Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yaşındasın ne kadar rahatsın adamın evine gidiyorsun yatak çarşafı alıyorsun falan . sonra dramatik bir şekilde benim çarşaflarımda başkasıyla yattı diyorsun . kızım sen iyi misin ?gençliğine yazık . neden kendi yaşıtların duruken kazık kadar adamla oluyorsun bu bir . ikincisi henüz 5 aylık bir ilişkide neden bu kadar sana yaklaşmasına izin veriyorsun . kolay olursan hiç bir erkek değer vermez . kimseye şikayet falan edemezsin . sende istemişsin gitmişsin . gizli gizli evine girme . herkesin özel hayatı var . başka kadınlarla görüşür tabi adam zampara belli .[/QUOTE
bu isin yaşı felan olmuyo maalesef asiktim ayrıca carsaf almakta bi art niyet yok bi tane vardi sürekli yikamasn diye bende hediye almistm aldigm bissürü hediye vardı en çok o canımı yaktı ayrıca 5 ay az bi süre gibi gözüksede hergün birlikteydk canimi yaktı biraz saygı lütfen !!
20 yaşındasın ne kadar rahatsın adamın evine gidiyorsun yatak çarşafı alıyorsun falan . sonra dramatik bir şekilde benim çarşaflarımda başkasıyla yattı diyorsun . kızım sen iyi misin ?gençliğine yazık . neden kendi yaşıtların duruken kazık kadar adamla oluyorsun bu bir . ikincisi henüz 5 aylık bir ilişkide neden bu kadar sana yaklaşmasına izin veriyorsun . kolay olursan hiç bir erkek değer vermez . kimseye şikayet falan edemezsin . sende istemişsin gitmişsin . gizli gizli evine girme . herkesin özel hayatı var . başka kadınlarla görüşür tabi adam zampara belli .[/QUOTE
bu isin yaşı felan olmuyo maalesef asiktim ayrıca carsaf almakta bi art niyet yok bi tane vardi sürekli yikamasn diye bende hediye almistm aldigm bissürü hediye vardı en çok o canımı yaktı ayrıca 5 ay az bi süre gibi gözüksede hergün birlikteydk canimi yaktı biraz saygı lütfen !!
benim saygı duyup duymamam önemli değil ki . adam sana saygı duymamış ki duymaz böyle tipler . yatak çarşafı alman garip bir erkeğe neyse o konuya girmeyeceğim zaten . evine çıkıp giriyorsun hala yapma bence . 5 ay kısa bir süre her gün görüşülse bile .
bence aşık değildin de hoca olduğu için hayrandın . kaç yaşında merak ettim ..
benim saygı duyup duymamam önemli değil ki . adam sana saygı duymamış ki duymaz böyle tipler . yatak çarşafı alman garip bir erkeğe neyse o konuya girmeyeceğim zaten . evine çıkıp giriyorsun hala yapma bence . 5 ay kısa bir süre her gün görüşülse bile .
bence aşık değildin de hoca olduğu için hayrandın . kaç yaşında merak ettim ..
Saygısizca bitmesi beni uzuyo zaten çok merak ettim emek verip yaptigm hediyeleri attimi diye catladm merakmdan dayanamadm 33 yasndydi
Saygısizca bitmesi beni uzuyo zaten çok merak ettim emek verip yaptigm hediyeleri attimi diye catladm merakmdan dayanamadm 33 yasndydi
boşver takip etme şunu . üniveriste hocası olmuş adam olamamış insanların zaaflarını kullanıyor . kariyerini kullanıyor bundan güç alıyor . sende dikkatli ol hayatına birini alırken üzülen siz oluyorsunuz sonra .. ben iyiliğin için diyorum canım ..yaş farkı aşırı değilmiş bu arada . ben 25 yaş falan var sandım arada . ama yinede 20 yaş iiçin çok büyük ..
samimi manada vazgeçtiğin an dönmese bile iletişime geçicek, biri yazmıştı dersin ama bence de şükret sevgin gözünü karartmış zamanında ama erkenden kolayca kurtulabilmişsin...
yokmuş gibi davran o bence kişilik olarak çok toy ne o 33 yaşındaki adam seni görünce yolunu değiştiriyor felan aksine sen tepkisiz kal emin ol sessizlik herkesi mahveder...
değmez unuttt![]()
Bencede degmez biliyorum bide bunu kalbime anlatabilsem adam resmen dalga geçti aldatti ben halaa salak gibi merak içindeyim
Merhaba arkadaşlar kisaca size olayi anlatiyim ben 20 yasmdayim üniversite öğrencisiyim bu pislik dedim adam da benim hocamdi nisan 2013 de yazmaya başladı herşey çok güzeldi ilgi alaka gezmeler tozmalar tabi benden önce okuldaki başka kizlarada yaziyomus ben umursamadm bekar adam benden öncekiler beni ilgilendirmez diye neyse tanistikca tuhaf huylari cikti en ufak biseyde bile dusenceszsn bitsn diyodu bende mal gibi çok seviyodum hiç bi sucum olmasa bile alltan aldm kasmda isi için 1 ay rusyaya gitti ben burda bitti diye aglarken o köpek çoktan millete yazmaya baslamis her gün evine gittim geldim affet diye agladm sucumda ona sormadan basketbol hakemlik kursuna gitmekmis hep bahane neyse şimdi ayrilali 2ay oldu evinin anahtarinin yedegini cektirmistim gittim gece evde mumlar bebekyagi banyoda goz kalemi kemer... hadibunlarida gectm oda da benim aldgim carsaf benim aldigim yastik kiliflarnda yatilmis !!!!! beynimden vuruldum o an insanda bıraz vicdan bıraz saygi olur yaaa benm hediye ettigm nerelerdn tasidigm carsaflari baskasiyla kullaniyo pislik !!! Bişeyyazmamak için zor tututtum kendimi yazsam evet ben bu kadar sefersizim işte der kopek . Böyle bi pislige ne yapilir sizce 5 ayi silip atti saygisizca ona zarar vermek istiyorum hiç mutlu olsun istemiyorum bana biseyler söyleyin lütfen(
Hangi satla elini kolunu sallaya sallaya evine gidiyorsun ki? Hangi hakla ve de?
5 aylık bir ilişki, gelmiş geçmiş..Adamın pislik olduğu zaten ortada ki öğrencileriyle ilişkiye giriyor..
Ama ben sana takıldım, ne bu yalvarmalar, kendine ait olmayan bir haneye izinsiz girmeler, hala bir mesaj mı çeksem, napsam da döndürsem çabaları?
Az kendine gel istersen.
bır ılıskı güzel seyler paylaşmak için yaşanır ,iyi-kötüyü çift bırlıkte yaşamalıdır.
Size acı cektıren, başka bırısı ıle sızden sonra birlikte olan bır ınsanı neden hala geri döndürme çabasındasınız?
Sıze evının anahtarını bıle vermış olsa sız ayrıldıktan sonra senın o eve gitmen izni ve haberı olmaksızın haneye tecavüze veya hırsızlıga girer.
bir arkadaş kendı aldıklarını topla demiş sen bıle almış olsan onun evınde o eşya ve sen onun evınden izinsiz almak hırsızlıktır bırak Allahından bulsun ne halt yerse yesin.erkekmi kalmadı.