İğne ile ağda

Bahriye00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
36
3
37
Paket bolgesi agdasi beni olduruyor alamiyorum jiletten dolayi cok sert inanilmaz aciyo bayilcak gibi oluyorum. Ben daha hic alt taraflara agda yaptirmadim aklima uyusturucu igneler geliyo ki kasigimdan doktor test icin igne almisti cok aci verici ama bir agda olamaz. Bir doktor bulup orayi uyusturup agda yaptirmak istiyorum alisana kadar yani oyle bir yer olsa kosa kosa giderim herhalde anestol ve emlada hic bir ise yaramiyor gercekten. O kadar sertki :KK43:(

Paket bolgesi agdasi beni olduruyor alamiyorum jiletten dolayi cok sert inanilmaz aciyo bayilcak gibi oluyorum. Ben daha hic alt taraflara agda yaptirmadim aklima uyusturucu igneler geliyo ki kasigimdan doktor test icin igne almisti cok aci verici ama bir agda olamaz. Bir doktor bulup orayi uyusturup agda yaptirmak istiyorum alisana kadar yani oyle bir yer olsa kosa kosa giderim herhalde anestol ve emlada hic bir ise yaramiyor gercekten. O kadar sertki :KK43:(

onunla uğraşıcagına lazere git
paket halinde gayet uygun kuaförden bıle daha uygun fıyata gelıyor
yazık degıl mı ya ıgne miğne :KK12:

onunla uğraşıcagına lazere git
paket halinde gayet uygun kuaförden bıle daha uygun fıyata gelıyor
yazık degıl mı ya ıgne miğne :KK12:
Tabi lazer de guzel ama doktorum izin vermiyor ordaki killari tamamen yok etmek bir suru hastaliga davet diyor. Hatta jilete bile yapma diyor kes ama dayanamiyorum artik bir kere yaptirsam olcakta olmuyor.

Tabi lazer de guzel ama doktorum izin vermiyor ordaki killari tamamen yok etmek bir suru hastaliga davet diyor. Hatta jilete bile yapma diyor kes ama dayanamiyorum artik bir kere yaptirsam olcakta olmuyor.

doktor ızın vermıyorsa bız neden ozel klınıklerde yaptırdık ki
aslında bısey olmaz saçı dökülen hasta mı oluyor
alakası yok bence
ama baska bır rahatszlıktan ötürü sakıncalıysa yaptırmayın tabi

doktor ızın vermıyorsa bız neden ozel klınıklerde yaptırdık ki
aslında bısey olmaz saçı dökülen hasta mı oluyor
alakası yok bence
ama baska bır rahatszlıktan ötürü sakıncalıysa yaptırmayın tabi
Paket bolgesindeki killarin %80 e kadar mikrop vs koruyormus kadinlari kadın olmak güzel ama işkence

X