İğne Olup Hamile Kalan Var mı?

cimcimcime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
41
1
46
İstanbul
ilk tüp denemem negatırtı tutunma bile olmamıstı genetık test istendi kanda pıhtılasma varmıs mtfrc 677 heterezıgot.gebe kalmaya engel degılmıs ama düşüğe sebepmiş sımdı bıde gebe kalırsam kan sulandıırıcı ıgne olacakmısım dondurulmuslarım var.sizce durumum vahimmi iğne olup bebiş doguran varmı??

canım geçmiş olsun bu durum benim ablamın başına geldi.bence sen ablamdan şanslısın onun 3 tane düşük sonrası tanı kondu sonra iğnelere başladı 9 ay boyunca vuruldu doğumdan sonrada devam etti 1 ay felen sağlık bi kızımız oldu bence korkulacak bi durum değil ALLAH yardımcın olur inşallah

bende de 677 ve 1298 heterizogot varmış. evet gebe kalmaya engel değil dedi bu konuda görüştüm 2-3 doktorla. ancak tadviyle birlikte mi yoksa transferden sonra mı ya da hamile kalınca mı başlanır tam bilemiyorum ama iğne oluyorsun sürekli bebek düşmesin diye. rabbim bir hamile kalmayı nasip etsin de. sen çok kafana takma. ben ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama burdaki kadın doğum doktorum sakinleştirdi beni çok taklıma hamile kalınca iğnelerle halledeceğiz inşallah dedi. bakalım nasip artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…