• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğnenin 11ci günü pozitif test

Yasakarpuz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
525
413
23
Selam.
27 temmuz sabahı çatlama iğnesi yapıldı.
Bugün iğne yapıldığı gün dahil olmakla 11 günüm sabah ilk idrar değil ikinci idrarla testim ilk 5-6 dakikada silik pembe çizgi belirdi. Sizce iğne etkisi mi hamilelik mi?

Eklentiler

• 1000036224.webp
    1000036224.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 138
Selam.
27 temmuz sabahı çatlama iğnesi yapıldı.
Bugün iğne yapıldığı gün dahil olmakla 11 günüm sabah ilk idrar değil ikinci idrarla testim ilk 5-6 dakikada silik pembe çizgi belirdi. Sizce iğne etkisi mi hamilelik mi?
Merhaba sonucunuz ne oldu

Sen evde test yapmış mıydın yoksa direk kan vermeye mi gittin canım?
Testte dün yapmıstım canım orda da çizgi çıkmamıstı belirtim yoktu zaten ya az bucuk vucuduttan anlaşılır ya da herhangi bi hassasiyet vs olur ben de hic yoktu o yuzden biliodum aslında🙏🏻

Testte dün yapmıstım canım orda da çizgi çıkmamıstı belirtim yoktu zaten ya az bucuk vucuduttan anlaşılır ya da herhangi bi hassasiyet vs olur ben de hic yoktu o yuzden biliodum aslında🙏🏻
halen de adet belirtim de yok garip bi ay olcak benim için yarın regl günüm ama hic ageım va yok muhtemelen bi kac gun gecikir diye dusunuyorum hayırlısı ben ipneden sonraki gunleri cok degerlendiremedim eşim nöbetten gelir diye dusunduk gelemedi sanırım ondan ama hayırlısı bu sefer daha dikkat ederiz dr nasıl yol izler bilmiorm bi kac ay daha denicez olmadı direkt tüp bebege baslıcaz🙏🏻Allahım hayırlı ve saglıklı olanı versin

halen de adet belirtim de yok garip bi ay olcak benim için yarın regl günüm ama hic ageım va yok muhtemelen bi kac gun gecikir diye dusunuyorum hayırlısı ben ipneden sonraki gunleri cok degerlendiremedim eşim nöbetten gelir diye dusunduk gelemedi sanırım ondan ama hayırlısı bu sefer daha dikkat ederiz dr nasıl yol izler bilmiorm bi kac ay daha denicez olmadı direkt tüp bebege baslıcaz🙏🏻Allahım hayırlı ve saglıklı olanı versin
Benim adet belirtilerim var. Zaten bütün o göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı falan onları hep yaşardım şimdi yine var. Ben de bu ayı değerlendiremedim o yüzden umudum yok ama vardır bir hayır diye düşünüyorum. Bence adetin gecikirse yine kan ver. Benim adetlerim düzenli olmadığı için doktorum iğneden 15 gün sonra kan ver dedi. 4üne denk geliyor

Benim adet belirtilerim var. Zaten bütün o göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı falan onları hep yaşardım şimdi yine var. Ben de bu ayı değerlendiremedim o yüzden umudum yok ama vardır bir hayır diye düşünüyorum. Bence adetin gecikirse yine kan ver. Benim adetlerim düzenli olmadığı için doktorum iğneden 15 gün sonra kan ver dedi. 4üne denk geliyor
Belim ağrıyor canım bugun ,biraz goğüs agrım başladı az bakalım dediğin gibi ayın 5ine kadar beklerim olmazsa yine gider tazelerim İnşallah olur canım olmasa da yeniden deneriz genelde 2.catlatma iğnesi de. Sonra hamile kalınmış belki Allah bizim de yuzumuze guler ☺️🙏🏻umutlu olalım inş ben 5 ay once dusuk yaptıgımda da hic belirtim yoktu sadece yerleşme kanamasını gormustum ama oğlum 5bucuk yasında mesela onun zamanında gogus agrım vardı koyulasmasından hemen anlamıştım garip ya hepsi farklı oluyor bakalım nasıl nasip olcak ne zaman Allah bilir 🌸🙏🏻sen de ver bence inan belirsizlik daha yoruyor bence varsa şimdiye cıkar diye dusunuyorum cunku ben eminim 20sinde mutlaka catladı benim sen test bişi yap ya da kan ver vala beklenti de olmuyor bari insan 🙏🏻bi sonraki sürec için plan ğrogram cizmeye baslıosun🙏🏻

Back
X