Zeynep Polat'a binbir umutla aylarca sıra bekleyerek gittim. Eskiden nasildi bilemem ben yeni gittim ve tecrübelerimi paylaşabilirim. Kendisi sağ olsun çok iddialı ve güler yüzlüydü ancak o kadar yavaş ki anlatamam. 25 yıllık tecrübem var demişti görüşmeye gittiğimde, 25 yıllık tecrübesi olan bir insan nasıl bu kadar yavaş ve tek el çalışır anlamış değilim. Yavaşlığı bilerek kasti olarak yaptığını bir süre sonra anliyorsunuz. Seans sırasında kalkıyor konuşuyor çok vakit harcıyor ve sizin cebinizden para çıkıyor o dakikalarda. Çok üzüldüm ve bir daha gitmedim. Hayal kırıklığına uğradım.
merkezin adı nedirBen dm epilasyona gidiyorum nişantaşın da çok memnunum .... bitti sayılır tüyler ne iz ne leke olmadı
merhaba sonuç aldınız mı zeynep polattanZeynep Polat'a binbir umutla aylarca sıra bekleyerek gittim. Eskiden nasildi bilemem ben yeni gittim ve tecrübelerimi paylaşabilirim. Kendisi sağ olsun çok iddialı ve güler yüzlüydü ancak o kadar yavaş ki anlatamam. 25 yıllık tecrübem var demişti görüşmeye gittiğimde, 25 yıllık tecrübesi olan bir insan nasıl bu kadar yavaş ve tek el çalışır anlamış değilim. Yavaşlığı bilerek kasti olarak yaptığını bir süre sonra anliyorsunuz. Seans sırasında kalkıyor konuşuyor çok vakit harcıyor ve sizin cebinizden para çıkıyor o dakikalarda. Çok üzüldüm ve bir daha gitmedim. Hayal kırıklığına uğradım.
merhaba zeynp polattan memnun kaldınız mıMerhaba. Zeynep Polat'taki diğer uzmanlara giden var mı ? Zeynep hanım yoğun olduğu için yanındaki uzmana randevu verdiler. Sonuç alan var mı ?
merhaba sonuç aldınız mı zeynep polattan
[/QUOTmem
Memnun kalmadığımı ayrıntılarıyla belirtmişim zatenmerhaba sonuç aldınız mı zeynep polattan
çene bölgesi içinmi gittiniz pekiMemnun kalmadığımı ayrıntılarıyla belirtmişim zaten
Çene dahil tüm yüzçene bölgesi içinmi gittiniz peki
ortalama kaç seans sonr sonuç aldınızÇene dahil tüm yüz
Sonuç almadim çünkü bir daha gitmedim. Bir yerlerde üst düzey yönetici değilseniz zeynep polata gitmeyin. O yavaşlık ve ticaret mantığıyla çalışılan yerlerle baş edemezsinizortalama kaç seans sonr sonuç aldınız
Sonuç almadim çünkü bir daha gitmedim. Bir yerlerde üst düzey yönetici değilseniz zeynep polata gitmeyin. O yavaşlık ve ticaret mantığıyla çalışılan yerlerle baş edemezsiniz
Bana da aynisini yaptı. Videomu çekmek istedi, çekti. Sonra çektiğini beğenmedi bir daha çekti. Çektiğini izledi falan oyalandıkça oyalandi. Tercih edilmesinin tek sebebi sosyal medyayi çok aktif kullanmasiyavaş çalıştığını çok okudum burada. videolarında da bir kıla üç dört defada anca giriyor. Burada mesajlaştığım bir üye vardı o da süreyi durdurmadı kalktı gitti sonra geldi ama o süreyide ücrete ekledi demişti. Başka üye baska bir baslıktaydı galiba yazmış ki, şehirdışından gittik oyalanarak çalıştı oradan çıktık yanlış hesaplamışız 8 lira eksik ödemişsiniz diye yoldayken arayıp geri çağırdılar demişti. Doğruysa pess valla. 8 lira için insan o kadar yol tepmiş insanı aramaya utanır zaten yavaş çalışıp birde 8 lira için aramak hangi boyut. Angaralı olarak vay anaam vay ne dünyalar var diyesim geldi
Gerçekten mi ilk defa Zeynep Polat’tan memnun olmayan birine denk geldi kaç seans gidip sonuç almadınız acaba yavaşlıktanmı şikayet ettiniz sonuç alamamaktanmıyavaş çalıştığını çok okudum burada. videolarında da bir kıla üç dört defada anca giriyor. Burada mesajlaştığım bir üye vardı o da süreyi durdurmadı kalktı gitti sonra geldi ama o süreyide ücrete ekledi demişti. Başka üye baska bir baslıktaydı galiba yazmış ki, şehirdışından gittik oyalanarak çalıştı oradan çıktık yanlış hesaplamışız 8 lira eksik ödemişsiniz diye yoldayken arayıp geri çağırdılar demişti. Doğruysa pess valla. 8 lira için insan o kadar yol tepmiş insanı aramaya utanır zaten yavaş çalışıp birde 8 lira için aramak hangi boyut. Angaralı olarak vay anaam vay ne dünyalar var diyesim geldi
Gerçekten mi ilk defa Zeynep Polat’tan memnun olmayan birine denk geldi kaç seans gidip sonuç almadınız acaba yavaşlıktanmı şikayet ettiniz sonuç alamamaktanmı
Sonuç almadim çünkü bir daha gitmedim. Bir yerlerde üst düzey yönetici değilseniz zeynep polata gitmeyin. O yavaşlık ve ticaret mantığıyla çalışılan yerlerle baş edemezsiniz
[/QU
maliyetli olduğu için mi gitmeyin diyorsunuz pki onun dışında sorun varmı sonuç alamama çoğalma gibi vs
merhaba seansa gittinz mi acaba gittiyseniz nasıldı ve kime gittinz öğrenebilir miyimMerhaba. Zeynep Polat'taki diğer uzmanlara giden var mı ? Zeynep hanım yoğun olduğu için yanındaki uzmana randevu verdiler. Sonuç alan var mı ?
merhaba seansa gittinz mi acaba gittiyseniz nasıldı ve kime gittinz öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?