- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi TeraziBurcuu
-
Benim abartısız oğluma hamileyken 9 ay boyunca ful kasık ağrısı batması hatta kasıktan vajinaya uzayan zonklama şeklinde oldu hiç geçmek bilmedi hatta o ağrılardan gebeliğin ilk zamanları kesin düşük yaparım diyordum o derece ağrılarım vardı 3 ayıda korkuyla geçirdim 9 ay ful aynı geçti sonuç şuan tepemde zıplıyorKızlar hamileliğin ilk aylarında iğne batması hergün yoğun olur mu bende 4 gündür yoğundu bugün çok az hatta yok gibi sizce normalmi 4+3 gözüküyor bugün
Benim abartısız oğluma hamileyken 9 ay boyunca ful kasık ağrısı batması hatta kasıktan vajinaya uzayan zonklama şeklinde oldu hiç geçmek bilmedi hatta o ağrılardan gebeliğin ilk zamanları kesin düşük yaparım diyordum o derece ağrılarım vardı 3 ayıda korkuyla geçirdim 9 ay ful aynı geçti sonuç şuan tepemde zıplıyordarısı başına inşallah hiç korkma
Yok bende çok olmuyor işte bu sıkıntı mı dedim yani ara ara oluyor bendeBence doktorunuza sorun, bir arkadaşımın da batma hissi çok oluyordu doktora gidince baktılar miyom varmış ilaç vermişti doktoru. Ama bebeğe bir zararı olmadı ilaç kullanınca geçti.
Benimde öyleydi mesala iki hafta olsa bir hafta olmuyordu Bebek büyüdükçe rahimde büyüyor oda sürekli batma ağrı oluşturuyor öyle bir his aynen kazımak gibiAyy tepemde zıplıyorr Cnm aynen ara ara duruyo ama devam ediyor içimi kazıyolar diyorum eşimde niyeki diyo Oluşmaya çalışıyor bebemiz diyorum
Sağol cnm adetten önce öğrendim hep şaşırıyordum adetten önce öğrenenlere benimde başıma geldi ilk belirtim göğüs ucunda sızlama vardı yanlardan da ağrı giriyordu göğsüme çok hafifte bulantı oldu 3 gün kala test yaptım bariz çıktı çok şaşırdım kaset testle çıktı hemdeBenimde öyleydi mesala iki hafta olsa bir hafta olmuyordu Bebek büyüdükçe rahimde büyüyor oda sürekli batma ağrı oluşturuyor öyle bir his aynen kazımak gibisağlıklı bir şekilde kucagina al inşallah benimde ikinci çocuk şüphesi var bu ay forumlarda mesajlarına denk geldim canım adetten oncemi sonramı öğrendin hamileliligini nasıl belirtiler yaşadın
İnşallah darısı hepimizin başınaSağol cnm adetten önce öğrendim hep şaşırıyordum adetten önce öğrenenlere benimde başıma geldi ilk belirtim göğüs ucunda sızlama vardı yanlardan da ağrı giriyordu göğsüme çok hafifte bulantı oldu 3 gün kala test yaptım bariz çıktı çok şaşırdım kaset testle çıktı hemde
Aminİnşallah darısı hepimizin başına
Benim batmayla zonklama hissi kasıktan vajinaya vuruyordu 9 ay boyle geçti hiçbir sorun olusmadiKızlar bu iğne batması hissi şimdi de zonklamaya döndü acaba kalp atışı oluyomudur şimdi doktora 1 hafta sonra gidicem tam 5 hafta oldu bugün minik minik zonklamaya döndü iğne batması olan yerde
Kalp atışını ne zaman duydun cnmBenim batmayla zonklama hissi kasıktan vajinaya vuruyordu 9 ay boyle geçti hiçbir sorun olusmadi
8 haftalıkken duydukKalp atışını ne zaman duydun cnm
Ayy maşallah8 haftalıkken duyduk
heyecanla bekliyorum duyduğum gün buraya yazıcamDarısı başına insallahh
İnşallahAmin amin
heyecanla bekliyorum duyduğum gün buraya yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?