- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
Aklıma oğlum geldi, ama kendisi 2 yaşında!Şapırdatıyo ama sadece o değil. Yemeği her tarafına bulaştırıyor. Benim zorumla çatal kullanıyo oda bazen. Her yere döküyor yemeği bunun gibi şeyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma oğlum geldi, ama kendisi 2 yaşında!Şapırdatıyo ama sadece o değil. Yemeği her tarafına bulaştırıyor. Benim zorumla çatal kullanıyo oda bazen. Her yere döküyor yemeği bunun gibi şeyler
Aslında dışardan biri uyarsa böyle şeylere çok alınır erkekler..merhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın
Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın
Evlenmeden önce hiç mi oturup yemek yemediniz. Ya da oturup sohbet etmediniz. Yemeğe hadi dikkat etti diyelim. Tükürük salgılamak adamın elinde mi. Bunun için dr a gidelim demeniz adamı nasıl incitti kimbilir. Ama erkekler bunu bizim gibi belli etmiyor. Üstelik burada tanınmasa bile eşiniz hakkında böyle bir konu açıp bu tarz ifadeler kullanmanız çok yanlış. Evliliğe duyulması gereken saygıya çok tersmerhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın