- 4 Aralık 2016
- 12
- 12
- 1
- 31
- Konu Sahibi lilithTohumu
Buraya igneli epilasyon ile ilgili bilgi almak icin gelmistim burasi gibi bir cok yere de bu amacla basvurmustum. Cok tuyleri olan biri degilim ama tuysuzde sayilmam☺ yuzde favori karin bolgesinde de gobek cizgisini dusunuyordum lazer degdirmek istemedim yuzume hic ama gobek cizgisine 2 seans lazer uygulattim baktim yayiliyolar biraktim o bolge icin lazeri. Igneli icin cok arastirdim sagda solda ama istedigim gibi cevaplar alamadim is basa dustu diyerek bir cok arastirmalarim sonucunda bir yere gittim ve yuz bolgemde ki favoriler icin gorustum. Ben kisa surer diye dusunuyodum islemi ama uzun surdu sanki biraz ortalama 80 dk civarı ve tamamen temizlemedik belli olan karartilari aldi uzman bayan. Bir anda yuzum tahris olmasin diye 2 hafta sonra eger iylesme cabuk olursa yuzumde diger kalanlari halletcez ama buna ragmen baya temiz ve guzel gorundu :) Aci cok olacak yaziyordu heryerde ve beni bu korkutuyordu açikcasi aciyi pek hissetmedim bile .belkide agri esigim yuksektir bilmiyorum. Kizariklik olmadi sisme olmadi islem bitince koklerde hafif sulanma oldu onunda uzerine talk pudra surdu daha da ıslanma gormedim pecetede . Bir gun gecti hic minik sivilcelerde henuz gorunurde yok kisacasi henuz bir problem gormuyorum kabuk olacak dedi uzman ama henuz o kahvemsi kabuklarida gormuyorum. Olacak gibi de durmuyolar ama daha yeni olursa burdan bildirmeye devam edecegim . Tek gordugum şey temiz bi alan bu beni cok mutlu etti. Ama bisey solemem gerekirse yapilirken aci hissetmedim ama eve geldikten bir kac saat sonra hafif yanma seklinde sizilar hissetim oda normal vucut reaksiyon gosteriyor. Bana alan kisi burda bu bolgede bidaha cikmaz diye dusunuyorum dedi umarim cikmaz. Baska bir yer daha var aklimda bana uzak ama o bayanla da gobek bolgesi icin calismayi dusunuyorum burda ve diger sosyal aglarda cok adini duydum maliyet konusunda daha uygun calisiyormus giden arkadasimda vardi o bayana el isciligi hizi da iyi diyor 1 saat icin 100 tl aliyormus. Suan icin calistigim bayan hizlimi degil mi yorum yapamiyorum cunku daha once deneyimim olmadi ama buna gore durumu degerlendiririm kimin el pratikligi is ve maliyette bana gore daha uygunsa bu iki bayan arasinda tercih yapcam cunku ayni zamanda lazer icin de odemelerim oluyor baska yere bunlari dusunmem hesaplamam gerekiyor ☺Ben en cok seans ucretleri konusunda ve sonrasinda olacak izlerle ilgili tereddut yasiyodum . Ona açıklık getireyim kendi capımda tek tek kıl kokune girmek ugras ve ciddi zaman alan durum oyuzden dk uzerinden yogun bolgeler gercekten masrafli oluyor benim verdigim ucret suan icin 205 tl oldu 80 dk gibi bir surede. Iz konusunda ise tereddutum hic yok giren igne kilinizdan cok daha ince iyide bakim yapilirsa iz kalmasi soz konusu degil bence. Uzmanim bana sadece 3 gun su degdirme bir hafta 10 gun civarida oraya hic makyaj yapma dedi . Makyaja basladigim zamanida ayrica yazarim :) genel olarak ucret konusunda lazerden daha maliyetli gibi dursada kisa zamanda daha etkili ve daha uygun oluyor lazer epilasyona da giden biri olarak soluyorum bu gidisle lazeri birakip sadece igneliye yonelebilirim bos uzun zamanim olursa :) biraz uzun bir yazi oldu ama umarim birilerine yardimci olmama vesile olur
Son düzenleme: