Merhaba, evet Ayten Hanıma gittim. Madeni paradan daha büyük bir bölgeyi yaptırdım. Ama o bölgedeki tüm tüyleri yapmadı. Aralıklı olarak yaptı ve toplam 50 küsür tüye işlem yaptı. Lazer epilasyon ayva tüylerini çoğalttığı için dikkatli bakıldığında belli oluyordu tüylerim. Hergün dışarda olmam gerektiğinden sürekli böyle ufak bölgelere çalışacak. Sorduğumda 1 senede biteceğini söyledi. Belki bu zaman dilimi size uzun gelebilri ama benim yüzümde tüyler biraz fazla ve çok ufak bölgelere işlem yapacak olduğundan bu zaman kısa bile geldi diyebilirim. 2 hafta aralıklarla gidicem. Dakika ücreti 1.40 tl. ben 20 tl iğne ücreti 5 tl de senas ücreti verdim. Bu arada iğneyi yüzümdeki tüyler bitene kadar kullanacağını söyledi. Her bir tüye kaç kere işlem yapılması gerektiğini sordum. Tüyün yapısına göre değiştiğini, kalın tüyün 6 seans bile süreceğini, ayrıca yüz bölgesi hassas olduğundan akımı da az verdiğini belirtti. İlk seansım olduğu için biraz fazla korkmuştum ama Ayten Hanımın sakin tavrı ve elinin hafifliği beni rahatlattı. Şu anda çenemde küçük noktalar halinde izler var ama çok belirgin değil. Dün akşamdan beri sürekli pudra sürüyorum fazla kabuk bağlayacağını da düşünmüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
canım fiyatları biraz fazla geldi.ben birçok yere gittim.
en pahalı iğne 10 tl.
en pahalı dakika ücreti 1 tl ( 75 kuruş olan yerler bile var)
işine karışmak istemem ama hakikaten pahalı