- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi sevilay1984
konuyu hayvanlara şiddetten hayvanlardan korkmaya getirmeyin çok alakasız zira
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden deniz bir tek sizemi ait orasını anlamadım siz nasıl ailecek gidiyorsunuz onlarda ailecek geliyorHayvanlari severim ama bi o kadar da korkarim. Kopekler belli bi mesafeden daha fazla yaklastiklarinda ben de basarim cigligi sahsen. Sokakta sahipli tasmali kopekler yaklastiginda bile tedirgin olup uzaklasiyorum. tartistigim kopek sahipleri bile olmustur. Bana zarari olmadigi surece sıkıntı yok ama tehlikesini sezersem ben de nasil olacagini bilmiyorum ama hayvana tepki gösteririm. Bana sizin verdiginiz gibi cevap verecek birisi cikarsa da onun da canina okurum. Net. Kimse kopegini rahat rahat gezdirsin piknik yaptirsin denize soksun diye köşe köşe kacamam ben. Kopegini denize getirip sokanlari da hic anlamam. Sinir olurum.
+1Neden deniz bir tek sizemi ait orasını anlamadım siz nasıl ailecek gidiyorsunuz onlarda ailecek geliyor![]()
Senin çobanın neymiş yaa... çok sinir olurum böyle çeyrek efe insanlara ... kadın korkmuş ne var bunda... bende etle beslenen her türlü hayvandan korkarım... Valla burda hiç duyar kasamicam saldırgan köpek oldumu bana zarar verecekse valla kendimi korumak için şiddetde uygularım daga beterinide yaparım... ha tabi yolunda masum masum giden kediye köpeğede musallar olan piskopatlarada gıcık olurum o ayrı... Sizin köpek besleme hakkınız varsa bizimde korkup kaçma hakkimiz var..
Aynen bende öyle.yabanci ülkedeymiş çomari varmis.kedisi küçük dogum yapmiş.kendisi 16 yasinda hamileymiş.bilemiyorum.buradaki bayanlar hayvan sever olunca hayvanlarla alakali konular.Senin konularını hiç gerçekçi ve samimi bulmuyorum.bakalım busefer ne uydurmuş diye baktım :)
Hayır kendisinin bikaç yorumuna denk gelmişliğim var , şiddet yanlısının önde gideni.asmaktan kesmekten döverek hizaya getirmekten fazlan bahsediyor insanları hak yasa ile olmazmış falan filan :)Aynen bende öyle.yabanci ülkedeymiş çomari varmis.kedisi küçük dogum yapmiş.kendisi 16 yasinda hamileymiş.bilemiyorum.buradaki bayanlar hayvan sever olunca hayvanlarla alakali konular.
Danimarkada mangala gitmişler kadinlar kopegı görünce bagirmis.
Salla yavrum salla
Aynen bende öyle.yabanci ülkedeymiş çomari varmis.kedisi küçük dogum yapmiş.kendisi 16 yasinda hamileymiş.bilemiyorum.buradaki bayanlar hayvan sever olunca hayvanlarla alakali konular.
Danimarkada mangala gitmişler kadinlar kopegı görünce bagirmis.
Salla yavrum salla