İğrenç Bir Dert ! İmdaaat :(

Ya bazı böcekleri görünce benim midem de aynı öyle oluyor. Sanki böcegi çıtır çıtır yiyormuş gibi hissediyorum. Alt üst oluyor midem :kusmuk:

Ayrıca da Pardon çok özür dilerim abesliğim için affedin ne olur.
Yok yanlış anlamayın sadece garip geldi bana dediğiniz çünkü hassas insanlar var ve hani küçüklükten öyle oldukları için hamile olma ihtimalleri çok yok sanki.
Aslında abesi garip geldi demek için kullanmıştım ama herkesin başına gelen olaylar da bir olmuyor o konuda siz de haklısınız :)

Bende sizin gibiyim, aşırı derecede rahatsız eder beni aynı durum, yaklaşık 1 sene önce ünlü bir cafede pasta yerken pastaya çatalı batırmamla çatalın ucuna upuzun simsiyah bir saç geldi, kafayı yiyecektim. Çağırdım yetkili kişiyi konuştum, ücretsiz başka bir pasta vereceklerdi asla yemem dedim istemedim. Bir daha da uğramadım bile. Benimde sürekli aklıma gelir durur midemi alt üst eder, en unutamadığım ve travma yaratan bu oldu. Dediğiniz gibi kendi saçım bile olsa midemi mahvediyor asla yemeğe devam edemiyorum. Ben henüz çözüm bulamadım ama umarım siz bulursunuz. Etrafınızdakilerin aman bunda ne var yaa abartıyorsun falan demesi de cabası :KK12:

Esim de ayni cok kiziyorum insanlar ne sartlarda yemek buluyor 😔
Cok goruyorum etrafmda yasamayan bilemez tabi ben biraz sukursuzluk olarak bakiyorum yanls anlasilmasn bilerek atilmadi sonucta. Ama sizin gb cok insan var tiksinen dedigim gb yasamayan bilemez

Ya sizde doğru söylüyosunuz da işte inanın elde olmuyo bu tamamen istemsiz yaşayan bilir :(

Merhaba. Hamile olabilir misiniz? Benim hamile olduğumu çay bardağını görünce öğürmemden anlamıştı iş arkadaşım. Önceki hamileliğimde de cezve ve fincan görmeye tahammül edemez hemen ne var ne yok çıkarırdım.

Yok yok hamile değilim alttaki arkadaşta yazmış zaten maalesef herzaman böyleydm :(

hiç bir zaman dışarda yemeyin kil çıkmasa da hiç hijyenik bir ortamda yapmıyorlar geneli böyle. ayda 1 dışarda ya yerim ya yemem kendim hazırlayıp yiyorum miss.
evde börek poğaça yapın çantanıza atın öğlen arası ac kalmayın efendim ;)

En doğrusu o aslında ama işte insan üşeniyor her gün yemek götürmeye ama bu şartlar altında başka hiç bi imkan yok mecbur yapıp götürcem
Aslında kilo verdim bi hafta da fena da olmadı :D

terapiste gitmelisin, kıl tüy çöp vs heryerde böyle zor yaşarsın

Lavaboya eşimin kılları düşüncede midem ağzımda hepte kılını bırakır her sabah o manzarayla karşılaşırım sonra dişimi fırçalarken yine başlar öğürtü
Terapist şart oldu sanırım

Ya bazı böcekleri görünce benim midem de aynı öyle oluyor. Sanki böcegi çıtır çıtır yiyormuş gibi hissediyorum. Alt üst oluyor midem :kusmuk:

Ayyy konu nerelere gidiyor töbeler olsun :D

Bişey olmaz benim de salatamdan sümüklü böcek çıkmıştı. Hem de canlı 🐌

Yok artıkkkkkk 🥺🥺🥺

Bende sizin gibiyim, aşırı derecede rahatsız eder beni aynı durum, yaklaşık 1 sene önce ünlü bir cafede pasta yerken pastaya çatalı batırmamla çatalın ucuna upuzun simsiyah bir saç geldi, kafayı yiyecektim. Çağırdım yetkili kişiyi konuştum, ücretsiz başka bir pasta vereceklerdi asla yemem dedim istemedim. Bir daha da uğramadım bile. Benimde sürekli aklıma gelir durur midemi alt üst eder, en unutamadığım ve travma yaratan bu oldu. Dediğiniz gibi kendi saçım bile olsa midemi mahvediyor asla yemeğe devam edemiyorum. Ben henüz çözüm bulamadım ama umarım siz bulursunuz. Etrafınızdakilerin aman bunda ne var yaa abartıyorsun falan demesi de cabası :KK12:

İnanır mısınız kasaya gittim o cafede
Rengim benzim atmış gözümden yaş geliyor öğürmekten
Adama dedim 3lü menü kesin bi de kıl çıktı onu da kesin promosyon
Adam diyo ki bone takıyolar ama işte oluyo tepkiye bak
Ne bi özür diledi ne bi bizden olsun kusura bakmayın dedi
Başına yıkasım geldi orayı terbiyesiz
İnşallah çözüm buluruz yaşamayan anlamaz :(

Benim içinde çok iğrenç bir durum asla dayanamıyorum tuvalete bile yetişemedigim olmustur. Öyle hassasim. Ben care bulamadım. Evde saçlarımı tamamen kapayıp yemek yaparım ama dışarıda yemek yemem gerekirse diye resmen ödüm kopuyor. Gelecekte fikirleri bende merakla bekliyorum.

