İğnee

yakut1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
772
1.186
43
Arkadaslar bugün metotreksan iğne vuruldum. Dış gebelik tanısı yüzünden. Bu iğneyi olduktan sonra ne zaman değeriniz düştü? Ve ne kadar kanamanız oldu ? Doktor neden üç ay gebelik önermiyor

Arkadaslar bugün metotreksan iğne vuruldum. Dış gebelik tanısı yüzünden. Bu iğneyi olduktan sonra ne zaman değeriniz düştü? Ve ne kadar kanamanız oldu ? Doktor neden üç ay gebelik önermiyor
Benm değerim düşmedi 688 den 1168 çıktı ikinci iğneyi oldum ve 4 gün sonra 557 ye düştü ve hızlıca düştü benm dış gebelikten sonra genelde gebe kalanların tekrarlama riski oluyor o yüzden 3 ay demiştir çünkü yapışıklık oluştuysa tekrar gebelik olursa rahme gidemez

Doktr ne kadarlık iğne yaptı size. Bana iki tane iğne yapıldı. Birisinide yarım yaptı. Bana haftaya gel dedi kadın ya. Bir hafta sonra bakılcakmıs değere

Doktr ne kadarlık iğne yaptı size. Bana iki tane iğne yapıldı. Birisinide yarım yaptı. Bana haftaya gel dedi kadın ya. Bir hafta sonra bakılcakmıs değere
İlki 50 ikinci 60 dı galiba yanlış da hatırlıyor ola bilirim

Hayır iki iğne ayrı günlerde beta düşmeyince ikinci iğne yapıldı bana
Hmm büyük ihtimalle bana dozu fazla uyguladılar. O an panikle sormadım düşünemedim malesf. İğnenin bebek üzerine yan etkileri cok fazlayms sanırm. O yüzden gebelk önerilmiyormus

Hmm büyük ihtimalle bana dozu fazla uyguladılar. O an panikle sormadım düşünemedim malesf. İğnenin bebek üzerine yan etkileri cok fazlayms sanırm. O yüzden gebelk önerilmiyormus
İlaç sonuçta kemoterapi de kullanılan bir ilaç zararı olur mutlaka ama korkulcak endişe edilcek bir şey yok ondan sonra sağlıklı gebelik olan çok

İlaç sonuçta kemoterapi de kullanılan bir ilaç zararı olur mutlaka ama korkulcak endişe edilcek bir şey yok ondan sonra sağlıklı gebelik olan çok
Bide dıs gebelik sonrası kişinin yeniden dıs gebelk gecirme olasılığı yüksekms. Bunun önlemii engeli yok malesf değl mi

Evet normal yolla kaldım canm geçmiş olsun bu arada tüp bebek olması da daha üzücü inşallah normal yolla sağlıklı bir gebelik olur ve sana da güzel süpriz olur
İnşallah. Üç aylık sürec cok uzun geldi bana ya

İnşallah. Üç aylık sürec cok uzun geldi bana ya
Zaman geciyor benm ocak ayında neredeyse 2 yıl olacak daha dün gibiydi o günler hatta ben ablamla aynı odada yattım o 37 haftalık gebeydio bebeğini kucağına alacaktı ben kaybetcektim çok üzülmüştüm

Zaman geciyor benm ocak ayında neredeyse 2 yıl olacak daha dün gibiydi o günler hatta ben ablamla aynı odada yattım o 37 haftalık gebeydio bebeğini kucağına alacaktı ben kaybetcektim çok üzülmüştüm
Cidden ne kadar zorlu bi sürec. İyice stres oldm. Kendime gelemiyorm. Saatlerce uyumak istiyorm ama olmuyor.

Cidden ne kadar zorlu bi sürec. İyice stres oldm. Kendime gelemiyorm. Saatlerce uyumak istiyorm ama olmuyor.
Geçer güzelim geçer bu da bir sıınav bırakırsak gecemeyiz ama azim gösterirsek geçeriz sabret olacak inşallah

Merhaba, geçmiş olsun çok üzüldüm, inşallah sağlıklı bir bebeğe kavuşursun 3 ay sonra. Benim de dış gebelikle ilgili şüphelerim var, sizinki nasıl ilerledi, doktor ne zaman karar verdi dış gebelik olduğuna. Bana birşey söylenmedi ama burada okuduklarımdan yola çıkarak dış gebelik belirtileri yaşıyorum. Tüp bebek transfer sonrası 11. Gün beta 19 çıktı.2şer gün arayla 44-120-429 çıktı ve doktor artık beta baktırmana gerek yok dedi. Salı günü şiddetli karın ve bel ağrısı yaşadım ağrıdan 2 saat sonra 8 damla açık kırmızı sulu kan geldi tuvalette. Prulaton iğne vurulunca ağrı da kanama da durdu. Ertesi gün beta 2300 çıktı, alttan muayende doktor keseye benzer küçük bişey gördü. 2300 çıktıktan 2 gün sonra beta baktırdım 1700 çıktı, doktor kontrollü düşmesini bekleyeceğiz dedi, pazartesi tekrar kan vereceğim, çok korkuyorum dış gebelik olmasından. Sizde ağrı ya da kanama var mıydı, beta nasıl düşmeye başladı

Bende beta düşmesi hiç olmadı. Kanama yada şiddetli ağrılarımda olmadı. Beta yükselişi az oldu. Vajinal usg ile bakıldığındada kese görülmedi. Doktr direk dış gebelkten şüphe etti. Hemen iğne yapıldı. En son beta 1854 gibi biseydi. İki tane ayrı ayrı iğne yapıldı. İnşallah dıs gebelk değildirde kendi kendine değerin düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…