İğne batması hissi

TeraziBurcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
979
367
33
32
Kızlar hamileliğin ilk aylarında iğne batması hergün yoğun olur mu bende 4 gündür yoğundu bugün çok az hatta yok gibi sizce normalmi 4+3 gözüküyor bugün

Bence doktorunuza sorun, bir arkadaşımın da batma hissi çok oluyordu doktora gidince baktılar miyom varmış ilaç vermişti doktoru. Ama bebeğe bir zararı olmadı ilaç kullanınca geçti.

Kızlar hamileliğin ilk aylarında iğne batması hergün yoğun olur mu bende 4 gündür yoğundu bugün çok az hatta yok gibi sizce normalmi 4+3 gözüküyor bugün
Benim abartısız oğluma hamileyken 9 ay boyunca ful kasık ağrısı batması hatta kasıktan vajinaya uzayan zonklama şeklinde oldu hiç geçmek bilmedi hatta o ağrılardan gebeliğin ilk zamanları kesin düşük yaparım diyordum o derece ağrılarım vardı 3 ayıda korkuyla geçirdim 9 ay ful aynı geçti sonuç şuan tepemde zıplıyor darısı başına inşallah hiç korkma

Ayy tepemde zıplıyorr Cnm aynen ara ara duruyo ama devam ediyor içimi kazıyolar diyorum eşimde niyeki diyo Oluşmaya çalışıyor bebemiz diyorum

Ayy tepemde zıplıyorr Cnm aynen ara ara duruyo ama devam ediyor içimi kazıyolar diyorum eşimde niyeki diyo Oluşmaya çalışıyor bebemiz diyorum
Benimde öyleydi mesala iki hafta olsa bir hafta olmuyordu Bebek büyüdükçe rahimde büyüyor oda sürekli batma ağrı oluşturuyor öyle bir his aynen kazımak gibi sağlıklı bir şekilde kucagina al inşallah benimde ikinci çocuk şüphesi var bu ay forumlarda mesajlarına denk geldim canım adetten oncemi sonramı öğrendin hamileliligini nasıl belirtiler yaşadın

Sağol cnm adetten önce öğrendim hep şaşırıyordum adetten önce öğrenenlere benimde başıma geldi ilk belirtim göğüs ucunda sızlama vardı yanlardan da ağrı giriyordu göğsüme çok hafifte bulantı oldu 3 gün kala test yaptım bariz çıktı çok şaşırdım kaset testle çıktı hemde

İnşallah darısı hepimizin başına

Kızlar bu iğne batması hissi şimdi de zonklamaya döndü acaba kalp atışı oluyomudur şimdi doktora 1 hafta sonra gidicem tam 5 hafta oldu bugün minik minik zonklamaya döndü iğne batması olan yerde

Kızlar bu iğne batması hissi şimdi de zonklamaya döndü acaba kalp atışı oluyomudur şimdi doktora 1 hafta sonra gidicem tam 5 hafta oldu bugün minik minik zonklamaya döndü iğne batması olan yerde
Benim batmayla zonklama hissi kasıktan vajinaya vuruyordu 9 ay boyle geçti hiçbir sorun olusmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…