Aşılama İĞNE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mct

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
40
0
36
İstanbul
Slm arkadaşlar dün akşam menogon iğneye başladım karından ilkini doktorum vurdu ikinciyi nasıl vuracağımı bana belirtti fakat kendisi göbek deliğinden 2,5 parmak kadaraşağıya vurmuş benim bildiğimde göbek deliği hizsaından yan tarafına doğru 2 parmak yan tarafına uygulanır diye biliyorum yanlış bir uygulama yapmamışımdır dimi 2.iğnemi kendim vuruldum göbek deliği hizasından 2parmak yan tarafına ama doktorum göbek deliğinden 2 parmak aşağıda bilgilendirim kullanan arkadaşlar ltf
,

göbek deliğinin 2 parmak altına sağına soluna vurulur.üste kesinlikle vurulmaz..

ben göbek deliğinin yan tarafına 2 parmak sonrası hemen yan tarafına vurmuştum olmadımı yani yada boşa gitmedi dimi

yanlış olmasın bak göbek deliği hizasından yukarı vurmadım aynı hizadan 2 parmağımla ölçüp yanına vurdum doğrumudur

ben menogonu kalçadan vurundum.ama tabi işe yaramayınca bıraktık

doğru vurmuşsun canım..internette nasıl vurulduğunun videosu var..puregon yaz google'ye..çıkıyor orda görüntülü..

doğru vurmuşsun canım..internette nasıl vurulduğunun videosu var..puregon yaz google'ye..çıkıyor orda görüntülü..

canım çok teşekkürler aslında tereddütte kalmazdımda doktor ilk iğnemi vurdu göbek deliğinden aşağı vurmuş o beni tereddütte bıraktı sağol

Back
X