tatlım seni o kadar iyi anlıyorum kii, yemin ederim sürecin aynısını aşama aşama yaşadım. Annem hatta bana çok kızdı sen kendine takıntı ettin bu tüyleri lazere neden gidiyorsun neden aldırmaya başladın diye başımın etini yemişti. Ama kandırıldık işte kurtulcaz diye.. Bir de yaşamayan gerçekten anlayamıyor, iki metre öteden baksalar evet sarı tüyler belli olmuyor.ama yakına gelince insanlar senle konuşmaya başladıklarında yüzünü tek tek inceliyorlar gözüne değil yüzüne bakıyorlar. Benim pskolojim çok bozuldu asosyal insan oldum çıktım, arkadaşlarımla buluşmaya giderken artık bi sürü kapatıcı sürüyodum, cımbız sürekli alasım geliyordu ay görcekler ay dalga geçcekler diye.. Bir de sonuçta kızız, sevgilimiz oluyor ne bilim düşünsene yüzüne elini bile sürse sert sert tüy. O mu erkek ben mi belli değil.. Gerçekten tüylü olmayan insan bunları gülerek okur ama yaşadık yani, hatta hala yaşıyoruz.. Beni iğneliye lazere gittiğim yerdeki bir kız uyarmıştı. Önceden başkası yüzüme ara atış yapıyordu, o hafta başka bir kız geldi ve beni uyardı sen devam etme boşuna para verirsin iğneliye başla tamamn kurtulursun dedi. Allah o kızdan binlerce kez razı olsun, o önerdi bir yer ve burdaki arkadşlarında paylaşımlarını okudum tamam dedim istediği kadar acısın katlanıcam.. Bu arada benim hem polikistik overim vardı o sapıttırdı kıllarımı+ lazerle hem sertleşti hem de boynma doğru yayıldı, yer yer de siyah çıktığı oldu...
Dudak bölgesi için aynı şeyleri banada uygulayıcım dedi canım.. Şu anda dediğin gibi en doğru dönemdeyiz yaz gelene kadar baya toparlasa yüzümü inanılmaz rahat edicem. Ama o bıyık bölgesi nasıl acıyormuş ya şaka gibi.. ben dün yaptırdım bugun şişkinliği indi, kızarıklık da yok şükür. dudak ortasına dokuncak mı benimki bilmiyorum bir şey demedi, ama aklında bulunsun bak su değmesin diye dünden beri pipetle su,kahve vs içiyrum ben. Tek damla bile gelsin istemiyorm inşallah ikimizde de iz kalmaz :/