• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama iğneyle aşılama yaptıran arkadaşlar tedavi aşamalarını anlatırmısınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BTRKLC

μηδέν άγα&
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
2.252
-1
681
52
Kocaeli
arkadaşlar bu ay bir aksilik olmazsa aşılama olcam.iki aşılamamı klomenle yaptırdım.ama iğneyle olunca nasıl başlanıyo bunları merak ediyorum.bu aşamalrı tek tek anlatırsanız çok sevinirim.a.s.

Merhaba benimde ilk iki aşılamam klomenle olmuştu ne negatifti.16.ağustosta 3.aşılamamı iğneyle oldum anlatıyorum; adetin 3.günü doktor yumurta rezervine bakıp o gün kalçadan yada göbekten vurulan iğnelerden veriyo. bana kalçadan olan menagon verdi 5 gün iğne yaptırıp yumurtalara baktırıyosun bana daha sonra 2 adet daha verdi toplam 7 tane iğne yedim adetin 10.günü çatlatma oldu 11.günüde aşılama.Şimdide merakla sonucu bekliyorum 13.günü bugün.Allahım her isteyene versin.

nilcim alakan için çok teşekkür ederim.sanırım bu ay erterlicez. o zaman çünkü tam bayramın birinci günü aşılamamın yapılamsı lazım.üffffffffff ne sıkıcı işler bunlar.zamana karşı olamk çok zor.:bbo:

:teytey:şimdi hastaneyle görüştüm.:sm_cool:bayramda bile olsa aşılammam yapılcamış.

benımde hıc bılgım yoktu basıma gelınce ögrendım bu ay asılama oldu benımde dr maueyne sonrakı adım klomen kullandım 5 gun ultrasana baktı yumurtlamaya catlama ıgneıs yapıldı ve ertesı gun asılama oldum ayın 20 oldum asılama beklemedeyım ılk asılamam umarım olumlu olur...

benımde hıc bılgım yoktu basıma gelınce ögrendım bu ay asılama oldu benımde dr maueyne sonrakı adım klomen kullandım 5 gun ultrasana baktı yumurtlamaya catlama ıgneıs yapıldı ve ertesı gun asılama oldum ayın 20 oldum asılama beklemedeyım ılk asılamam umarım olumlu olur...

canım aşılamayı nerde yaptırdın.ben kocaeli üniversitesin de olcam.diğerlerini konakta yaprtıdım.a.s.

canım slm benım dr. gatada altunızadade bır klınıkte yaptırdım ama cok mmeun kaldık zaten dr. cok guvenıyroum prof..

ben burayı cok kullanmaısnı bılmıyorum henuz cözemedım sıstemı. bır yazdııgmı bır daha göremıyroum cevapta denk gelırse alıyroum malesef..

benım ilk aşılamam da dün yapıldı.ben de adetin 3.günü fostimon 75 kullanmaya başladım ve tam 7 gün karnımdan iğne yaptım.adetin 14.gunu de yanı dun aşılamam yapıldı.şimdi bekliyorum...

arkadaşlar tırım tırım arıyorum bulamıyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun

aşılamamı acıbademde yaptırıcam ssk anlaşması yok ilaçlar 700 falan tutuyormuş bu gonal f denilen iğneyi sskma yazdıramazmıyım yada nerden ve ne şartlarda yazdırabilirim yani ssk ya gidip ne diycemki bunları yazdırıcam lütfen yardımcı olun bu ilaçları ssk ile alan varmı

canım ben cepten alıcam.çünkü benim 1 çocuğum olduğu için devlet karşılamıyor.:bbo:

peki araştırma yaptınmı hiç mesela benim hiç çocuğum yok ben gidip sskya ozelde aşılama yaptırıcam desem ilaçlarımı yazarlarmı sence

canım bence sen özelde yaptırma aşılamanı.çünkü olamdığını varsayarsak.tüp bebek için rapor çıkartman gerektiğinde devlet özelde yapılan aşılamalrı kabul etmiyormuş.devlet de yaptırman gerekebilir.bir üniversite hastanesine başvursan iyi olur bence ben aşılamamı kocaeli üniversitesinde yaptırcam.2000 ünite fostimon kullancakmışım.umuyorum bu son aşılama olumlu sonuç verir.:dance:

arkadaşlar benimde tüplerimden biri kapalı digeride çok açık gözükmüyor, buğünlerde laroskopi yapılacak çok endişeliyim sonuç hakkında, bide zor bi işlemmi

canım bence sen özelde yaptırma aşılamanı.çünkü olamdığını varsayarsak.tüp bebek için rapor çıkartman gerektiğinde devlet özelde yapılan aşılamalrı kabul etmiyormuş.devlet de yaptırman gerekebilir.bir üniversite hastanesine başvursan iyi olur bence ben aşılamamı kocaeli üniversitesinde yaptırcam.2000 ünite fostimon kullancakmışım.umuyorum bu son aşılama olumlu sonuç verir.:dance:

birşey sormak istiyorum şimdi ünv. başvurdun ama bilinen bir sorunun yok benimde oyle peki nasıl aşılamaya karar veriyorlar birde toplam başvurman vs kaç ay sonrasına gün veriyorlar toplamda sana mailyeti nekadar merak ettiğim için soruyorum

ben de gonal f ile aşılama olmuştum. 75 ünite 7 gün kullandım+çatlatma iğnesi. ama malesef sonuç negatifti. klomenle aşılama yapıldığını bilmiyordum. yani bir keresinde klomen kullandığım bir ayda dr.a aşılama mı yapsak demiştim, klomenle aşılama yapmam demişti. sonuç bekleyen arkadaşlar umarım pozitif sonuçlarınızı alırsınız. allah yardımınız olsun. bu arada ben aşılamamı özel hastanede yaptırmıştım ve gonal f i de orada yazdılar bana. emekli sandığına bağlıyım ama ssk ile anlaşması olan bir özel hastane ise orası da yazar ve ilacınızı alırsınız. temmuz ayında da micro yapıldı ve yine aynı özel hastanede yapıldı. tüp bebek raporu da aldım. sorun olmadı yani özel hastane diye.

Back
X