Aynı kaderi yasıyoruzmerhaba cikolata kisti olup hamile kalmak isteyen bir bayanim.. 3.asilamanin da bugun tutmadigini ogrendim..doktorum eger olmazsa igneyle asilama deneyecegiz demisti.. igneyle asilamayla cikolata kisti olup hamile kalan var mi? farkli bir kür kullanip sonuc alan oldu mu? bu kistlerden her anlamda bıktım
Canım benm 2 cm bende iğne asamasındaymBende de var çikolata kisti bugün aşılama oldum kaç cm çikolata kistiniz 3cm üzeri mi
Benimde 2cm ilerlerse ameliyat dedi ama aşılama yapalım dedi aşılama tutma ihtimali düşüyor değilmi küçülmüyormuş da. Soğan kürü iyi geliyo diyolarCanım benm 2 cm bende iğne asamasındaym
Bende de sağda ve solda dedi ama bir tarftakinden tam emin olamadı çikolata kistine benziyor dedi kan testi istedi verdim 23 çıktı 35 üstü çıkarsa emin oluyolar sanırım bişey diyemedi ilk aşılamamı oldum benimde pek beklentim yok kistten dolayı ama Allah büyük umutsuz olmayalımbenim sag tarafimda 2 tane var biri 3cm biri 2 cm..sol tarafimda da 2 cm lik bir cikolata kisti var birde sol tarafimda polikistik over var..3 kez klomenle negatif oldu bu igneyle iki gun icinde belli olacak tutup tutmadigi umudum yok ama
İğneliyi ilk defa duyuyorum farkı nedir acaba inşaallah güzel bir sonuca ulaşırsınızbenim sag tarafimda 2 tane var biri 3cm biri 2 cm..sol tarafimda da 2 cm lik bir cikolata kisti var birde sol tarafimda polikistik over var..3 kez klomenle negatif oldu bu igneyle iki gun icinde belli olacak tutup tutmadigi umudum yok ama
insallah cikolata kisti degildir.. ve asilaman tutar.. Allahim buyuk belki de zamani var bizim gibi bekleyenlerinBende de sağda ve solda dedi ama bir tarftakinden tam emin olamadı çikolata kistine benziyor dedi kan testi istedi verdim 23 çıktı 35 üstü çıkarsa emin oluyolar sanırım bişey diyemedi ilk aşılamamı oldum benimde pek beklentim yok kistten dolayı ama Allah büyük umutsuz olmayalım
igneli tek farki klomen kullanmiyorsun gobekten igne igne vuruluyorsun yumurtalarin gelismesi icin..belli bir buyukluge gelince yine ayni ayni catlatma ignesi vurulup islem ayni.. soylenilen sey yumurtalari daha kaliteli gelistirdigi.. kaliteli yumurta da dollenme sansi daha cok olabiliyor diyeİğneliyi ilk defa duyuyorum farkı nedir acaba inşaallah güzel bir sonuca ulaşırsınız
Ay onun adı iğneli mi ben de ondan oldum zaten iğneli diyince içeriye iğneyle bişeymi yapıyo vajinadan falan sandım :) gonal f vuruldum göbekten hatta kendim yapıyodum artık hiç ağırmıyo.igneli tek farki klomen kullanmiyorsun gobekten igne igne vuruluyorsun yumurtalarin gelismesi icin..belli bir buyukluge gelince yine ayni ayni catlatma ignesi vurulup islem ayni.. soylenilen sey yumurtalari daha kaliteli gelistirdigi.. kaliteli yumurta da dollenme sansi daha cok olabiliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?