- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
Dün mangala gittik esim ben annemler felen etler piserken minik yavru gözleri çok güzel bir dişi kopek gördüm biz etleri çok pisiririz evdeki kedilerime kopeklerime götürüyoruz diye bu kopegede attim tam yemek yerken yağmur başladı bu yavru kangal bir masanın altına geçti adam birden popo ve cinsel bolgesine felen vurmaya başladı kızdım tabi hemen kalktım yanima çağırdım söve söve annem hamilesin sövme dedi ama kopek çığlık attığına göre cani acimisti!!! Neyse iftar oldu çaylar icilirken birden kadın cigirtisi kalktık baktık birsey oldu sandik bu kopek masada et kokusunu almış öyle bakıyor kadin ciğiriyor anam anam boyle ciğirti yok sanki etini kopartiyorlardi bide kaciyor 45 yaslarinda gozluklu ona bakarak küçük bir çocukta ağlıyor kaciyor kocası geldi sertce etinden tuttu kopegin poposuna tekmeler atti dayanamadım dolmusta olsa topallaya topallaya yer ararsin şimdi minicik kopekten masAllah pek güzel kaciyorsun ABLA dedim kocasina kizdim yine sövdum tutamadim kendimi annem yine kızdı bana otur sen ya felen diye Allahtan esim arkamdaydi uykusuz olduğu için sinirle bakıp adama işine bak asabimi bozma bacaklarını kirditma diyince catamadi bana benim derdim bu nedir masum haayvanlarla alıp veremedikleri benim coban kopegime yapsa bunları kocaman dişlerini geçirmişti adama Allaha havale ediyorum hepsini!.!