- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- Konu Sahibi isim_misim_yok
Cikolata kistim var ve yumurtam catlamiyor igne vurduruyorm ovitrelle yine catlamiyor ...Ne yapmaliyim tek cozum tup bebek mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandm cnm klomen yumurta buyuyor gelisiyr igne oluyorum catlamiyorYumurta geliştirici ilaçlar kullanmadın mı?
Ovitrelle sadece çatlatmak için.. Gelişmemiş yumurta varsa ovitrelle tek başına yeterli değil..
geçmiş olsun canım nasıl anlıyorsun çatlamadığını ? dr. a gitmeden anlaşılıyormu adet falan düzensiz oluyor mu?Cikolata kistim var ve yumurtam catlamiyor igne vurduruyorm ovitrelle yine catlamiyor ...Ne yapmaliyim tek cozum tup bebek mi?
Peki doktor ne diyor..Kullandm cnm klomen yumurta buyuyor gelisiyr igne oluyorum catlamiyor
DOgru diosun cnm...Ama surekli dr a gitmek bile psikolojimi alt ust ediyo artik hep olumsuz seyler canim cok aciyo rabbim yardm etsnönce kendini iyi hisset, bak herkese anlattığım bi mevzu var paylaşayım, dayımın kızı, aşırı kilolu ve sürekli ilaçla adet olabiliyor. 21 sene boyunca gitmediği doktor, hoca kalmadı,2 kez aşılama, 2 kez tüp bebek denedi ve sonuç hüsran. en son doktorlar artık uğraşmayın "sizin çocuğunuz olmayacak" dedi. napıcaklar mecbur alıştılar.tabi ilacı falan bıraktı adet olamıyor bidaha. bi gün çok halsiz olduğu için doktora gidiyor doktordan şu cevap: 6 aylık hamilesin! allah çok büyük, kafanı dağıtman lazım, inan psikolojiyle çok alakalı.
çok iyi anlıyorum, yarın benimde hormon sonuçlarım çıkıcak yine doktora git o çatala yat çok zor, olsun allah dermansız dert vermesinDOgru diosun cnm...Ama surekli dr a gitmek bile psikolojimi alt ust ediyo artik hep olumsuz seyler canim cok aciyo rabbim yardm etsn
canım daha öncede sordum ama cevap gelmedi. çatlamadığını nasıl anlıyorsunuz.çok iyi anlıyorum, yarın benimde hormon sonuçlarım çıkıcak yine doktora git o çatala yat çok zor, olsun allah dermansız dert vermesin
benim değil konu sahibinin öyleymiş sanırım vajinal ultrasonla bakılıyor yanılıyorda olabilirimcanım daha öncede sordum ama cevap gelmedi. çatlamadığını nasıl anlıyorsunuz.
anladım canım . adet gecikmesi yaşanıyor mu diye merak etmiştim . usg ye girmeden anlamak içinbenim değil konu sahibinin öyleymiş sanırım vajinal ultrasonla bakılıyor yanılıyorda olabilirim
teşekkürler canım cevap için. Allah şifalar versin :)düzenli adet olmakda yetmiyormuş, benim saat gibidir hiç şaşmaz. hatta öyleki sabah tuvalete gittiğimde tık gelir. ama polikistikmişim sanırım yarın belli olacak.
Adetin bi kac gun gecikebiliyo cnm ultrasonla bakiyo ama kesin sonuc kan testiyle anlasiliyo...sadece cikolata kisti engel olsa tup bebege gidecm ama birde catlamiyor onun icin igne denemek istedm oda olmuyor..anladım canım . adet gecikmesi yaşanıyor mu diye merak etmiştim . usg ye girmeden anlamak için
anladım canım, inşallah düzelir. şu incir +havuç kürü var ya yapmışsındır eminim ama yinede söyliyim dedimAdetin bi kac gun gecikebiliyo cnm ultrasonla bakiyo ama kesin sonuc kan testiyle anlasiliyo...sadece cikolata kisti engel olsa tup bebege gidecm ama birde catlamiyor onun icin igne denemek istedm oda olmuyor..