iğrenç geçen iş görüşmem. ruh hastası işveren

aptal adam ya o kimki allah allah ben olsam banane ne marka çeket ayakkabı sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun derdim kesin

Son düzenleme:
Allah kimseyi böyle insanlara muhtaç etmesin. Bu devirde memur filan olmadıkça iş bulmak çok zor. Özel sektör çok acımasız.
İnşallah iyilerle karşılaşırsınız.

Öğrenci halinle onlardan daha profesyonel davrandığın icin tebrik ederim seni. Bu bilinçle devam edersen inşallah cok iyi yerlere geleceksin.

Böyle insanlar maalesef var iş hayatında, bu tipler sana deneyim olacak, moralini bozma sakın, hedefin ne ise o yolda devam et.

Ama anlattığınız olayı bilmiyorum ben dediğim gibi size istinaden söylemedim sizi tanımıyorum da zaten.
Ama böyle insanlar çok ben bir mimar adayı olarak bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum tek bir dersim var onu da verince mimar olacağım stajlarımı yapmış, yazları çalışmış ve okulda yeterince mimar hocalar tanımış biri olarak söyledim.Maalesef öyle mimar kibri diye bir şey var (genel için)..
Tasarımcılar mimarlardan farklı ama derseniz anlarım ben öyle zannediyordum çünkü çevremden öyle çok duydum..Çünkü tasarım bir bakıma yaratma eylemini de içerdiği için (üretme de denebilir ya da..) bu kimi insanda ego yapıyor..
Tabi mimarları ise bizzat gördüm aksini savunan kendi görüşüdür keza beni ilgilendirmez diyeceğimi dedim o konuda..:)

Kesinlikle katılıyorum genelinde var bu. Normalde çok mütevazi, iyi niyetli olan bir arkadaşım okul bitip mimarlık ofisine girdiğinden beri tanıyamıyoruz :1: Hayır üstelik ben inşaat firmasında sekreterim ön muhasebede tutuyorum ama onun kullandığı autocad programını az çok bende biliyorum yani üzerine duramıyorum işimde pek etkinliği olmadığı için. Üstelik farklı bir programda çok daha iyiyim.
Gel gelelim ona sorsanız o mimar ben sekreterim nihayetinde :52: Bilemiyorum ben burada anlattım böyle ama içimi dökmek oldu sanırım, yüzüne söylemiyorum. O, insanları mesleklerinden ötürü küçümserken bir kaç kez söyledim ama laf döndermeyi iyi biliyor o yüzden iş konusunda onu sadece dinliyorum :34:
Bu arada mimar adayı olarak bunları farkedip söylemenizde güzel...

Konu sahibi arkadaşım, olay gerçekten şaka gibi. Ufak bir sadaka falan verirdim ben olsam o derece yani:)

Moralinizi bozmayin.. is hayatinda oyle ruh hastalari var ki.. ben de okurken is aradigim donemlerde cok fazla denk geldim boylelerine.. hic kafaya takmayin.. sektorlerimiz yakinmis, bu tur sektorlerdeki insanlarin bir kismi malesef boyle olabiliyor ama mutlaka kafaniza uygun kisilerle de karsilasacaksiniz. Yilmayin :)

Görgüsüz adamdan patron olmaz; bu kadar basit...
Olursa da böyle olur...
Benim de böyle manyak bi patronum vardı ama o biraz değişikti.
Ofise kağıt havlu almaz, lavabodan çıkınca ellerimizi müsvette kağıda kurulatırdı.
Tam çalışırken tasarruf olsun diye ışığı kapattırdı ki bulunduğum yer aydınlık değildi..
Şehir dışındaki müşteriyi geri aramaz, tekrar aramasını beklerdi...
Öyle enteresan bi adandı ki zor dayandım...
Bir başka işverende, iş görüşmesi esnasında boyumu kilomu sorup; eğilip ayakkabılarıma bakmıştı topuklu mu diye...
İş de satış destek gibi bişidi; hosteslik filan olsa hadi neyse...
Ortada o kadar çok manyak var ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işhayatındaki ilk dersinizi böylece almış oldunuz tebrikler:)
her türden çeşit çeşit insan var,ne yazık ki böyle dengesizler patron ya da üst düzey yönetici olunca sıkıntı oluyor tabii..işarkadaşı olduğunda da sıkıntı tabii ama tolere edilebiliyor:)
sıkmayın canınızı iyi yapmışsını gayet prof. şekilde idare etmişsiniz..

yeni mezzun olduğumda gittiğim bir işgörüşmesi aklıma geldi yazayım size de..ben turism otel işletmeciliği mezunuyum 4 yıllık.istanbulda galatda güzel bir butik otele gittim görüşmeye..güzel giyindim şık bir şekilde gittim..
otal sahibiyle görüşeceksiniz dediler..genç bir kadın,o da çok şık falan babasının oteliymiş,kendi de sahibi ve yöneticisi..yanımızda da genel müdür var genç falan bir adam..neyse konuşuyoruz ama elektrik 1000 volt falan bişey olacak dedim..kadın biz şöyle birini arıyoruz falan..okuldan mezunum 2 dilim var vs...her özellik mevcut..ne istediyse mevcut yani..
kadın baktı olmayacak ,en son dedi ki;biz buraya giyimine önem veren şık akıllı güzel (saydı baya fiziksel özellik)bir bayan arıyoruz..(çok ukala bir şekilde)iyi dedim...
yani siz değilsiniz dedi bana :60: :60: genel müdürn yüzünü görmeniz lazımdı aynen böyle oldu:53::53:
kendimi övmüş olmayayaım da eline yüzüne bakılır da bişeyim yani:)
kalktım elini sıktım,evet aradığınız kişi değilim gerçekten de siz kapı süsü arıyosunuz dedim gülümseyerek çıktım:)

Back
X