Ortalama bir aydır kalça dan iğne yaptırıyor um ve yerleri morard i kızardı ve kitleler oldu ne yapabilirim
ben iki kere tüp bebek yaptırdım ikisinde de progestan iğneleri oldum morardı şişti kistleşti ilkinde cok kötü idi hep ağladım ama ikincisinde tanıdık hemşire buldum o vurdu iğneyi yavaş yavaş vurdu çok yavaş enjekte etsin alkollü pamukta koyabilirsin alkollü pamuk bende alerji yaptı uzun süre koyamadım kolay gelsin :)
Benimde karnimda yer kalmadi eskiden acimazdi ama simdi ayni yerlere vur vur mahfoldu 2.5 aydir yapiorum igneleri bacaga gecim dedim orada mosmor oldu geri karina basladim alti beze beze oldu esime elletim bebek sandi sevindi :) dedim ne bebegi igne vurmaktan beze oldunapsak ya... vazelin surup ovsak mi ?
Mrb galiba kan sulandirici heparin türü bi iğne kullaniyorsunuz eger ust bacaginizin dis yanlarina pantolon dikiş izinin oldugu yere yaparsaniz daha az acir ve deri altında şişlik pek olmaz
evet cnm fraxiparine kullaniom bacak morardi cnm denedim ama acimadi cok olmadi ordan devam etcem kolu da dusundumde onu kendi kendime yapamam esim de vurmaz korkar.napicaz mecburuszZ :)Mrb galiba kan sulandirici heparin türü bi iğne kullaniyorsunuz eger ust bacaginizin dis yanlarina pantolon dikiş izinin oldugu yere yaparsaniz daha az acir ve deri altında şişlik pek olmaz
ayyyy onu hiccc demeee gecmio agrisi gunlerce oturamiosun ustuneeClexsani koldan da yapabilirsin ben koldan ve bacakdan yapıyorum. Beni mahveden progestan ve depot oldu.
Clexsani koldan da yapabilirsin ben koldan ve bacakdan yapıyorum. Beni mahveden progestan ve depot oldu.
ayyy cnm bacak tan nasil yaptin cok agrir buyuk igne dimi?Geçmiş olsun. Progesteron için yapıla bilecek en iyi yöntem vurunduktan hemen sonra haraket etmek. O zaman ağrı daha az oluyor. Eger bir az sonra yürümeye başkarsan fayda etmez. Üstelik benim kalçada durum vahim olmasın diye arada bir bacaktan da yapıyordum. Bacağın ağrısı daha fazla olur, ancak kalçanın dinlenmesine çok yardım eder. Günde 2 ampul kullanıyorsan o zaman çok daha zor olur. İki gün iki ampul vurundum uzun süre(aylarca) bezesi gitmedi. Bir de tüm dr.lar soğuk uygulama öneriyolar. Sıcak kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ben o hatayı ilk tedavimde yapmıştım. Bana en çok yürümek iyi geliyordu. 8.haftam bitene kadar kullanmıştım. Depot bana progestan kadar zor gelmemişdi(vurulduğu anı saymazsak).
ayyy cnm bacak tan nasil yaptin cok agrir buyuk igne dimi?
Geçmiş olsun. Progesteron için yapıla bilecek en iyi yöntem vurunduktan hemen sonra haraket etmek. O zaman ağrı daha az oluyor. Eger bir az sonra yürümeye başkarsan fayda etmez. Üstelik benim kalçada durum vahim olmasın diye arada bir bacaktan da yapıyordum. Bacağın ağrısı daha fazla olur, ancak kalçanın dinlenmesine çok yardım eder. Günde 2 ampul kullanıyorsan o zaman çok daha zor olur. İki gün iki ampul vurundum uzun süre(aylarca) bezesi gitmedi. Bir de tüm dr.lar soğuk uygulama öneriyolar. Sıcak kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ben o hatayı ilk tedavimde yapmıştım. Bana en çok yürümek iyi geliyordu. 8.haftam bitene kadar kullanmıştım. Depot bana progestan kadar zor gelmemişdi(vurulduğu anı saymazsak).
Benimde karnimda yer kalmadi eskiden acimazdi ama simdi ayni yerlere vur vur mahfoldu 2.5 aydir yapiorum igneleri bacaga gecim dedim orada mosmor oldu geri karina basladim alti beze beze oldu esime elletim bebek sandi sevindi :) dedim ne bebegi igne vurmaktan beze oldunapsak ya... vazelin surup ovsak mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?