ignesiz gençleşme, genç kalma.

Evet kim ayrıştırıyor kanın uzerındeki sarı sıvıyı

http://www.labor.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_4139_max.jpg?rev=1363822514

şöyle bi cihaz var

bir iki döndürüyor 5 dk kadar, kan ayrısıyor

her yer vermez, çünkü insanlar çeşit çeşit

bir rica etmekte fayda var

bence kreme katmayın, kan dokusu sonucta, hemen yüzünüze sürün o gün olsun bitsin

bakteri vs üreyebilir, kanda mikroplar çok hızlı ürer

feridun kunak değil , pasteur dese yine kreme katmam bozulur ay

Kremi kucuk küçük kavanoza koydular minicik. Bende oyle yaptim. Buzdolabinda muhafaza edicez bide.
Valla ben feda ettim kendimi iyi gidiyo simdilik bir sıkıntı yok3 gün oldu. Bozulma yok daha...
Direk yüze surmekte mantikli geldi. Mesela ayda bir yapsak olurmu ki.

senin dedigini yaptım aldırdım şükür...bepanthon kremine koydum inanılmaz parladı...:21:

dermaroller yapıyomusun peki nası etkisi

Bir kaç defa yaptım yüzüme..Düzenli yapmadım ve açıkçası saf e vitaminim yoktu..O yüzden pek etkisi oldu diyemem.
Ama bu yöntem aklıma yattı..

Bu hafta içinde lipolazer operasyonum var, doktorum prp uygulamasını da yapıyor..Klinikte kanımı aldırıp ayrıştırmalarını rica edebilirim.

Uygulamayı düşünüyorum.

Bir kaç defa yaptım yüzüme..Düzenli yapmadım ve açıkçası saf e vitaminim yoktu..O yüzden pek etkisi oldu diyemem.
Ama bu yöntem aklıma yattı..

Bu hafta içinde lipolazer operasyonum var, doktorum prp uygulamasını da yapıyor..Klinikte kanımı aldırıp ayrıştırmalarını rica edebilirim.

Uygulamayı düşünüyorum.
saf e vıtamını nerden bulunabılır bakmak lazım gelişmeleri bizimlede paylaş lutfen

kızlar bu konu cidden çok ilgimi çekti:))
en kısa sürede deneyip sizle paylaşmayı planlıyorum.
çok enteresan bişeye benziyor.:37:

Back
X