işhayatındaki ilk dersinizi böylece almış oldunuz tebrikler:)
her türden çeşit çeşit insan var,ne yazık ki böyle dengesizler patron ya da üst düzey yönetici olunca sıkıntı oluyor tabii..işarkadaşı olduğunda da sıkıntı tabii ama tolere edilebiliyor:)
sıkmayın canınızı iyi yapmışsını gayet prof. şekilde idare etmişsiniz..
yeni mezzun olduğumda gittiğim bir işgörüşmesi aklıma geldi yazayım size de..ben turism otel işletmeciliği mezunuyum 4 yıllık.istanbulda galatda güzel bir butik otele gittim görüşmeye..güzel giyindim şık bir şekilde gittim..
otal sahibiyle görüşeceksiniz dediler..genç bir kadın,o da çok şık falan babasının oteliymiş,kendi de sahibi ve yöneticisi..yanımızda da genel müdür var genç falan bir adam..neyse konuşuyoruz ama elektrik 1000 volt falan bişey olacak dedim..kadın biz şöyle birini arıyoruz falan..okuldan mezunum 2 dilim var vs...her özellik mevcut..ne istediyse mevcut yani..
kadın baktı olmayacak ,en son dedi ki;biz buraya giyimine önem veren şık akıllı güzel (saydı baya fiziksel özellik)bir bayan arıyoruz..(çok ukala bir şekilde)iyi dedim...
yani siz değilsiniz dedi bana

genel müdürn yüzünü görmeniz lazımdı aynen böyle oldu

kendimi övmüş olmayayaım da eline yüzüne bakılır da bişeyim yani:)
kalktım elini sıktım,evet aradığınız kişi değilim gerçekten de siz kapı süsü arıyosunuz dedim gülümseyerek çıktım:)