iğrenç insan!?

Yazik yavrucuga. Insallah aynisini ceker. Insallah hatta o kopek buyusun kocaman kangal olsunda o asagilik sahibini yesin lime lime etsin.

ustune salıcaklar kaplanı al al bunada vur diyecen..umarım daha beterini yasar o hayvana o sekilde davranan yazık gunah ya boyle konularda hic acımıyorum kimseye

Konu degilde bu yorumunuz dikkatimi çekti ben şok ben iptal oldum ergen deyimiyle :oha:
HAHAHA acim onu:D hiç şiddet gören olmadim Allaha şükür şiddet yapan biride değilim ama tacizcilere hayvanlara çocuklara ve kadinlara el kaldiranlara kısacası masum insanların cani yandimi o insanın canida öyle yansın böyle insanları işkence çekerken görürsem cekirdegimi sigarami alırım bakarım...

Sen bu konuyu, kotu imajini duzeltmek icin acmis gibisin. Neden bilmiyom ama, ben oyle dusunuyorum. Cok da can alici bi konu secmissin, super :KK9::KK9:
Beni çok kötü bil hemde dünyanın en kotusu bil okay adaletsizlige karşıyım bide senin gibilerine bende böyleyim insana insan hayvana hayvan;)

Sevmesinler Allah aşkına gördüler savunmasız olduğunu öyle yaptılar benim cobanim yüzünden sokaktan bile geçemiyorlar öyle hayvanlara yapamazlar korkularına minik savunmasizlara pek güzel yapıyorlar

Sen küçük yaşta evlenip üstüne birde hamile olduğun kızların seni kıskandığını söyleyen minik hatun musun ?

İstediği kadar korksun karısı ya da kendisi. Karısı korkuyor diye hiç bir hayvana el kaldırmaya hakkı yok gerizekalinin. İşte ben de böyle insanlara şiddet göstermeyi doğru buluyorum. Kısas denilen olay olmalı kardeşim. Mübarek günlerde sinirim bozuldu ya. İnsanların hayvan zarar vermediği anlarda korkmasini da anlamıyorum yani ben çocuk olsa anlarım. Koca kadın görmüyor musun işte ete bakiyormus seni mi kovaliyor. Te Allahım ya sen akıl fikir ver.

Boşa demiyorum bazıları cidden üremesin şu hayvanları küçükten sevdirin insana ya ısırır ,havlar ,tırmalar diye tiksindirdiniz insanları sonra niye hayvan şiddeti var.

Tamamda siz seviyosunuz diye herkes sevmek zorunda değilki.
Kadın korkmuş belliki yavru büyük farketmez korkmak için.

Adamda ayıyöış dövüyo merak etme o evde karısınıda dövüyodur.

Ayı gelen ayı gidiyo malesef
Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Artı bir de inancinizi bilmiyorum ama yaradilani Yaradandan ötürü hani...

İstediği kadar korksun karısı ya da kendisi. Karısı korkuyor diye hiç bir hayvana el kaldırmaya hakkı yok gerizekalinin. İşte ben de böyle insanlara şiddet göstermeyi doğru buluyorum. Kısas denilen olay olmalı kardeşim. Mübarek günlerde sinirim bozuldu ya. İnsanların hayvan zarar vermediği anlarda korkmasini da anlamıyorum yani ben çocuk olsa anlarım. Koca kadın görmüyor musun işte ete bakiyormus seni mi kovaliyor. Te Allahım ya sen akıl fikir ver.
Amiiin Allahin sessiz kullari onlar elbette hak yerini bulacak

Görsen patileri kocaman sisman minik birşeydi yaa

Cok seker oluyor onlar, bizim oralarin kopekleri. Zamaninda cok yalvardim ama babaannem kabul etmedi sokaktan almamiza. Cok cokta sadiklardir ve sahibini cani pahasina korurlar. Cok daha eskilerde garip diye bi cobanimiz varmis koyde, evimizin arkasi dagdi. Dagdan gelen kurtlardan korurdu bizi. Sonra birisi yemegine zehir katmis ölmustu.

Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Artı bir de inancinizi bilmiyorum ama yaradilani Yaradandan ötürü hani...

Arkadaşım korktuğun bişeyi nasıl sevebilirsin ?
kadın kaçıp çığlık atmış bişey yapmamış ki köpeğe
adam dövmüş ayı onu savunmuyorum ben

Ay bu laf da bayıyor beni. Sevmediğim bi şeye niye saygı duyayım yahu, her konuya şu saçma söz öbeğini yapıştırmayın.

Dipnot: hayvanseverim burdan saldırmayınız.

Yaşın daha çok küçük o gençliğin verdiği cevallik ve atılganlık var. Kızma böyle dediğim için, bu hayvanlara olan korumacı tavrın çok hoşuma gidiyor. Ama dikkat et bizim millet manyak bulaşmaya gelmez sen gene de sakin olmaya çalış ablacım.

Beni çok kötü bil hemde dünyanın en kotusu bil okay adaletsizlige karşıyım bide senin gibilerine bende böyleyim insana insan hayvana hayvan:KK66:
O kadar terbiyesizsin ki, bunu anlatacak kelime yok Turkce de. Ama burda atip tutuyorsun da, karsimda olsan altini doldururdun. Nasi bi zavalliysan artik, burdan egonu tatmin ediyorsun. Allahtan burda herkes swnin ne oldugunu biliyor.

Ay bu laf da bayıyor beni. Sevmediğim bi şeye niye saygı duyayım yahu, her konuya şu saçma söz öbeğini yapıştırmayın.

Dipnot: hayvanseverim burdan saldırmayınız.

Ama şu var seph bizim millet sevmiyor ama saygı da duymuyor hakkaten. Ben taşındım kapıcı adam camda kedileri görmüş evde beslenir mi diye bik bik konuşmuştu. Yahu sana ne sana mı düştü tasası adam ! Yani millet kedi köpek sevmese bile besleyene dil uzatmasın ona razıyım ben. Ya da yaşam hakkına gasp etnesin.

Back
X