• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hastaneler ve Doğum Ücretleri (İzmir/Manisa/İstanbul)

nazlicoc

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
8
Kızlar hastaneleri arıyorum ille yüz yüze gelin görüşelim diyorlar. Hastane hastane de gezecek halimiz yok. İzmir’de yaşıyorum ama Manisa’da bana çok yakın (menemendeyim). Onun dışında annem İstanbul’da, ille gel burada doğum yap ben gelmiyim sen gel sana bebek gibi bakarım diyor. Hem doğum ücretleri konusunda bilenler yazarsa çok mutlu olurum hepimiz faydalanmış oluruz hem de anne evinde ilk aylarını geçiren var mı? Benim aklıma pek yatmıyor ama çok ısrar ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

medipol hastanesi normal dogum 60, sezaryen 80 küsürdü istanbulda pendik medipol

medipol hastanesi normal dogum 60, sezaryen 80 küsürdü istanbulda pendik medipol
Masajınızı şimdi görüyorum ailem başakşehirde medipole gidersem ya esenler ya bağcılara gidebilirim pendik çok zor ama çok şaşırdım 60 bin çok uygun söylemişler

Masajınızı şimdi görüyorum ailem başakşehirde medipole gidersem ya esenler ya bağcılara gidebilirim pendik çok zor ama çok şaşırdım 60 bin çok uygun söylemişler
Valla kuzum bilmiyorum hiç bende bu şekilde duydum

medipolde doktordan doktrora farklı fiyat söylemişlerdi bana 2 sene önce, yine doktordan doktora fiyat değişiklikleri vardır, telefondan bilgi almıştım o zaman, yine arayıp öğrenebilirsiniz sanırım. hatta ararsanız bende merak ettim, bize de söyleyin olur mu :)

Back
X