Senin bu anlayışsız ve can sıkan olur olmaz artık iftira derecesine varan yazıların fazlası ile irrite edici neredeyse aynı meslekten olmaktan utanır hale geldim senin böylesine fikri sabit düzeyinde açıklamaların nekadar yeniliklere açık olduğunu gösteriyor ama bari başkalarını yalan yalnış yönlerdirme ve şunu unutma bu chazın türkiye distribütörü olma yolunda umarım ilerde benden cihaz ister duruma düşme o zaman mahcup olabilirsin, şu re epilasyon dediğin ne olduğunu da anlayamadım ya o da ayrı bir konu...
İnsanların lazer den kaçma gibi bir düşünceside yok üstelik herkesin hür iradesi cihaz seçimini yaptırmakta bu sadece bir metod farkı benim kullandığım cihaz sana son kez söylüyorum İPL DEĞİL LAZER DEĞİL IŞIK SİSTEMİ DEĞİL BU DEĞİLLERİ istersem daha çok uzatabilirim nerelisin bilmiyorum ama karadeniz bölgesinde senin gibilere KOTKAFA denir eğer anlamadıysan lütfedip bir bilene sor.
Sana bol kazançlı günler

[/QUOTE
ben karadenizli değilim bizim terbiyemiz o tür lafları söylelemize müsade etmez ama siz alışmışsınız siz çok terbiyesiz bir insanmışsınız bu terbiyeyle size nasıl müşteri gelir allah bilir müşterilerinize nasıl davranırsınız aynı makine bir tek sizde yok başka bir firma o makinayı çoktan gösterdi bana bence siz dediğiniz siniz anlamıyan bir cinssiniz iğne olmadan iğnesiz iğneli epilasyon olmaz neden makinenize başka bir isim bulmuyorsunuz sallama gidiyorsunuz makinenin mutlaka bir ismi vardır buda re epilasyon şuan vaktim yok ben size buraya kopyalıcam ne epilasyon olduğunu o zaman anlıcaksınız.ben sizden daha çok yenilik yapıyorum hiç merak etmeyin yeniliği sizden öğrenicek değilim .