İğreniyorum...

Acaba soğuyorum senden sevgim azalıyor haberin olsun falan mı deseniz?Kaybetme korkusu olsun. He bunu da takmıyorsa bilemicem.Ama bence basit bir konu değil .Böyle böyle konulardan evlilik aşkı öldürüyor diyorlar zaten.

Duzelmez..Ben daha evlendikten sonra igrenc huyunu degistiren erkek gormedim dahada igrenclesiyorlar anlamiyrum bu rahatlik nerden geliyo.

Ben olsam bir öğünü bile kendisiyle yemezdim. Onun da yemeğini hazırlar başka odaya geçerdim. Dışarıda yemek yemek durumunda da, “ seninle yemek yemek istemiyorum. Yemek mi yiyorum işkence mi çekiyorum belli değil” der reddeder yemeğe gitmezdim. İğreneceğime aç kalırım daha iyi.

Annesi tarafından pohpohlanarak büyütülen bir erkek daha. Afedersiniz os*rsa dünyanın en harika şeyini yaptım sanar o tipler.

belki onun yaptıkları başkalarının dikkatini çekmiyordur da siz çok hassassınızdır..ne bileyim ağzını kapatarak geğiriyordur size ter geliyordur.. yoksa gerçekten aksini düşünemiyorum ilginç...

Esimde haldur huldur yerdi.babam bana daha kasik tuttamazken bicak catal egitimi vermistir mesela.
Masasa afiyet olsun diye baslanir.pecetler acilir vs.
Uyduruktan yemeklerde bile ozen vardir bize.
Esim hic gormemis muhtemelen bu sekilde.
Ama ben masayi bu duzende hazirladikca bu sekilde yedikce alismaya calisti.zorlandi mi evet kraliyet ailesindensin sanki diyip duruyordu.bakti ki normal olan benim o degil simdi masa kurarken ilk bicaklari pecetleri diziyor.
Siz yapin o gorecektir.

merhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın
Aslında dışardan biri uyarsa böyle şeylere çok alınır erkekler..

Allah yardımcınız olsun cidden çok zor. Bu konuda kibarlığı bir kenara bırakmanızı tavsiye ederim. Ciddi şekilde ikaz edin, kibar uyarılar işe yarayacak gibi durmuyor.
Aklıma geldi, komşumuzun kayınvalidesi gelmişti bize yemek saatinde. Yaşlı kadın masada rahat edemez diye yer sofrası kurmuştuk. Kadın yemeğin sonunda eğilip sofrabeziyle bir güzel ağzını silmişti.Kadını her gördüğümde aklıma o an gel:kusmuk:

Her ortamda mi aynı eşin mesela biz de kendi kendimiz dikkat etmeyiz yemek yerken bazı şeyleri sapirdatmayi çocuklara bile müsaade etmeyiz o ayrı

Ama mesela o benim önümden ben onun tabağından kasikladigimis olur

Ama söz konusu misafirlik olursa yada bize gelen bı kişi kesinlikle dikkat ederiz herşeye

Başkasının yanında da böyle mi yiyor ?

off sıkıntı ya.bende dayanamam.iyice salmış kendini

Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın

Bence kabul edin. Evet beni götür diyin ve bir psikoloğa gidin. Psikolog zaten eşinizle görüşmek isteyecektir.

Birde böyle durumlarda eşinize kızıp bağırmak yerine sadece hissettiklerinizi, nasil kırılıp üzüldüğünüzü soyleyin. Böylece kendini savunacak alan birakmadan yalnızca hissettiklerinizi ifade etmis olursunuz. Kolayliklar diliyorum.

Mağaradan mı buldun adamı hiç mi medeniyet görmemiş ilginç

merhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın
Evlenmeden önce hiç mi oturup yemek yemediniz. Ya da oturup sohbet etmediniz. Yemeğe hadi dikkat etti diyelim. Tükürük salgılamak adamın elinde mi. Bunun için dr a gidelim demeniz adamı nasıl incitti kimbilir. Ama erkekler bunu bizim gibi belli etmiyor. Üstelik burada tanınmasa bile eşiniz hakkında böyle bir konu açıp bu tarz ifadeler kullanmanız çok yanlış. Evliliğe duyulması gereken saygıya çok ters

Back
X