- 26 Şubat 2019
- 278
- 129
- 103
- 37
Tamam kuzum bugün gittik 5 mm büyümüş ağır büyüyolar sanırımGelismeleri yazarsn canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum bugün gittik 5 mm büyümüş ağır büyüyolar sanırımGelismeleri yazarsn canim
Kaçıncı günkü canim dozajı arttırsn ilacınTamam kuzum bugün gittik 5 mm büyümüş ağır büyüyolar sanırım
3. Günüm daha cnmKaçıncı günkü canim dozajı arttırsn ilacın
Amiiiinn canım siz neden başlıypsunuz tüp bebeğeMerhaba bende adet olmayı bekliyordum bende bu ay başlayacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Daha cok var canım büyür hepsi3. Günüm daha cnm
İnşallaaah siz ne durumdasınızDaha cok var canım büyür hepsi
Rahim filmim temiz hormonlar düzgn sperm testi iyi. 11 aydır kendimiz deniyoruz canim biz :) bakalm ne göstercek durumİnşallaaah siz ne durumdasınız ☺
Hadi bakalımm inşallaaah bu sene bol bebekli sene olurrrRahim filmim temiz hormonlar düzgn sperm testi iyi. 11 aydır kendimiz deniyoruz canim biz :) bakalm ne göstercek durum
Bizde hiç bir sorun yok 4 yıllık evliyiz ve normal yolla olmuyor doktor tüp bebek yapalım dediAmiiiinn canım siz neden başlıypsunuz tüp bebeğe
Onada nedensiz kısırlık deniyor kuzum benim bi arkadaşımda aynı durumda sorunları yok ama hamile kalamıyorBizde hiç bir sorun yok 4 yıllık evliyiz ve normal yolla olmuyor doktor tüp bebek yapalım dedi
birde tüp bebek yapalım bakalım ne olacakOnada nedensiz kısırlık deniyor kuzum benim bi arkadaşımda aynı durumda sorunları yok ama hamile kalamıyor
Aaay hadi bakalımm inşallaaahh sağlıklaa gelsin başladınızmı sürecebirde tüp bebek yapalım bakalım ne olacak
Adet oldum ama şu an leke leke tam olsun randevu alacaz iğnelere başlayacazAaay hadi bakalımm inşallaaahh sağlıklaa gelsin başladınızmı sürece
Hadi bakalımm benimde yumurtalarım ağır büyüyomuş ya birde çik kistim var küçükAdet oldum ama şu an leke leke tam olsun randevu alacaz iğnelere başlayacaz
Sizin durumunuzda zor rabbim hepimize yardım etsinHadi bakalımm benimde yumurtalarım ağır büyüyomuş ya birde çik kistim var küçük
Amiiiin iğnelerimin 4. Günündeyim bakalım nasıl olucakSizin durumunuzda zor rabbim hepimize yardım etsin
Bende haftaya başlarım büyük ihtimal ama korkuyorum bebeksiz de olmuyorAmiiiin iğnelerimin 4. Günündeyim bakalım nasıl olucak
Hakkımızda hayırlısı olsun inşalah bende bir kez deniyip olumsuz olursa beklemeye giricamBende haftaya başlarım büyük ihtimal ama korkuyorum bebeksiz de olmuyor