iğne korkum

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
kızlar geçen gün geçmeyen öksürük diye konu açmıştım hastalığım boğazlarıma kadar ilerledi iltihap olmuş bugün iğne oldum maalesef :( iğne olurken korkmadım aslında ama acıdı ve o an korkmaya başladım iğne yapılırken biraz ağladım iğneden sonra tansiyonum bir düştü arabaya kadar yürüyemedim gözlerim karardı ne ses vardı ne görüntü vardı 5 dk sonra kendime gelebildim...daha birkaç kez daha iğne olmam gerekiyor ama her seferinde böyle olmasından korkuyorum :( üstelik popom çok acıyor hatta o bacağım biraz uyuşmuş.Bunlar normal mi kızlar daha önce iğne çok küçükken oldum o yüzden bunlar beni korkutuyor :(

kızlar geçen gün geçmeyen öksürük diye konu açmıştım hastalığım boğazlarıma kadar ilerledi iltihap olmuş bugün iğne oldum maalesef :( iğne olurken korkmadım aslında ama acıdı ve o an korkmaya başladım iğne yapılırken biraz ağladım iğneden sonra tansiyonum bir düştü arabaya kadar yürüyemedim gözlerim karardı ne ses vardı ne görüntü vardı 5 dk sonra kendime gelebildim...daha birkaç kez daha iğne olmam gerekiyor ama her seferinde böyle olmasından korkuyorum :( üstelik popom çok acıyor hatta o bacağım biraz uyuşmuş.Bunlar normal mi kızlar daha önce iğne çok küçükken oldum o yüzden bunlar beni korkutuyor :(

normal mi derken
5 yaşında bir çocuğa göre normal
ama bir yetişkin için pekte normal değil
psikolojik bir fobi yoksa
azcık dişini sıkmak kafi igne acısına
seni iğne vurulup arkasından ağlarken göresem
kendimi tutamaz gülerdim

normal mi derken
5 yaşında bir çocuğa göre normal
ama bir yetişkin için pekte normal değil
psikolojik bir fobi yoksa
azcık dişini sıkmak kafi igne acısına
seni iğne vurulup arkasından ağlarken göresem
kendimi tutamaz gülerdim

cidden gülermiydin? :S
bilmiyorum fobim var demek ki..

cidden gülermiydin? :S
bilmiyorum fobim var demek ki..

evet cidden gülerdim canım
çünki yetişkin bir insan
acı eşiği ne kadar düşük olursa olsun
acıya karşı dayanıklılık oluşturmuştur
senin doğum yaptığını düşenmiyorum

Ben şimdiden güldüm ;)
Yapmayın allahaşkına, kıl kadar iğne ne kadar canınızı yakabilirki?
Karnınız açsa tansiyonunuzu düşürebilir iğne.
Sağlam yemek yiyip gidin bir şey olmaz.
Bacak ve toto ağrısı da kendinizi çok kastığınızda olur.
İlaç dağılmamıştır muhtemelen.

bunun hepsinin korku ile alakasi oldugunu dusunmuyorum besbelli igne dokunmus size bence doktorunuza basvurun

Penisilin türevi bir iğne mi oldunuz.genelde Penisilin olduktan sonra iğne yerinde acı olur.mormaldir yani.şöyle düşünün bakın oldunuz bitti aslında korkulduğu kadarda yokmuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hangi ilac yapildi merak ettim. İltihap icin olduguna gore agri kesici degil. Antibiyotik falan herhal. Yakmasi tabi ki normalde bu kadar diil:12:

İgne vurulurken kalcanizi sıktırmayin ve igne cikarildiktan sonra parmak uclarinizla masaj yapip ilaci dagitin.

Cok gecmis olsun.:kkk:

Hangi ilac yapildi merak ettim. İltihap icin olduguna gore agri kesici degil. Antibiyotik falan herhal. Yakmasi tabi ki normalde bu kadar diil:12:

İgne vurulurken kalcanizi sıktırmayin ve igne cikarildiktan sonra parmak uclarinizla masaj yapip ilaci dagitin.

Cok gecmis olsun.:kkk:

cnım antibiyotikti adını unuttum 5 defa oldum ilk olduğumda çok sıkmışım kendimi ötekileri çok rahat bir şekilde oldum şu an hapa geçtim herşey yolunda çok teşekkürler :)

fobiniz var heralde bende görsem sizi ağlarken kesin gülerdim ne yalan söylim :1: şuara sürekli üst bacağımdan kendime iğne yapıyorum ağrı kesici :31: hiç acımıyor ama :26: benim bacağımdada uyuşma oluyor :34:

cnım antibiyotikti adını unuttum 5 defa oldum ilk olduğumda çok sıkmışım kendimi ötekileri çok rahat bir şekilde oldum şu an hapa geçtim herşey yolunda çok teşekkürler :)

Sizin adiniza cok sevindim. Allah cc bir daha yasatmasin ins. :16:

Back
X