O zaman bende adet olucam19 gün sonra yatak döşekli bir regl yaşadım
benim de belirlenen regl günümden 4 gün geç gelmişti reglim. illa regl gelecek diye düsünmeyin ama. benim doktorum regl olana kadar umut var diyorduO zaman bende adet olucam
Normalde dün beklenen adet tarihimdi
İnşallah hamilelik vardır ya çok istiyorum sanki adet olacakmış gbi bir ağrı var şuan sağ kasığımda 2 gün öncesine kadar negatif çıktı testlerim pozitife döner inşallahbenim de belirlenen regl günümden 4 gün geç gelmişti reglim. illa regl gelecek diye düsünmeyin ama. benim doktorum regl olana kadar umut var diyordu
Umutlarim tamamen yıkıldıNisan ayında iğne yaptırdığım günü sayarsak 20. gün kahverengi akıntı gelmeye başladı, 21. gün ise tam regli oldum
evet ama herkesin yumurtaları iğne günü çatlamıyorİnşallah hamilelik vardır ya çok istiyorum sanki adet olacakmış gbi bir ağrı var şuan sağ kasığımda 2 gün öncesine kadar negatif çıktı testlerim pozitife döner inşallah
Bu arada çoğu kişi 14. Gün olunması gerekiyor diyor
Benim 4 tane yumurtam vardı 20 18 11 11 ve doktor çok iyi dedi döllenme derecesine gelmiş dedievet ama herkesin yumurtaları iğne günü çatlamıyorbenim yumurtalarım fazlaydı mesela ve dediğim gibi 19.gün regl oldum.
inşallah hamilesinizdir
benim de yumurtalarım 5 taneydi ve doltor çok umutluydu ama olmadıBenim 4 tane yumurtam vardı 20 18 11 11 ve doktor çok iyi dedi döllenme derecesine gelmiş dedi
İnşallah reglim başlamaz ya çok istiyorumbenim de yumurtalarım 5 taneydi ve doltor çok umutluydu ama olmadıbu bir süreç tabii stres yapmayın ama dediğim gibi kanamamız başlamadıkca da umur var
inşallah ama başlarsa da üzülmeyin. ben o ay regl oldum, sonraki ay hamile kaldımİnşallah reglim başlamaz ya çok istiyorum
Yaaa ne güzel saglikla büyüsün inşallah sonraki ay kaç gün sonra ogrendinz hamileliginiziinşallah ama başlarsa da üzülmeyin. ben o ay regl oldum, sonraki ay hamile kaldımsu an oğlum 5 aylık
her ay yeni bir sans. hep umudunuz olsun
Test yaptınız mı test gününüz gelmiş geçiyor inşallah poziti olurİnşallah reglim başlamaz ya çok istiyorum
Bir de reglinin kaçıncı günü iğne oldunuz ben 13. Günü olduminşallah ama başlarsa da üzülmeyin. ben o ay regl oldum, sonraki ay hamile kaldımsu an oğlum 5 aylık
her ay yeni bir sans. hep umudunuz olsun
8. Gününden itibaren 13. Güne kdr negatif çıktı testim btti iki gündür test yapmıyorumTest yaptınız mı test gününüz gelmiş geçiyor inşallah poziti olur
sonraki ay tedavi uygulamadık biz. cünkü reglim çok yoğun ve sancılıydı. doktorum da bi ay ara verelim, dinlen dedi.Yaaa ne güzel saglikla büyüsün inşallah sonraki ay kaç gün sonra ogrendinz hamileliginizi
ben 12.günü oldum diye hatırlıyorumBir de reglinin kaçıncı günü iğne oldunuz ben 13. Günü oldum
Anladım ilaçların etkisi bir sonraki ayda devam ediyorsa bu güzel bişeysonraki ay tedavi uygulamadık biz. cünkü reglim çok yoğun ve sancılıydı. doktorum da bi ay ara verelim, dinlen dedi.
reglim bitti ve hiç gebelik düsünmedim cünkü tedavi ile olmayan sey kendiliğinden nasıl olsun ki diye düsünüyordumo ay esimle tek bir ilişki oldu reglimin ertesi günü ve hamile kalmışım
doktorum bu arada ilaçların etkisinin devam ettiğini, bunun da gebeliği etkilediğini söyledi. cünkü dediğim gibi tek ilişki ve reglin hemen ertesi günüydü. yani erken yumurtlamıştım büyük ihtimalle.
Bana hemşire koldan iğne yaptı buda etkiler mi acaba göbekten yapmak daha etkiliymis sanırım öyle diyolarben 12.günü oldum diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?