Aşılama Iğne ile aşılama yapıp hamile kalanlar var mı ve kaçıncı aşılamad ahamile kaldınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

laviniya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
86
20
88
Mart ve nisan ayında aşılama yaptıranlar topiğinde olanlar bılırler ben mart ve nısan aylarında aslama yaptım ve tutmadı.Doktorumu degıstırdım 3 tane doktora gıttım tüp bebek için ama bır anormallik olamdıgını her seyın gayet ıyı oldugunu soyledıler.Doktorların 3 de (ben ıkı asılamayı da klomen kullanarak yapmışştım.)klomenle asılama olmaz ıgnenın yaptıgı yumurta klomeninkinden daha kalitelidir dediler son gıttıgım doktor bır sorun bulamayınca histereskopi ve laparaskopi yaptı tanı amaclı 2 cm lik bir polip varmış alındı.kızlar ssıze soracagım sızler iğnelemı asılama oldunuz

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun,bende ilk aşılamamı olucam,p.tesi günü allah nasip ederse..ben iğne kullandım göbekten yapıldı,bu gecede çatlatma iğnesini vuruncam,p.teside aşılamam olcak işte..pek yardımcı olamadım sanırım ama,okuyunca yazmak istedim

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun,bende ilk aşılamamı olucam,p.tesi günü allah nasip ederse..ben iğne kullandım göbekten yapıldı,bu gecede çatlatma iğnesini vuruncam,p.teside aşılamam olcak işte..pek yardımcı olamadım sanırım ama,okuyunca yazmak istedim

canım inşşalah tutarda başka stres ve sıkıntı yaşamazsın hakında hayırlısı olsun cevap yazdıgın için sag ol ıse yaramaz deme cunku hepımız aynı sorunu yasayan kader ortaklarıyız allah hepımıze yar veyardımcı olsun.''TEDBİR BİZDEN TAKTİR ALLAHTA'' demekten baska caremız yok

Back
X