. Yoksa elimden kimse sevgilimi alamadı maşallah bugüne kadar 😉
her duydugunuza inanmayin bence, instadan gayet de meslegi doktor olan biriyle tanistim abartmiyorum kac ay ay pesimden kostu eli yuzu duzgun yakisikliydi da, hoslanacagi tuttu adamin iste. hala kahve icelim diyor teklifini kabul etsem gorussem bi amaca baglariz. arkamdan kezban dese nolur ahahaha sonunda ya aslinda iyi kiza donebilir her an :KK66: ve inanir misiniz ogretmenim ♡♡ o yuzden o kezban denilislere gülerken 2 kez düsünün. siz calisirsiniz o kezbanlar kapar yer mazallah :)
edit: ha ben bunu kotu niyetle yapmadim tabi, tipi hosuma gitti mesaji cektim yani o da dondu ve guzelce sohbet ettik. zengin koca pesinde demesinler cunku degilim koca bile istemiyorum inanin:halay:

her duydugunuza inanmayin bence, instadan gayet de meslegi doktor olan biriyle tanistim abartmiyorum kac ay ay pesimden kostu eli yuzu duzgun yakisikliydi da, hoslanacagi tuttu adamin iste. hala kahve icelim diyor teklifini kabul etsem gorussem bi amaca baglariz. arkamdan kezban dese nolur ahahaha sonunda ya aslinda iyi kiza donebilir her an :KK66: ve inanir misiniz ogretmenim ♡♡ o yuzden o kezban denilislere gülerken 2 kez düsünün. siz calisirsiniz o kezbanlar kapar yer mazallah :)
edit: ha ben bunu kotu niyetle yapmadim tabi, tipi hosuma gitti mesaji cektim yani o da dondu ve guzelce sohbet ettik. zengin koca pesinde demesinler cunku degilim koca bile istemiyorum inanin:halay:
yürüü be :) vallahi ne güzel yazmıssınız ellerinize sağlık. karşıma böyle biri çıktı diye doktor koca meraklısı oldum çıktım :D

ya o üye ağır yazıyor ama aslında söyledikleri bir bakıma doğru benim akrabam doktor zeki çocuktur falan filan ama tip hak getire yani Allah günah yazmasın kargamele benziyor tipi sadece sosyal medyadan da değil hemşiresi hastası asılan asılana kendini bir beğenmeye başladı aynen bu şekil anlatıyor her yerde yok Kezbanlar yok okumamış cahiller en son dayım tipine tükürdüğüm dedi buna çok gülmüştük :D

ya o üye ağır yazıyor ama aslında söyledikleri bir bakıma doğru benim akrabam doktor zeki çocuktur falan filan ama tip hak getire yani Allah günah yazmasın kargamele benziyor tipi sadece sosyal medyadan da değil hemşiresi hastası asılan asılana kendini bir beğenmeye başladı aynen bu şekil anlatıyor her yerde yok Kezbanlar yok okumamış cahiller en son dayım tipine tükürdüğüm dedi buna çok gülmüştük :KK70:
üye doğruları pskolojik şiddete varacak sekilde yazarak doğru bir şey yapmıyor ütelik bilmeden beni tanımadan yaptığı şey saygısızlık. sırf anonimz diye bilip bilmedn birine sallamak çok çirkin. üstelk bu işin doktoru mühendisi avukayı odtülüsü falan yok. direk burdan vurması içinde biriktirdiği kendisinin sindiremedği seylri kusması.

İşte en doğru yaklaşım bu aslında. Bekleyen olmamak gerekiyor. Bekletebildiğimizde kazanacağız. Ama insanın içi kaynıyor böyle durumlarda. O yüzden bekletemiyorlar
İlk etapta kendimizi oyalayacak başka meşkuliyetler bulursak daha kolay olur yani hayatımızda o insanı tanımadan önce nasıl yaşıyorsak ki yaşayabiliyoruz yani :) öyle yaşamalıyız şahsen ben erkeksiz yaşayabiliyorum hem de daha rahat bence eşim özgürlük alanıma karışmıyor evde bile ayrı katta ayrı odam var sürekli dip dibe yaşayamam daral gelir

üye doğruları pskolojik şiddete varacak sekilde yazarak doğru bir şey yapmıyor ütelik bilmeden beni tanımadan yaptığı şey saygısızlık. sırf anonimz diye bilip bilmedn birine sallamak çok çirkin. üstelk bu işin doktoru mühendisi avukayı odtülüsü falan yok. direk burdan vurması içinde biriktirdiği kendisinin sindiremedği seylri kusması.
Burda o tarz çok insan var ama ben de eskiden sinirlenip polemiğe girerdim zaten bu tarz yazmaları buna sebep olmak durumu anladığımdan beri gözardı butonuna basıyorum hiç görmüyorum bile artık takmayın yani :)

ya o üye ağır yazıyor ama aslında söyledikleri bir bakıma doğru benim akrabam doktor zeki çocuktur falan filan ama tip hak getire yani Allah günah yazmasın kargamele benziyor tipi sadece sosyal medyadan da değil hemşiresi hastası asılan asılana kendini bir beğenmeye başladı aynen bu şekil anlatıyor her yerde yok Kezbanlar yok okumamış cahiller en son dayım tipine tükürdüğüm dedi buna çok gülmüştük :KK70:
ahahahahhaa ya güldüm ben de valla Allah affetsin 😅🤣 o konuda da haklisiniz gercekten 😄

Evet. Yoğun biri olarak bana ısrarla yazıldığında hep cinnet geçirmişimdir. O yazmalı.

İnstoştan dr sevgili kovalamak?? Bana doğru gelmiyor. Bir sürü tip yazıyor bizim dr arkadaşlara. Mesleğine ve parasına ilgi duyduğunuz o kadar belli ki. Bir de eli yüzü düzgünse "dr koca arayan öğretmen kız, dr koca arayan memur kız, dr koca arayan ev kızı" modu olarak yorumlanan dünya kadar kız yazıyor. Siz de onlardan birisiniz işte. Mesleği hoşunuza gittiyse kendiniz doktor olsaydınız. O kazansın ben yiyim demektense.

Aşağılık kompleksin mi var canım
Bu nasıl bir yorum

Back
X