ignesiz gençleşme, genç kalma.

mollyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
19
8
86
Diyarbakır
Arkadaslar az önce tv de izledim ve bana cok mantikli geldi.
Kolumuzdan alinan kanin plazmasini ( üstünde biriken sari sivi) kullandiginiz herhangi bir kreme karistiriyorsunuz ve dilediğiniz zaman yuzunuzune boynunuza suruyorsunuz.
Yalniz buzdolabinda saklanacakmis ve kremin icine el sokulmayacakmis. TaHta çubuk la alinacakmis.
Yapilan prp enjeksiyonuyla ayni etkiyi gösteriyirmus.
Ben cuma günü bunu deneyeceğim. Herhangi bir saglik kurumunda kanimizi aldirarak yapabiliriz.

Arkadaslar az önce tv de izledim ve bana cok mantikli geldi.
Kolumuzdan alinan kanin plazmasini ( üstünde biriken sari sivi) kullandiginiz herhangi bir kreme karistiriyorsunuz ve dilediğiniz zaman yuzunuzune boynunuza suruyorsunuz.
Yalniz buzdolabinda saklanacakmis ve kremin icine el sokulmayacakmis. TaHta çubuk la alinacakmis.
Yapilan prp enjeksiyonuyla ayni etkiyi gösteriyirmus.
Ben cuma günü bunu deneyeceğim. Herhangi bir saglik kurumunda kanimizi aldirarak yapabiliriz.

sağlık ocaklarında yaptırabiliyormuyuz kanımızı nasıl aldıracağız ne kadar miktarda?geçen gün kızılaya gittim kan bağışı için 450 gr aldılar..kendim için kanımı aldırsam bana verirlermi üstünde sarı sıvı nasıl birikiyor veya bunun için kaç gün beklemek gerekiyor..cilde nasıl bir etkisi var?hangi tv kanalında izlediniz acaba?ay çok ilginç geldi bana..

Son düzenleme:
Kanal 7 deydi doktorum programi varya.
Saglik ocaklarida olur tabi ama ugrasacaklarini sanmiyorum.
Bu islemi yapan klinikler var dedi.
Kani santrofuj denen aletle dinduruyorlar. Sari sivi ysgli plazma üstte kaliyor. Enjektore cekip veriliyormus.
Tahlil yaptirir gibi. 5_ 10 cc yeter.
Kendi hucrelerimiz var içinde trombosit falan var. Canli yayinda yaptilar 2 dk sonra kadin ışıl ışıl oldu. Kirisikliklar geriliyormus zamanla

Kani santrofuj denen aletle dönduruyorlar. Sari sivi yağlı plazma üstte kaliyor. Enjektore cekip veriliyormus.
Kendi hucrelerimiz var içinde trombosit falan var. Canli yayinda yaptilar 2 dk sonra kadin ışıl ışıl oldu. Kirisikliklar geriliyormus zamanla

Kani santrofuj denen aletle dönduruyorlar. Sari sivi yağlı plazma üstte kaliyor. Enjektore cekip veriliyormus.

Kisiye özel krem oluyormus ve dunyanin en pahali kreminden bile degerli dedi. Denemekta fayda car. Görünce hemen paylaşmak istedim. Cuma yapicam ben. Yazarim burdan gelismeleri.

Kani santrofuj denen aletle dinduruyorlar. Sari sivi ysgli plazma üstte kaliyor. Enjektore cekip veriliyormus.

ay çok mersi bunu yaptırmanın ücreti ne olur acaba?

Kisiye özel krem oluyormus ve dunyanin en pahali kreminden bile degerli dedi. Denemekta fayda car. Görünce hemen paylaşmak istedim. Cuma yapicam ben. Yazarim burdan gelismeleri.

ay mutlaka cevabını bekliyorum..birde nasıl bir kliniklerde yapılıyor bilgi verirsen sevinirim..mersi

Ben hastanede aldiricam. Ucretsiz olmali alttarafi bir kan alicaklar. Kullandığımız kreme ekleyecegiz plazmayi. Özel hastanelerde aldiririz kani. Labratuardaki kisiden rica edicez.

bende izledim googleden açıp 20 Kasım 2013 Kanal 7 Dr. Feridun Kunak Show İzle...

Son düzenleme:

sonuç ne oldu?..

Aldirdim arkadaslar ben nöbetciydim zaten. 112 de calisiyorum bende.
Dolapta sakladim u sabah göz alti kremime ekledim
Goz alti kremim monteil. Acayip bi parlama geldi.

Aldirdim arkadaslar ben nöbetciydim zaten. 112 de calisiyorum bende.
Dolapta sakladim u sabah göz alti kremime ekledim
Goz alti kremim monteil. Acayip bi parlama geldi.

nihayet aldırdın cnm ben gidip ne dicem sorarsa napacaksın diye sizce verirler mi

Ya bilemedimki. Simdi ben olsam yardim ederdim. Ehehehh.
izledigim dr adi aklima geldi. Feridun kunakmi ne. Plastik cerrahlarin klinikleri saglik ocsklari yapar dedi. Hani prp yapiliyor ya. Bu plazmayi normalde yüzümüze enjekte ediyorlar. Biz onun yerine kremimize koyucaz.
Riskli bi is degil. Verirler nolcakki.

Alınan kan kendi kendine mi ayrışır yoksa cihaz mı ayrıştırıyor sonra bir problem olmasında.

Son düzenleme:
Back
X