• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon bakımı

mlkblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
16
5
1
21
Merhabalar bende ilk seansıma girdim işlemden hemen sonra batikon uygulandı daha sonra da herhangi bir krem sürmem söylemedi sadece pudranın yeterli olacağını söyledi kendimin nemlendirme yapmama gerek olmadığını vücudun kendi nemiyle kabukları atmasını söyledi yapan kişi ama çok güvenemedim araştırdım çoğu yerde bepanthol gibi onarıcı kremler öneriyorlar acaba herhangi bir iz vs kalır mı bu yüzden merak ediyorum ayrıca ben de işlemden sonra sivilcelenme oluşuyor ve buna da bir çözüm bulamadım siz neler kullandığınız bu süreçte benimle paylaşırsanız çok sevinirim gün gün detaylı anlatıma çok ihtiyacım var

Ben bu işin eğitimini aldım. Asla bize pudralama öğretilmedi. Ne eğitimde ne meslekte uygulamada. Burada duyuyorum pudralamayı. Kabuklanma olması da normal değil. Bu da asla öğretilmedi. İşlem sonrası güneş kremi sürülür. Makyaj ve su temasından kaçınılır. Haftada birkaç kez gelen bölge bölge işlem yaptığım danışanlarda da önceki bölgede bir kabuklanma yaşanmamıştı. Güvenemediyseniz paket iptali yapın.

Back