Merhaba arkadaşlar kisaca size olayi anlatiyim ben 20 yasmdayim üniversite öğrencisiyim bu pislik dedim adam da benim hocamdi nisan 2013 de yazmaya başladı herşey çok güzeldi ilgi alaka gezmeler tozmalar tabi benden önce okuldaki başka kizlarada yaziyomus ben umursamadm bekar adam benden öncekiler beni ilgilendirmez diye neyse tanistikca tuhaf huylari cikti en ufak biseyde bile dusenceszsn bitsn diyodu bende mal gibi çok seviyodum hiç bi sucum olmasa bile alltan aldm kasmda isi için 1 ay rusyaya gitti ben burda bitti diye aglarken o köpek çoktan millete yazmaya baslamis her gün evine gittim geldim affet diye agladm sucumda ona sormadan basketbol hakemlik kursuna gitmekmis hep bahane neyse şimdi ayrilali 2ay oldu evinin anahtarinin yedegini cektirmistim gittim gece evde mumlar bebekyagi banyoda goz kalemi kemer... hadibunlarida gectm oda da benim aldgim carsaf benim aldigim yastik kiliflarnda yatilmis !!!!! beynimden vuruldum o an insanda bıraz vicdan bıraz saygi olur yaaa benm hediye ettigm nerelerdn tasidigm carsaflari baskasiyla kullaniyo pislik !!! Bişeyyazmamak için zor tututtum kendimi yazsam evet ben bu kadar sefersizim işte der kopek . Böyle bi pislige ne yapilir sizce 5 ayi silip atti saygisizca ona zarar vermek istiyorum hiç mutlu olsun istemiyorum bana biseyler söyleyin lütfen
(