merhaba arkadaşlar ben sitteye yeni üye oldum ve bu kıl-tüy konusunda çok dertliyim hatta benim kadar dertli bi insan görmediim bu güne kadar...
ben 5 yıl önce henüz ergenliğe yeni girmişken yüüzmde çıkan tüylerden çok rahatsız olmam nedeniyle ve bir doktorun sözlerine safça inanarak lazer epilasyona başladım ancak 5 yıldır hiç bir sonuç alamadım, kimi yerler erken başladığın için kılın yapısını değiştirmişsin dedi kimi yerler tüyleriniz zayıf görmüyor dedi ama artık ben maddi manevi bıktım bu tüylerden resmen psikolojim bozuldu. Son çare olarak, iğneli epilasyona bir yere gittim orda da yüzümde kabuklar olunca hemen bıraktım çünkü öyle aylarca kabuklu gezmektense düzenli olarak her ay lazere gitmeyi tercih ederim dedim.
Şimdi son bi yer olarak iğneli epilasyon yapan bir bayan buldum, hiç bir kabuklanma olmadı sadece ilk yaptığı gün biraz kızarıyor ama 4-5 saate geçiyor o kızarıklık, ancak biraz sivilce oluşuyor.
Benim sorum şu;
ben daha 1 hafta önce bu bayan gititm ama 1 hafta içinde yüzümde ki tüm tüyler aynen geri çıktı, aradım sordum, ilk sefer olduğu için ilk haftada çıkması normal zamanla çıkma süresi azalır ve böyle böyle biticek dedi. Sizlerde nasıl oluyor, kaç haftada yeni tüyler çıkıyor ve ne kadar kızarıklık oluyor ya da kabuklanma oluyor??
Eğer bundan da sonuç alamazsam ömrümün sonuna kadar her ay 50 milyon gözden çıkarıp düzenli lazere gidicem sanırım çünkü tüylerim o kadar çok ki çıkmaya başladığında sokağa çıkamıyorum senağlama
son olarak, ankarada bildiğiniz iyi bir iğneli epilasyoncu varsa adresini verirseniz çok sevinirim.