İğneden kaç gün sonra regl oldunuz

Tgba21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
94
12
3
24
Kizlar bugün ovitrelle sonrası 15. Günüm ve sanki adet olacakmış gibi Ağrı oluyor arada
Sizler kaç gün sonra regl oldunuz

O zaman bende adet olucam
Normalde dün beklenen adet tarihimdi
benim de belirlenen regl günümden 4 gün geç gelmişti reglim. illa regl gelecek diye düsünmeyin ama. benim doktorum regl olana kadar umut var diyordu

Nisan ayında iğne yaptırdığım günü sayarsak 20. gün kahverengi akıntı gelmeye başladı, 21. gün ise tam regli oldum

benim de belirlenen regl günümden 4 gün geç gelmişti reglim. illa regl gelecek diye düsünmeyin ama. benim doktorum regl olana kadar umut var diyordu
İnşallah hamilelik vardır ya çok istiyorum sanki adet olacakmış gbi bir ağrı var şuan sağ kasığımda 2 gün öncesine kadar negatif çıktı testlerim pozitife döner inşallah
Bu arada çoğu kişi 14. Gün olunması gerekiyor diyor

evet ama herkesin yumurtaları iğne günü çatlamıyor benim yumurtalarım fazlaydı mesela ve dediğim gibi 19.gün regl oldum.

inşallah hamilesinizdir

Benim 4 tane yumurtam vardı 20 18 11 11 ve doktor çok iyi dedi döllenme derecesine gelmiş dedi
benim de yumurtalarım 5 taneydi ve doltor çok umutluydu ama olmadı bu bir süreç tabii stres yapmayın ama dediğim gibi kanamamız başlamadıkca da umur var

Yaaa ne güzel saglikla büyüsün inşallah sonraki ay kaç gün sonra ogrendinz hamileliginizi
sonraki ay tedavi uygulamadık biz. cünkü reglim çok yoğun ve sancılıydı. doktorum da bi ay ara verelim, dinlen dedi.

reglim bitti ve hiç gebelik düsünmedim cünkü tedavi ile olmayan sey kendiliğinden nasıl olsun ki diye düsünüyordum o ay esimle tek bir ilişki oldu reglimin ertesi günü ve hamile kalmışım

doktorum bu arada ilaçların etkisinin devam ettiğini, bunun da gebeliği etkilediğini söyledi. cünkü dediğim gibi tek ilişki ve reglin hemen ertesi günüydü. yani erken yumurtlamıştım büyük ihtimalle.

Anladım ilaçların etkisi bir sonraki ayda devam ediyorsa bu güzel bişey
İnşallah bende bu duyguları yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…