Bir öğütme geldi hamilelik boyunca olmadı ama tam sonuna geldik kusacağım şimdi. En sevmediğim şeydir benimde iğrenççç

Of ne berbat benmde onume yemek yerken ne koyarsan koy asla mıdem bulanmaz. Icınden kıl cıktımı o yemegı ömru bıllah agzıma koymam. O ögürtü hissini biliyorum. Aklınıza geldıgı O an ısıga bakın, anında baska bısey dusunun yanı odagınızı degıstırın ne bıleyım a bugun sunu yapıcamtım falan kendı kendınız konusun ıcınzden ogurtu hıssı gıdıyor. O anıda olabılıt bısey olarak dusunun yanı soncta kendı yaptıgımz yemekte bıle cıkabılıyo. Allahtan agzınıza gelmedı

Vallahi okurken sonuna kadar devam edemedim aynısı bendede oluyor kurbanlık gibi böğürüyorum resmen

Ahaha kurbanlık koyun çok yerinde bi tabir oldu :D

Benim içinde çok iğrenç bir durum asla dayanamıyorum tuvalete bile yetişemedigim olmustur. Öyle hassasim. Ben care bulamadım. Evde saçlarımı tamamen kapayıp yemek yaparım ama dışarıda yemek yemem gerekirse diye resmen ödüm kopuyor. Gelecekte fikirleri bende merakla bekliyorum.

Fikirler hep evden yap götür şeklinde :(
Sadece dışarda depil misafirlikte falan başıma gelecek diye çok korkuyorum ödüm kopuyo :(

benimde tiksindiğim ve gordugum an oldugum yere cikarmam icin bir sebep bu ama boyle gunlerce surmuyor

Benim niye bu kadar sürdü bu sefer bende anlamadım :(

Bir öğütme geldi hamilelik boyunca olmadı ama tam sonuna geldik kusacağım şimdi. En sevmediğim şeydir benimde iğrenççç

Kusura bakmayın ya başlığa özellikle iğrenç diye yazdım okumak istemeyen olur diye ama herkes benle beraber öğürüyo heralde şuan :D

Of ne berbat benmde onume yemek yerken ne koyarsan koy asla mıdem bulanmaz. Icınden kıl cıktımı o yemegı ömru bıllah agzıma koymam. O ögürtü hissini biliyorum. Aklınıza geldıgı O an ısıga bakın, anında baska bısey dusunun yanı odagınızı degıstırın ne bıleyım a bugun sunu yapıcamtım falan kendı kendınız konusun ıcınzden ogurtu hıssı gıdıyor. O anıda olabılıt bısey olarak dusunun yanı soncta kendı yaptıgımz yemekte bıle cıkabılıyo. Allahtan agzınıza gelmedı

Işığa bakma olayı ilginç geldi bunu denicem mutlaka
Ağzıma gelse allahım allahım sana geliyorum delirirdim sanırım net bi şekilde
Nasıl böyle psikolojimi bozdu :(

Kızlar benim küçüklükten kalma bi kaç görüntü daha var zihnimde
Yine biri kılla alakalı biri başka bişi onu hiç yazmiyim buraya KK hastanelik olur :D
Onlar sürekli aklımda değil ama zaman zaman aklıma geliyor yine öğürüyorum
Özellikle o yazamadığım şey çok fena
Benim kafa sanırım iyice gidik

Kurban bayramindan beridir benzer sorun bende de var.zencefil kullanabilirsen rahatlatabilir.bi arastir istersen.ben bikac gundur tuketmwye calisiyorum

Evden yiyin diyecegim çünkü göz gormeyince gönül katlanıyor. O ekmekler, biskuvilerde hiç masum üretilmiyor. Geçen gün çıkan hileli yiyecekleri okumussunudur sanırım. Kiminde eşek eti, kiminde domuz, kimi yagda düşük kalite yağ, mum. Saçtan daha ziyade bunlar önemli ama elden bir şey gelmiyor. Bende 100 kere düşünüyorum bir sucuk alırken bile ama naparsın hayat herkes cin olmuş

Ahaha kurbanlık koyun çok yerinde bi tabir oldu :KK70:

Fikirler hep evden yap götür şeklinde :KK43:
Sadece dışarda depil misafirlikte falan başıma gelecek diye çok korkuyorum ödüm kopuyo :KK43:

Benim niye bu kadar sürdü bu sefer bende anlamadım :KK43:

Kusura bakmayın ya başlığa özellikle iğrenç diye yazdım okumak istemeyen olur diye ama herkes benle beraber öğürüyo heralde şuan :KK70:

Işığa bakma olayı ilginç geldi bunu denicem mutlaka
Ağzıma gelse allahım allahım sana geliyorum delirirdim sanırım net bi şekilde
Nasıl böyle psikolojimi bozdu :KK43:
Ben ısıga bakınca gozum bulanıyor beynım dalgalanıyor oyle olunca ögürtğ geri gıdıyor. Bılmıyorjm boyle bas donunce falan ayakları kaldırıp ısıga bakarız ya onun etkısı olacagını dusunyorum. Ama o anda mıtlaka kafanda baska seyler dusun. Zamanlasa unutursun zaten

Geçen benim başıma geleni anlatayım ..Balık yemeye gittik ortaya hamsi tava istedik .Reyonda girerken gördüm balığı unlayıp dizmişler güzelce yuvarlak şekilde hazır kızartılmaya yani.Tabi dolaba sinek girmiş sanırım. Ortam güzel salatalar çeşit çok fazla .Mutlu mutlu yerken ne göreyim balığın arasında kızarmış sinek ...Hâlâ aklıma geldikçe tiksiniyorum.Eşimle çocuğa demedim onlar yemeye devam bende o yeri aldım yanımızda kediler vardı ona verdim artık.

Back
X