• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iğdır'da doğum yapmış olan var mı?

kirmiziseven

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar eşimin tayini nedeniyle Iğdır'ın bi ilçesinde yaşıyoruz. Memleketimiz Aydın. İlk hamileliğim. Iğdır'da tayinci olan herkesten doğumu memleketime gidip yaptım Iğdır'da olanaklar yetersiz vs gibi şeyler duyuyorum. Ancak karnım burnumda ülkenin öbür ucundaki memleketime gitmek ve sonrasında da küçücük bebekle o kadar yolu çekmek mantıklı gelmiyor. Bi yanım da ya Iğdır'da doğum yaparsam ve bebeğime bir şey olursa diye korkuyor. Iğdır'da doğum yapmış olanlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Özeli mi devlet hastanesini mi önerirsiniz? Yardıma çok ihtiyacım var lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

Merhabalar eşimin tayini nedeniyle Iğdır'ın bi ilçesinde yaşıyoruz. Memleketimiz Aydın. İlk hamileliğim. Iğdır'da tayinci olan herkesten doğumu memleketime gidip yaptım Iğdır'da olanaklar yetersiz vs gibi şeyler duyuyorum. Ancak karnım burnumda ülkenin öbür ucundaki memleketime gitmek ve sonrasında da küçücük bebekle o kadar yolu çekmek mantıklı gelmiyor. Bi yanım da ya Iğdır'da doğum yaparsam ve bebeğime bir şey olursa diye korkuyor. Iğdır'da doğum yapmış olanlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Özeli mi devlet hastanesini mi önerirsiniz? Yardıma çok ihtiyacım var lütfen tecrübelerinizi paylaşın.
Iğdır hastanesi çok özensiz. Hijyen konusunda özellikle. Yakında Erzurum var van var. Buradaki hastaneler çok donanımlı. Iğdır dışında bir yerde doğum yapın bence

Iğdır hastanesi çok özensiz. Hijyen konusunda özellikle. Yakında Erzurum var van var. Buradaki hastaneler çok donanımlı. Iğdır dışında bir yerde doğum yapın bence
Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Iğdır'da özel hastaneler nasıl peki biliyor musunuz?

Benim de aklıma Erzurum geldi.Iğdırdan iyidir en azından

Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Iğdır'da Özel hastaneler nasıl peki biliyor musunuz?

Yaaa😍O kadar iyi olduğunu bilmiyordum.Tüp bebek tedavisi yapılıyor mu orda.Bilginiz var mı acaba?
Evett yapıyorlar. Ben şuan bünyamin börekçi hocadan tedavi görüyorum. Aşılama ve tüp bebek konusunda iyi bir prof

Erzurum eğitim araştırma harika. Çok donanımlı ve çok ilgili ebeler hemşireler doktorlar
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi
Bahsettiğiniz hastane Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi dimi? Eğitim araştırma yazınca başka çıktı da ben hiç Erzurum'a gitmedim bilemedim

Igdırı bilmiyorum ama ben bitliste ilçede yapmiştım hastaneden cok doktor iyiydi.bence siz van iyi hastaneler var bakın

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi
Bahsettiğiniz hastane Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi dimi? Eğitim araştırma yazınca başka çıktı da ben hiç Erzurum'a gitmedim bilemedim
Evet evet bu tam olarak. Ama sıra alınmıyor. Siz gittiğinizde ödeme yapıp alıyorsunuz. Üçüncü kata çıkıp vezneden ödeme yapıyorsunuz. Bünyamin börekçi hastasiyim derseniz yardımcı olurlar

Back
X