• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İg ve bebek hesapları..

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar ya size bir şey sorucam hiç bebeğinizin videolarını fotoğraflarını vs instagramda post olarak reels olarak paylaşımlar yapıyor musunuz? Ben bugün reels paylaşim dedim 3,5 aylık kızımın çokta güzeldi ama tanımadığım bir çok kişi beğendi birden 2bin görüntülenme oldu bir saat olmadan bide bazı hesaplar fake tarzında bir kaç tane öyle erkek hesaplarıda beğenmişti bende sildim hemen o kadar kötü bir devirdeyiz ki aklıma türlü türlü şeyler geldi hemen sildim😅🤦🏻‍♀️ Koyanlar nasıl yapıyor yaa😅 yoksa ben mi abarttım🤷🏻‍♀️

profiliniz açık mı ?
açıksa herkes görür tabi.
Açık tabii ki kapalı olsa zaten takip edenler görür sadece normalde post paylaştığım zaman takip edenlerim beğenir vs ama bu sefer hiç takip etmeyen kişilerde beğenince garipsedim öyle çok takipcimde yok tanıdıklarım arkadaşlarım vs var

Açık tabii ki kapalı olsa zaten takip edenler görür sadece normalde post paylaştığım zaman takip edenlerim beğenir vs ama bu sefer hiç takip etmeyen kişilerde beğenince garipsedim öyle çok takipcimde yok tanıdıklarım arkadaşlarım vs var
Reels gönderi gibi değil keşfete düşme oranı çok daha yüksek. Bir anda yüksek izlenmelere ulaşabiliyor. Benim çocuğum yok ama olsa hesabımı gizlemeden paylaşım yapmam

Herkese açık bir şekilde paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Özellikle de Instamomlar yüzünden pedofiller altın çağını yaşıyor.

o zaman neden şaşırdınız ? :)
koyduğunuz hashtaglerle öne çıkmıştır, ayrıca instagramın yeni algoritması fotolardan çok reels videolarını öne çıkarıyor.

Back
X